Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A ja dziś dzwoniłem do Compsportu- nie umieli mi nic przez telefon powiedzieć na jutro niby mailem mam dostać wycenę za Stage 2- jak będzie za wysoko to Miron dam Ci kluczyki i pojedziesz bo już pewnie niezłe rabaty u nich masz :wink4:

:decayed: no jakby nie było troche rabatu tam mam - ale niestety troche się znamy prywatnie i wiedza jaka fura moja a jaka nie :)[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 23:45_________________________________________________

Miron, mam 1000 zł i chce kupić 4 opony zimowe...rozmiar to 15/65/195

czyli 250 zł sztuka :decayed:

już wszystko wiesz :> ?

pewno już coś kupisz mądrego :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany, muszę zamówić 4 opony zimowe, oczywiście na moje słoneczka, czyli 15'' 65/195

polecicie coś??? mam tysiaka

bo tam mam namieszane w głowie że zachwile kupie chyba dębice :disgust:

Pucek ja u tego gościa brałem w tamtym roku właśnie te opony tylko mnie kpl wyszedł 800zł widać przez euro ceny poszły w górę

http://allegro.pl/item811621330_nowe_zimowe_goodyear_ug7_195_65r15_91t.html

Opona naprawde daje rade w zimie, zresztą poczytaj opinie na

http://www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?i_rodzaj=3&rodzaj_pojazdu=osobowe&producent=Goodyear&i_producent=&model=Ultra%20Grip%207%20&pora_roku=zimowe

Opublikowano

a robimy na jutro jakiś konkurs na najbrudniejsze auto spotu bo mi sie myć nie chce

:tongue4:

szykuje się spotkanie na strefie , bo widzę że są chętni :> na prostkę :evil:

Można by sie przejechać, dziś dostałem cynka że na Gliwicach tez pojawiła się eSa i ma ponoć też jutro wpaść :decayed:

Ja będę na 100% może Miron znowu wyruszymy z BP lub Intera o tej samej co ostatnio?

będziemy w kontakcie bo nie wiem o której pojadę - co do konkursu to wygrana mam w kieszeni :)

chyba nie ja dziś byłem w bielsku jeździłem po górach moją terenówką... co jest główną nagrodą ??

Opublikowano
  • Autor

Pucek zapytaj o ceny - jak jedziesz z SR na SG po lewej przed ochojcem - na przeciwko tego sklepu PANEL :wink4:

Opublikowano
  • Autor

e nikt nie pomoze?

Rudi wiesz że ja w tych sprawach cieńki jestem :confused4:

Opublikowano

właśnie problem w tym że tyle opinii co opon, czyli dużo no i nie wiem co tu kupić

dużo ludzi na forum jeździ na tych UG7, dużo jeździ na nexenach jakiś, dużo na dunlopach

muszę coś kupić, bo mnie zima zachwile zastanie :decayed:

Rudi, a może te auto trzeba przepalic???

ja go mogę rozruszać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

teraz już bankowo spadam :hi:

bo za chwilę się piątek zrobi :)

Opublikowano

mnie jutro nie ma... :gwizdanie:

za tydzień jedziemy do Częstochowy więc muszę mieć zrobione już COŚ w aucie, więc ciągle grzebie :)

Opublikowano

ja się mało w ogóle znam, ja dopiero wciągam wiedzę od Mistrza Gregora :>

wydaje mi się że...no musiał bym to widzieć co to się dzieje :) ale ja tu się raczej nie przydam

Opublikowano

ja bym problem rozwiązał tak, karnister PB98, polać, zapałka i sp***dolić :polew:

nie no jak silnik chodzi normalnie a autem coś szarpie czy coś w tym stylu to bardzo ciekawe no :mysli:

Opublikowano

a kto ma takie auto jak my tzn polift1.9 tdi 115km

? bo nie pamiętam?

NIKT :gwizdanie:

Gregor się nie zna na ropniakach :mysli: jak już to w bielsku Proton :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Gregora też nie będzie, bo rezamy u mnie 450 kucy :polew:

nie no poważnie go nie będzie

najlepsi rezacze będą za tydzień :decayed:

[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 00:09_________________________________________________ale te suty są boooskie :slina:

Opublikowano

ale te suty są boooskie :slina:

:banan: :banan: :banan: :banan: :banan:

Opublikowano

ja bym problem rozwiązał tak, karnister PB98, polać, zapałka i sp***dolić :polew:

Sposób dobry na wszystko :polew: :polew:

Opublikowano

o krolu dzieki za info

a suty rzeczywiscie booooooooooooooooskie hahaha:oklaski: :banan2:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________

nie no jak silnik chodzi normalnie a autem coś szarpie czy coś w tym stylu to bardzo ciekawe no :mysli:

no bo wiesz jak wrzucasz 2 to szrpie potem ok chodzi i nic, przyskręcie tez szarpie wiec ja niw mam pojecia juz...no rece opadaja,,, ;(

:vaglogi:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to trzeba było by się przejechać, nie widzę innej możliwości :gwizdanie:

Opublikowano

idę spać do jutra specjalnie nie umyje fury pokazać wam jak to się śmiga po górskim lesie : :kox: :kox: szkoda ze quattro nie było bo raz był za duży podjazd i nie dało rady trzeba się było rozpędzić bardziej i trochę sprzęgłem zapachniało aż się pasażerka przeraziła :tongue4:

Opublikowano

Uciekam :hi: do zobaczenia wszystkim

Opublikowano

Rudi jak szarpie przy zmianie biegu czyli jak zabiera, i szarpie przy skręconych kołach to ja bym patrzył w stronę kończących się przegubów :rolleyes:

Opublikowano

jutro to zobaczym, obstawiam przeguby, no chyba żeby ktoś zrobił jakiś błąd przy sprzęgle i coś nie tak było z dociskiem ale to trzeba zobaczyc live, przez internet to tylko wróżki mówią prawde

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.