Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to Polo 1.8T+ to od Pol-a ?[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 21:26_________________________________________________Mówisz o tym co ma też Nos na pokładzie?[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________Choć powiem ci, że tak to do mnie nie docierało w sumie, ale jak to napisałeś Polo V8 to dotarło że nie było jeszcze takiego projektu i dlatego to będzie ciekawe :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A to Polo 1.8T+ to od Pol-a ?

nie, od kumpla Chrisa (Octawia RS) ktory przeklada silnik ze Skody do Polo

Opublikowano

Idzie w niższą masę :) Wiosna będzie ciekawa masz rację :) Ale na razie myślę o zimie :mysli:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 21:36_________________________________________________Powiem szczerze, że jak zobaczyłem tą octe w Kamieniu Śląskim to pomyślałem że tam jaki potwór jest pod maską. Ale okazało się potem że lekko zmodzone 1.8T a pomysł z masą wporzo nawet, tyle że gośc pewnie sam tego nie robił :gwizdanie: :)[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 21:42_________________________________________________Przypuszczam, że to polo 1.8T może kręcić podobne czasy do tego V8 bo będzie miało niższą masę, choć przypomnij mi jeszcze jaką moc miało to 1.8T? :mysli: Bo nie pamiętam dokładnie

Opublikowano

wlasciciel trzyma to mocno w tajemnicy ale obstawiam ze 3-ka jest z przodu

Opublikowano

Koleś robi niezłe czasy tą Octą, bo jakoś niskie 13-tki[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 22:24_________________________________________________Coś czuję, że za tydzień będzie browar :naughty: bo ta 1100 strona zbliża się wielkimi krokami :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:hi: i po zlociku[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 22:38_________________________________________________Gregor nie wiem na ile to prawda ale pytałem kto stawia na 1100 i wszyscy mówili o Tobie :gwizdanie:
Opublikowano
Koleś robi niezłe czasy tą Octą, bo jakoś niskie 13-tki

dokladnie

witam prezesa :hi:

i po zlociku

i jak bylo?

Opublikowano

:hi: i po zlociku[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 22:38_________________________________________________Gregor nie wiem na ile to prawda ale pytałem kto stawia na 1100 i wszyscy mówili o Tobie :gwizdanie:

:hi:

Skoro już mnie wkręcili to niech tak będzie :good: W końcu postawię i ja :) Tylko pytanie czy dam radę dotrzeć na spota za tydzień. Zresztą za tydzień to spot będzie w Częstochowie czy jak ot będzie?

Opublikowano
  • Autor

Gregor....... dziś doszedł do skutku długo oczekiwany pojedynek :)

B7 3.0tdiQ + sofr & S4B5 + katy w śmietniku

mieliśmy z Dogim z 5-6 przejazdów, warunki może nie najlepsze ale dla obu takie same :)

Myślę, że podsumowując można powiedzieć REMIS bez większej przewagi jednego czy drugiego :)

Może bardziej profi pojedynek ( np. w kamieniu śląskim ) w normalnych warunkach, na odcinku 1/4 mili i pomiarem czasu przejazdu wyłoniłby zwycięzce.Ale w ulicznym amatroskim ściganku furki są naprawdę bardzo ale to bardzo podobne.

Chyba się Dogi ze mną zgodzi - jedyna znaczna różnica jaką zauważyliśmy to w spalaniu :decayed:

Dogi ile wyszło u Ciebie ? u mnie pod domem było średnie 15l :decayed:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 22:49_________________________________________________

:hi:

Skoro już mnie wkręcili to niech tak będzie :good: W końcu postawię i ja :) Tylko pytanie czy dam radę dotrzeć na spota za tydzień. Zresztą za tydzień to spot będzie w Częstochowie czy jak ot będzie?

tak - ale wyjazd do SC jest w niedziele i myślę że w piątek normalnie zlocika bez zmian będziemy mieli :wink4:

Opublikowano

i jak tam laski na spocie???

no i znów byliście na strefie, poczekajcie jak założe te graty, to będę Was wciągał moją suszarą...

Opublikowano

witam :)

widzę że i dziś było gorąco na spociku :naughty:

na następny postaram się przyjechać jak nic nie wypadnie...

Opublikowano
  • Autor

i jak tam laski na spocie???

no i znów byliście na strefie, poczekajcie jak założe te graty, to będę Was wciągał moją suszarą...

kogo ? 1.9tdi i 1.6 ?

:decayed:

Opublikowano

Gregory powiedz mi ile idzie wycisnąć z k04 +program + filtr+ wywalony kat będzie 2** ?

Opublikowano
  • Autor

na strefie nie byliśmy - tam jest zdecydowanie za krótko na konkretne ściganko[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 22:59_________________________________________________

Gregory powiedz mi ile idzie wycisnąć z k04 +program + filtr+ wywalony kat będzie 2** ?

będzie - przynajmniej powinno - ale niech się nasz szpec wypowie :)

Opublikowano

Patrikos, u nas zawsze na spotach jest gorąco, byś był latem to byś widział :naughty:

spot w piątek musi być, to nic nie znaczy że jedziemy do medalików, bo Gregor aka "małe turbo" ma stawiać bronki :decayed:

buhahhaha na K04 to spokojnie 2XX będzie, obstawiam że w takim setupie ponad 240 kucyków, ale nie kombinuj bo całkiem się wkręce :evil:

Opublikowano

tylko ile taki set... :gwizdanie:

Opublikowano

na strefie nie byliśmy - tam jest zdecydowanie za krótko na konkretne ściganko[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 22:59_________________________________________________[quote

racja jest trochę krótko i za dużo błota z tej jednej strony

Opublikowano

nie napisaleś Patrikos o wtryskach i o kolektorze...

obstawiam że spokojnie 10 tyś zł musisz mieć

Opublikowano
  • Autor

spot w piątek musi być, to nic nie znaczy że jedziemy do medalików, bo Gregor aka "małe turbo" ma stawiać bronki

:polew:

jak wszyscy wiedza i sami się już przekonali - na piątkowe zloty nic wpływu nie ma - sa zawsze i kropka :good:

Opublikowano

Patrikos, no to troche Cie zmartwie, bo musisz mieć tak:

K04 (oczywiście nie ta co jest ich mase na allegro, od tt i golfa) kolektor, IC, wtryski, dolot, program...

ale niech sie nasz "PaPa TuRbO" wypowie :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.