krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 fajnie być w domu dobrze że znów gdzieś tam jedziesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 23:33_________________________________________________ aaaaaale zimne piwko dzisiaj smakuje kacyk? a gdzie tam
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 sz\ukałem szukałen i sie nie doszukałem kurde
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 SoMeS, od wczoraj zauważam że możesz być dobrym kolegą Diman, tam jest takie specjalne miejsce, pod drzewami, na drugiej stronie parkingu, kawałek trawki, 3 ławeczki, jak jest ciepło to jest booosko :> Pucek to Ty latem zamiast na parkiecie to w trawie leżysz i podglądasz teraz wiem skąd te zamiłowanie do trawy NIE, ja podjeżdżam tam na zgaszonych światłach i włączam HIDy + długie nawet kosiarki nie potrzeba
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: a ja lubię choroby weneryczne
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: przynajmniej pewne
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 teraz to tylko sztuczna cipka i ręka, nawet Guru już mnie nie rajcuje To znaczy chcesz zerwać
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 SoMeS, od wczoraj zauważam że możesz być dobrym kolegą Diman, tam jest takie specjalne miejsce, pod drzewami, na drugiej stronie parkingu, kawałek trawki, 3 ławeczki, jak jest ciepło to jest booosko :> Pucek to Ty latem zamiast na parkiecie to w trawie leżysz i podglądasz teraz wiem skąd te zamiłowanie do trawy NIE, ja podjeżdżam tam na zgaszonych światłach i włączam HIDy + długie nawet kosiarki nie potrzeba
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka?
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 fajnie być w domu dobrze że znów gdzieś tam jedziesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 23:33_________________________________________________ aaaaaale zimne piwko dzisiaj smakuje kacyk? a gdzie tam no to szacun hah
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: przynajmniej pewne najlepiej jest mieć kilka stałych + do tego szukać wrażeń [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 23:35_________________________________________________ Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka? :polew:
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka? obiema na przemian hahhh
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka?
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka? niestety nie uprawiam seksu z jedyną osoba która kocham :polew: :polew:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka? obiema na przemian hahhh z doswiadczenia prawisz :polew:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka? niestety nie uprawiam seksu z jedyną osoba która kocham :polew: :polew: yyy ja kocham moje APU ale muszę założyć większe rurki na wydech, bo te są za cienkie i boli
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka? obiema na przemian hahhh z doswiadczenia prawisz :polew: no k**wa ....mowa :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 co się tu porobiło przynajmniej milusio jest
Rekomendowane odpowiedzi