diman Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 siemano z rana [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:44_________________________________________________majki jak tam lepiej fura zapala po wymianie swiec
Skydiver Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 siemano z rana [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:44_________________________________________________majki jak tam lepiej fura zapala po wymianie swiec Nie odzywa się bo nie umie odpalić :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam zlecenie w Knurowie może byś za mnie zrobił, bo w takie zimno nie chce mi się ruszać ....... bo w firmowym nie mam Webasto
A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie już nie ale za zimno żeby ruszyć d*pę takiemu to dobrze Diman, Miron i Somes
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam zlecenie w Knurowie może byś za mnie zrobił, bo w takie zimno nie chce mi się ruszać ....... bo w firmowym nie mam Webasto :polew:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:56_________________________________________________
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam zlecenie w Knurowie może byś za mnie zrobił, bo w takie zimno nie chce mi się ruszać ....... bo w firmowym nie mam Webasto co mam zrobić
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie już nie ale za zimno żeby ruszyć d*pę takiemu to dobrze Diman, Miron i Somes [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:57_________________________________________________ hehe Arek w pore dopisałeś :>
Skydiver Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam zlecenie w Knurowie może byś za mnie zrobił, bo w takie zimno nie chce mi się ruszać ....... bo w firmowym nie mam Webasto co mam zrobić Wymienić i zaprogramować drukarkę fiskalną Dasz radę
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam zlecenie w Knurowie może byś za mnie zrobił, bo w takie zimno nie chce mi się ruszać ....... bo w firmowym nie mam Webasto co mam zrobić Wymienić i zaprogramować drukarkę fiskalną Dasz radę nie - ale napewno dam radę wywalić ją przez okno - pasi Ci taka usługa
Skydiver Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie - ale napewno dam radę wywalić ją przez okno - pasi Ci taka usługa Myślisz że to załatwi sprawę I jak ma być potem dobrze w kraju
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie - ale napewno dam radę wywalić ją przez okno - pasi Ci taka usługa Myślisz że to załatwi sprawę I jak ma być potem dobrze w kraju co poradzę, że to mi wychodzi najlepiej
Skydiver Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie - ale napewno dam radę wywalić ją przez okno - pasi Ci taka usługa Myślisz że to załatwi sprawę I jak ma być potem dobrze w kraju co poradzę, że to mi wychodzi najlepiej Tak samo robisz ze swoim ......... A4 B7 3.0tdiQ BKN avant s-line :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie - ale napewno dam radę wywalić ją przez okno - pasi Ci taka usługa Myślisz że to załatwi sprawę I jak ma być potem dobrze w kraju co poradzę, że to mi wychodzi najlepiej Tak samo robisz ze swoim ......... A4 B7 3.0tdiQ BKN avant s-line :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi