miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak było na zlocie koledzy ? standardowo czy coś więcej się działo ?
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ..................może i powinienem dawać przykład.......................ale jak myślicie, że będę to wszystko czytał to się ku..wa mylicie ile masz? ze 100 stron? jakieś 60 ale część i tak poczytam jutro jestem a w poniedziałem znowu trasa, tym razem Rzeszów Ps. ( Pucek jadę po auto - mazda się trafiła ) no Miron, to szybko się trafił rodzynek
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak było na zlocie koledzy ? standardowo czy coś więcej się działo ? Na zlocie standardowo ale po zlocie więcej
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 ..................może i powinienem dawać przykład.......................ale jak myślicie, że będę to wszystko czytał to się ku..wa mylicie ile masz? ze 100 stron? jakieś 60 ale część i tak poczytam jutro jestem a w poniedziałem znowu trasa, tym razem Rzeszów Ps. ( Pucek jadę po auto - mazda się trafiła ) no Miron, to szybko się trafił rodzynek zobaczymy jaki z niego rodzynek
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 kurde pucek s4 to nic rs4 to juz coś RS4 w b8 tak tak... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: skoda, że jeszcze nie wyszło... a ta esa łoji wszystko jak leci... :gwizdanie: :gwizdanie: kuzwa zapatrzyłem się na film: Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 21 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak było na zlocie koledzy ? standardowo czy coś więcej się działo ? Na zlocie standardowo ale po zlocie więcej co było po zlocie ?
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak było na zlocie koledzy ? standardowo czy coś więcej się działo ? Na zlocie standardowo ale po zlocie więcej co było po zlocie ? :polew:
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 ok - idę troszke poczytać - będę za 2 godzinki
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak było na zlocie koledzy ? standardowo czy coś więcej się działo ? Na zlocie standardowo ale po zlocie więcej co było po zlocie ? Imperium - Rybnik 3 trupy
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak było na zlocie koledzy ? standardowo czy coś więcej się działo ? Na zlocie standardowo ale po zlocie więcej co było po zlocie ? Imperium - Rybnik 3 trupy Lepiej bym tego nie ujął
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________Diman niebawem wpadnę ok?
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 buhahha Diman rzucał ludziami Królu, nawet tego nie chciałem pisać bo koleżanka twierdzi że jestem na nią cięty :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak było na zlocie koledzy ? standardowo czy coś więcej się działo ? Na zlocie standardowo ale po zlocie więcej co było po zlocie ? Imperium - Rybnik 3 trupy :polew: :polew: qr** jeblem [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________ [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________Diman niebawem wpadnę ok? spoko jeszcze nawet na parking nie poszlem i chyba juz nie pojde rano i tak musze jechac :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 buhahha Diman rzucał ludziami Królu, nawet tego nie chciałem pisać bo koleżanka twierdzi że jestem na nią cięty :gwizdanie: a wy mówicie ze to ja sie na żartach nie znam hahahaha bo się nie znasz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 kurde pucek s4 to nic rs4 to juz coś RS4 w b8 tak tak... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: skoda, że jeszcze nie wyszło... a ta esa łoji wszystko jak leci... :gwizdanie: :gwizdanie: kuzwa zapatrzyłem się na film: Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 21 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ale bedzie i napewno bedzie lepsza i moccniejsza niz s4 wg mnie nie wyjdzie wcale w b8... :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 buhahha Diman rzucał ludziami Królu, nawet tego nie chciałem pisać bo koleżanka twierdzi że jestem na nią cięty :gwizdanie: a wy mówicie ze to ja sie na żartach nie znam hahahaha bo się nie znasz :gwizdanie: a zakład? ciekawie jak to udowodnisz
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wg mnie nie wyjdzie wcale w b8... :gwizdanie: :gwizdanie: wyjdzie w tym roku [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:16_________________________________________________ spoko jeszcze nawet na parking nie poszlem i chyba juz nie pojde rano i tak musze jechac :gwizdanie: no mi się fajki skończyły więc muszę wyjść do sklepu - wreszcie jakaś motywacja
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: nigdy nie jest tak by nie mogło być lepiej
Rekomendowane odpowiedzi