krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A Miron już dym u góry robi :polew:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron jak chcesz to też ci mogę przesłać foto z Częstochowy twojej fury jeśli o takie ci chodzi :gwizdanie: no jasne, że chcę - i dopiero teraz sie przyznajesz - jak chcesz emaila to: [email protected] A od czego jest odpowiedni dział na fotki :rant: Komentarz Moderatora Bo poleca kropki ! jakie kropki ? o co chodzi czy ja nie widzę czego co zostało tutaj napisane Pan moderator może mi odpowiedzieć na PW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale jesteście buraki ja to z fejkowałem :polew: moderator ma to jeszcze w ramce za "buraki" masz kropka - za ten kawał uciszenie - a gratis dostajesz pokój na zimowym z Warszwką
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron jak chcesz to też ci mogę przesłać foto z Częstochowy twojej fury jeśli o takie ci chodzi :gwizdanie: no jasne, że chcę - i dopiero teraz sie przyznajesz - jak chcesz emaila to: [email protected] A od czego jest odpowiedni dział na fotki :rant: Komentarz Moderatora Bo poleca kropki ! jakie kropki ? o co chodzi czy ja nie widzę czego co zostało tutaj napisane Pan moderator może mi odpowiedzieć na PW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale jesteście buraki ja to z fejkowałem :polew: moderator ma to jeszcze w ramce Komentarz Moderatora Pucek czytaj forum a nie spamuj Krolowi na GG no właśnie Ty mendo, od razu wiedziałem że coś tu nie pasuje bo nie było na dole posta napisane przez kogo został zmieniony post :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 A Miron już dym u góry robi :polew: masz szczęście, że się tak szybko przyznałeś bo do jutra to zieloni by już klubowiczami byli
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A Miron już dym u góry robi :polew: masz szczęście, że się tak szybko przyznałeś bo do jutra to zieloni by już klubowiczami byli :polew: :polew: ale się ubawiłem :polew:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron, lejemy tego Chorzowianina :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pucek a tak na serio - gdyby to naprawdę napisał zielony - to za tego posta co potem napisałeś miałbyś kropka na 100% [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 15:13_________________________________________________ Miron, lejemy tego Chorzowianina :gwizdanie: zwłok nie biję
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pucek a tak na serio - gdyby to naprawdę napisał zielony - to za tego posta co potem napisałeś miałbyś kropka na 100% za słowo KOZAK? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pucek a tak na serio - gdyby to naprawdę napisał zielony - to za tego posta co potem napisałeś miałbyś kropka na 100% za słowo KOZAK? :gwizdanie: i słowo panoszy - obraza moda - kropek na bank niestety
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron, lejemy tego Chorzowianina :gwizdanie: zwłok nie biję :polew:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 ok - ja spadam - kolejna imprezka dzisiaj - może będę wieczorkiem
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A zaczęło się od tego, że chciałem Mironowi dać kropka a nie umiałem u nikogo znaleźć, a chodziło mi żeby tam sama grafika była + tekst na czerwono : . ZA ROBIENIE BAŁAGANU NA FORUM
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pucek a tak na serio - gdyby to naprawdę napisał zielony - to za tego posta co potem napisałeś miałbyś kropka na 100% za słowo KOZAK? :gwizdanie: i słowo panoszy - obraza moda - kropek na bank niestety eee no przecież to nie jest wcale obraźliwe, jak bym napisał "co za h*j tu się wpier*ala " to nie powiem, ale za takie coś? no to trzeba się bardziej hamować
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 wszyscy dają kropki a Krolu kwadraty
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pucek a tak na serio - gdyby to naprawdę napisał zielony - to za tego posta co potem napisałeś miałbyś kropka na 100% [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 15:13_________________________________________________ Miron, lejemy tego Chorzowianina :gwizdanie: zwłok nie biję A czyt to kolego chcesz mieć respirator jako najlepszego przyjaciela??? :polew: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 15:18_________________________________________________ wszyscy dają kropki a Krolu kwadraty no mówię, że nie mogłem nikogo z krokiem znaleźć..
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pucek a tak na serio - gdyby to naprawdę napisał zielony - to za tego posta co potem napisałeś miałbyś kropka na 100% za słowo KOZAK? :gwizdanie: i słowo panoszy - obraza moda - kropek na bank niestety eee no przecież to nie jest wcale obraźliwe, jak bym napisał "co za h*j tu się wpier*ala " to nie powiem, ale za takie coś? no to trzeba się bardziej hamować Pucek to tylko moja uwaga z doświadczenia - że niestety ale za takiego posta można/nie trzeba dostać kropka. Oczywiście mogę go później anulować ale szkoda Twojej kasy
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dobra dobra...Ty już chyba miałeś iść :gwizdanie: to Miron dzisiaj znów 2 piwa i bania???
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 dobra dobra...Ty już chyba miałeś iść :gwizdanie: to Miron dzisiaj znów 2 piwa i bania??? dzisiaj może być miazga - bo wczoraj też 2 mi poszły - a nie nauczony jesteś walić do basa dzień po dniu
Rekomendowane odpowiedzi