SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 chetnie bym uzyczyl ale mam bez kanalu a masz w nim światło i jakieś grzanie? bo chcę tylko przód na ziemię zrzucić wyciąć miejsce na ledy założyć kratki i złożyć gdzie robić to mam ale zamarznę tam kurde
A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 a masz w nim światło i jakieś grzanie? oczywiscie kiedy bedziesz mial ledy?
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 a masz w nim światło i jakieś grzanie? oczywiscie kiedy bedziesz mial ledy? czekam na paczuchę z tymi ledami i na paczuchę z kratką i będę gotowy do takiej operacji jak byś miał czas któregoś dnia to będę wdzięczny
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 sobote do poludnia mam wolna za***iście jak mi paczki do tego czasu nie przyjdą to zabije gościa
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 hehe tak się zastanawiałem co to za kapeluszniki Arek a jak by do tego czasu nie doszło to w przyszłym tygodniu jakoś znalazł byś czas?
krolu Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 już sie poprawiłem[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 18:45_________________________________________________złapałem freeza naciskam "cytuj" i wyskoczył taki pasek zielony ładowanie ... klikam klikam i nic po czym się zacytowało......................... 30 razy
krolu Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to ja spadam... cześć Glucik chodźcie na katowickie
Guregoru Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to ja spadam... cześć Glucik chodźcie na katowickie A wykasował ci ktoś kiedyś jakiegoś posta
A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Arek a jak by do tego czasu nie doszło to w przyszłym tygodniu jakoś znalazł byś czas? mam na rano wiec albo po poludniu albo zalatwie sobie jeden dzien wolnego
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Arek a jak by do tego czasu nie doszło to w przyszłym tygodniu jakoś znalazł byś czas? mam na rano wiec albo po poludniu albo zalatwie sobie jeden dzien wolnego hehe nie no wolnego specjalnie brać nie musisz chyba że chcesz ze mną w czasie tego rezanka flaszkę obrócić mi pasuje każda pora więc się dostosuje
Skydiver Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to ja spadam... cześć Glucik chodźcie na katowickie A wykasował ci ktoś kiedyś jakiegoś posta O nie to ten moderator co kasuje posty
A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Somes wstepnie jestesmy umowieni na sobote, a jak nie dojdzie to sie dogadamy co do przyszlego tygodnia Sky i Egon :>
Rekomendowane odpowiedzi