Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Ty Gregor, za te barany to masz pewne skopane dupsko, bo dawno nikt mnie tak nie pojechał :decayed:

Arek, jak bym im tam napisał że mam podgrzewane d*py to by kołacze piekli z radości :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
nie no poważnie ja też chyba sobie załatwie taki za***isty BAN na takie fora bo całkiem ogłupieje

i d*py zobaczycie, że jeszcze ja będę wciągał Gregora... nie mówie że APU

Pucek jak tak sie tym przejmujesz to zarejestruj sie na Tico Klub i dziennie bedziesz chodzil spac szczesliwy :decayed:

daj mi adres... :gwizdanie: :gwizdanie:

Krolu - może i fury nie masz mega szybkiej................ale zato avatar :slina:[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 00:04_________________________________________________

a Ty Gregor, za te barany to masz pewne skopane dupsko, bo dawno nikt mnie tak nie pojechał :decayed:

Arek, jak bym im tam napisał że mam podgrzewane d*py to by kołacze piekli z radości :polew:

Ty do nich że xenon a oni że co ? :polew:

Opublikowano

te suty są mega boskie, tym bijesz wszystkich na łeb! :kox:

Opublikowano

nie no poważnie ja też chyba sobie załatwie taki za***isty BAN na takie fora bo całkiem ogłupieje

i d*py zobaczycie, że jeszcze ja będę wciągał Gregora... nie mówie że APU :gwizdanie:

Mateusz na prawdę, byłbym mile zaskoczony tym i cieszyło by mnie to :) No i nic się nie martw po jakiś dwóhc latach czytania tych projketów i rezaniny nabierzesz do tego dystansu :>

Opublikowano
  • Autor

cena :good::)[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 00:08_________________________________________________ok - ja spadam - do dzisiaj rana :hi::)

Opublikowano

Patrikos, takie na wiosne przecież kupić chce :)

ja byłem pod wrażeniem ADRa mojego, ale znalazl sie taki talent z Kalet i mnie powoził, od tego momentu miałem na necie ogłoszenie i szukałem auta :)

Opublikowano

Krolu jak byliscie u tego goscia http://moto.allegro.pl/item814671367_audi_a4_2_5tdi_quattro_na_czesci_silnik_skrzynia.html

to mial on tam gdzies jeszcze przedni zderzak? kupie ta dolna dokladke do poliftowego

z tego auto już przodu nie było... a ten drugi to nie polift... ale zadzwoń może ma gdzieś...

Opublikowano

jak jedziemy po imieniach :naughty:

więc Grzegorzu, jak mi szajba odbije to wiedz że będzie większa moc, ale prędzej kupie eSs niż tego wyrezam :)

Opublikowano

No więc Mateuszu, Adamie, Arku, Mirku, Patryku, mam nadzieję że nikogo nie pominałem oznajmiam, że idę spać :decayed:

Dobrej nocy i do dziś po południa.

Opublikowano

dobrej nocy Grzegorzu, niech Ci dzisiaj te Twoje barany zapieprzają a nie te moje :polew:

mnie jutro cały dzień nie ma, rozkładam na części auto :decayed:[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 00:17_________________________________________________Łukaszu, nie kupuj tych 5cio ramiennych bo mnie załamiesz...

kup te drugie :naughty:

Opublikowano

Dopiero dotarłem do domku bo po takim ściganku z Mironem musiałem jeszcze jechać waca zamoczyć w mojej kobiecie :polew:

Ogólnie dzięki wszystkim za spota było ciekawie, ściganie the best, autka faktycznie ica prostejdą łeb w łeb i cieszę się że miałem dobre porównanie, teraz czekam na odpowiedź z Compostu i wkrótce bijemy +300hp na Stage 2 a w sezonie jak wszystko dobrze pójdzie Stage 3 :naughty: i potem porównamy czy ręka czarodzieja coś dała.

Miron co do spalania na chwilowe nie patrzyłem a średnie podaje mi 17,5l więc nie ma źle :wink4:

Opublikowano

No więc Mateuszu, Adamie, Arku, Mirku, Patryku, mam nadzieję że nikogo nie pominałem oznajmiam, że idę spać :decayed:

Dobrej nocy i do dziś po południa.

dobrej nocy Grzegorzu i oby ci sie przysnila :>

9290526_l.jpg

Opublikowano

więc kupie te 9 ramienne :wink4:

a Ty myślisz o 18" czy o 17" , jaki masz zawias ?

Opublikowano

Grzegorzu dobranoc

Opublikowano

przepraszam bardzo co to za rozpraszanie .... :polew:

dobrze że prezes już śpi ..... bo tak to by nie zasnął :polew:

Opublikowano
więc kupie te 9 ramienne

ja je planowalem kupic :tongue4:

Opublikowano

dobra decyzja Avanty dobrze wyglądają na tych felach :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.