miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 i dzieki za browara Somes Bish-kpot a ten browar co mi dawałeś to był Twój ( od Somesa ) ja mój miałem w plecaku no to na spocie postawisz za to 3 ...a teraz mnie suszy jak h...j !!!
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a ja nic od nikogo nie piłem... może mi to ktoś kurna wytłumaczyć???
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Miron dobrze by było coś bardziej wymagającego ale z możliwością wyboru poziomu trudności [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:17_________________________________________________ a ja nic od nikogo nie piłem... może mi to ktoś kurna wytłumaczyć??? Pucek przecież chodziłem z tymi browarami jak głupi się pytałem po 3 razy każdego
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 uwierzycie? żyje Ty wiesz co mi możesz Ja wiem co ty byś chciał żebym ja ci zrobił ale ja nie z tych
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 czyli coś mi się wydaje że będę musiał sam jeździć w góry na snowbord... bardziej wymagający? ja najpierw muszę dobrze opanować deskę i zrobić coś żeby nogi tak mnie nie bolały :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 czyli coś mi się wydaje że będę musiał sam jeździć w góry na snowbord... bardziej wymagający? ja najpierw muszę dobrze opanować deskę i zrobić coś żeby nogi tak mnie nie bolały :gwizdanie: właśnie o tym mówię że poszukamy teraz czegoś żeby każdy znalazł coś dla siebie
bish - kopt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pucek przecież chodziłem z tymi browarami jak głupi się pytałem po 3 razy każdego :polew: ...teraz suszy gęba co?
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 jeżeli o mnie chodzi to może nawet być coś pionowego
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja też dotarłem byliśmy jeszcze na spocie w SK :gwizdanie: Dzięki za wspólny wypad
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 i oczywiście tylko i wyłącznie wyciąg krzesełkowy :>
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 mnie się nikt o nic nie pytał zapamiętam to Guru, już mi nie jesteś potrzebny, dzisiaj zdobyłem nową zabawkę w górach
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 mnie się nikt o nic nie pytał zapamiętam to Guru, już mi nie jesteś potrzebny, dzisiaj zdobyłem nową zabawkę w górach a boś Ty się kąpał jeszcze przywiozę Ci w piątek w takim razie jeżeli o mnie chodzi to może nawet być coś pionowego
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Guru, już mi nie jesteś potrzebny, dzisiaj zdobyłem nową zabawkę w górach Biedny Somes :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wisła - Stożek lub Soszów też nie jest zbyt trudno i ...nie daleko ale myśle że taki wypad do Szczyrku na Skrzyczne to by była rozsądna propozycja, są tam chyba 3 rodzaje tras
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wisła - Stożek lub Soszów też nie jest zbyt trudno i ...nie daleko ale myśle że taki wypad do Szczyrku na Skrzyczne to by była rozsądna propozycja, są tam chyba 3 rodzaje tras to co ? na czwartek ?
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Krolu - fajnie że byłeś - ale nie wsadzaj mi więcej narty....................
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Panowie Gliwickie na forum i serwery padają
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Guru, Ty byś chciał widzieć dzisiaj SoMeSa :polew: wszędzie musi być gwiazdą mam nadzieje że ten film da radę może nagrało się chociaż trochę jak jadę
Rekomendowane odpowiedzi