Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i ja tez nadrobilem, zajelo mi to tylko 45 min :wallbash: a mialem troche poczytac sobie z rana forum...

:hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i ja tez nadrobilem, zajelo mi to tylko 45 min :wallbash: a mialem troche poczytac sobie z rana forum...

:decayed::hi:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 09:31_________________________________________________

wpadnij w piątek na piwko - zapraszam w imieniu Gregora :gwizdanie:

Opublikowano
wpadnij w piątek na piwko - zapraszam w imieniu Gregora

:>

no jeszcze nigdy nie mialem okazji z wami sobie wypic.

w tym tyg mam II zmiane i ciezko mi bedzie wpasc ale robie wszystko aby w niedziele sie z wami wybrac

Opublikowano

Gregory stawia aa mnie nie będzie ;(

a od niego to pewnie jakieś Turbodoładowane te piwa będą :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Pucek ponoć bardzo Ci się podobało na Mayday...............i pełno lasek było............... i co jedna to bardziej rozebrana................. zapomniałeś tylko dodać że do warzyw podobne co niektóre były :decayed:

czosnek_b_.jpeg

Opublikowano

Siema z rana :hi:

Miron ladnie to tak cale forum zamknac przez spoty Gliwickie, :bicz: wiem, ze chciales isc spac, ale posunales sie za daleko :polew:

21dce555493e0054med.jpg

Opublikowano

w tym tyg mam II zmiane i ciezko mi bedzie wpasc ale robie wszystko aby w niedziele sie z wami wybrac

co do niedzieli :good:

Arku takich wypadów ( z taką ilością a4 ) nie ma zbyt wiele - tak więc staraj się do nas dołączyć :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 09:47_________________________________________________

Siema z rana :hi:

Miron ladnie to tak cale forum zamknac przez spoty Gliwickie, :bicz: wiem, ze chciales isc spac, ale posunales sie za daleko :polew:

21dce555493e0054med.jpg

:gwizdanie:

następnym razem jak bedę mówił że macie ić spać to może przynajmniej posłuchacie :decayed:

Opublikowano

co do niedzieli :good:

Arku takich wypadów ( z taką ilością a4 ) nie ma zbyt wiele - tak więc staraj się do nas dołączyć :wink4:

Miron powiedz to jeszcze puckowi, rozowemu, i reszcie bo cos malo ekipy Gliwickiej jedzie :kwasny:

Opublikowano

Pucek jest na liście :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 09:50_________________________________________________a poza tym mam nadzieje że jeszcze kilka osób z naszych sie dopisze :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 09:50_________________________________________________jeżeli pogoda sie sprawdzi to może być nawet sucho i +15 :)

Opublikowano

Pucek jest na liście :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 09:50_________________________________________________a poza tym mam nadzieje że jeszcze kilka osób z naszych sie dopisze :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 09:50_________________________________________________jeżeli pogoda sie sprawdzi to może być nawet sucho i +15 :)

Pucek jest na liscie, ale chyba pisal, ze nie pojedzie...

Jak by taka pogoda byla, to byloby super :good: ciekawe jakie atrakcje nam wymysla :decayed:

Opublikowano

Fajne :) wyglada jak z "szybkich i wscieklych"

Szukasz nowej fury ? :decayed:

Opublikowano

autko wypas ale te kolory mi nie pasuja

a co do wyjazdu w niedziele, moze w ostatniej chwili wiecej osob sie zdecyduje :gwizdanie: i moje pytanko czy ktos ma zamiar jechac z zona, narzeczona, dziewczyna?

Opublikowano

Z tego co wiem to diman bierz Kasie, Mirek Dorote, ja swoje tez biore :good:

Opublikowano

no to moze ja tez zone zabiore ze soba :>

Opublikowano

Z tego co wiem to diman bierz Kasie, Mirek Dorote, ja swoje tez biore :good:

dokładnie - jak się zdecyduje jechać Dogi to też swoją ma zabrać :)

Opublikowano

Miron jak jeszcze raz zamkniesz nam forum na noc to przechodzę na eu :disgust:

:decayed:

Witam z rana :hi:

Opublikowano

to zacznijcie mnie słuchać :decayed:

Opublikowano

to zacznijcie mnie słuchać :decayed:

Oni i słuchać

Mirek nie oszukuj sam siebie :polew: :polew: :polew: