Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pucek to że się widzieliśmy to mówiłem... :decayed:

a mówiłem Ci jak Mirka przestraszyłem? :polew:

dobrze, że był śnieg i było jasno bo do dzisiaj bym Cie przepraszał :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ogólnie to Wam powiem że Ci którzy pojechali wcześniej oczywiście duuużo przegapili, bo potem to się działo :naughty: :naughty: :naughty:

na prawdę, aż ja zaniemówiłem :polew:

Opublikowano

jadę sobie spokojnie... przede mną nagle wyrwał golf 4 i pędzi z butem w podłodze :mysli:

ledwo do niego dojechałem więc domyślam się że tam jakiś awx po sofcie pod machą...

ale to nie ważne... patrzę... a golf się puścił za... b7 na ledach :naughty:

Miron zwalniał i jak golf chciał wyprzedzać to Miron but w podłogę... :polew:

w którymś momencie dojechałem i wyprzedziłem golfine po czym go zablokowałem jak ten chciał kontrować...

Miron zjechał do siebie na działkę i ja za nim do samego końca a golf sobie odjechał gdzieś... (cały czas nie wiedział że to ja za nim jadę)... wjeżdżam pod tą jego posesje a on szybko chował fure do garażu i już był przekonany że dym będzie :laghing2:

Opublikowano
  • Autor

ogólnie to Wam powiem że Ci którzy pojechali wcześniej oczywiście duuużo przegapili, bo potem to się działo :naughty: :naughty: :naughty:

to opowiadaj - do której tam byliście ?[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:05_________________________________________________

jadę sobie spokojnie... przede mną nagle wyrwał golf 4 i pędzi z butem w podłodze :mysli:

ledwo do niego dojechałem więc domyślam się że tam jakiś awx po sofcie pod machą...

w którymś momencie dojechałem i wyprzedziłem golfine po czym go zablokowałem jak ten chciał kontrować...

Miron zjechał do siebie na działkę i ja za nim do samego końca a golf sobie odjechał gdzieś... (cały czas nie wiedział że to ja za nim jadę)... wjeżdżam pod tą jego posesje a on szybko chował fure do garażu i już był przekonany że dym będzie :laghing2:

do kładnie - myślę DYM jak nic (.........w sumie dawno nic się nie działo :decayed: ) po chwili patrzę............Somes :>[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:07_________________________________________________czyli brak dymu :polew:

Opublikowano

czyli brak dymu :polew:

i rozczarowanie bo ksenon jednak nie był z golfa tylko mój :polew:
Opublikowano
  • Autor

nie no to, że golf był na żółtkach to ja wiedziałem - i wiedziałem, że to nie on za mną jedzie pod garaż

Opublikowano

knajpa jest otwarta do 23:00 a My wyszliśmy parę minut po 24 :polew:

wszyscy czekali aż wyjdziemy :polew:

ale potem Stanleyowa Baśka wzięła się do gadki, Kaśka i Ola się przyłączyła i się zaczęło, Kaśka się wysypała... :polew: pochwaliła się kim jest i co robi na CHOMIKUJ.PL :polew: :polew: :polew:

Diman nawet pochwalił się o kulkach :polew: nie no ogólnie to padłem, nikt tego tak dobrze nie opowie co się tam działo, bo po prostu się działo :>

Opublikowano

nie no to, że golf był na żółtkach to ja wiedziałem - i wiedziałem, że to nie on za mną jedzie pod garaż

ciekaw jestem jak by ten golf tam za nami wjechał... by się chłopaczyna zdziwił :naughty:

Opublikowano

to opowiadaj - do której tam byliście ?[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:05_________________________________________________

do kładnie - myślę DYM jak nic (.........w sumie dawno nic się nie działo :decayed: ) po chwili patrzę............Somes :>[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:07_________________________________________________czyli brak dymu :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

padłem :>

a garaż zdążyłeś zamknąć? :polew:

Opublikowano

Po wczorajszej akcji z płaszczem - Guru poszedł dziś do roboty - pier**l..ą szefowi wypowiedzeniem i ponoć chodzi po restauracjach i kurtki podaje :decayed:

:polew:

Opublikowano

knajpa jest otwarta do 23:00 a My wyszliśmy parę minut po 24 :polew:

wszyscy czekali aż wyjdziemy :polew:

ale potem Stanleyowa Baśka wzięła się do gadki, Kaśka i Ola się przyłączyła i się zaczęło, Kaśka się wysypała... :polew: pochwaliła się kim jest i co robi na CHOMIKUJ.PL :polew: :polew: :polew:

Diman nawet pochwalił się o kulkach :polew: nie no ogólnie to padłem, nikt tego tak dobrze nie opowie co się tam działo, bo po prostu się działo :>

jeszcze o gumowym zapomniałeś :decayed:

:polew:

Opublikowano

to się za szybko wszystko działo :polew:

Opublikowano
  • Autor

to się za szybko wszystko działo :polew:

:decayed:

otwarty był - byle fura w środku :polew:

Opublikowano

oj Miron Miron, Ty kiedyś od kogoś dostaniesz :polew:

Opublikowano
  • Autor

też mam taką nadzieje :polew:

Opublikowano

tym razem to byłem ja... ale jak by trafił na jakiegoś znerwicowanego koxa :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Pucek a TY byś sie dał golfowi odjechać :decayed:

to co mi się dziwisz :decayed:

Opublikowano

ja nie mogłem patrzeć jak Ci się do d*py dobiera dlatego też musiałem mu killa zrobić :decayed:

Opublikowano

buhehehhe no nie dał bym się :polew:

Somes, a Ty kiedyś też dostaniesz :polew:

wczorajsza akcja - KNUROWSKIE TALENTY :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.