Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 szkoda tylko że tak późno przyjechaliśmy... Krolu następnym razem od początku Widzę że jednak było przednio po to się jedzie żeby się dobrze pobawić Hmmmmm coś mi się wydaję że trzeba robić częściej takie wypady
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 szkoda tylko że tak późno przyjechaliśmy... Krolu następnym razem od początku Widzę że jednak było przednio po to się jedzie żeby się dobrze pobawić Hmmmmm coś mi się wydaję że trzeba robić częściej takie wypady no ze mną to wiesz już jak jest pada pomysł to ja już ubrany Dimanowi z resztą też 2x nie trza mówić
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 a ja się nie domyśliłem że jadą
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a ja się nie domyśliłem że jadą bo to szybka ugadanka telefoniczna była
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 szkoda tylko że tak późno przyjechaliśmy... Krolu następnym razem od początku Widzę że jednak było przednio po to się jedzie żeby się dobrze pobawić Hmmmmm coś mi się wydaję że trzeba robić częściej takie wypady no ze mną to wiesz już jak jest pada pomysł to ja już ubrany Dimanowi z resztą też 2x nie trza mówić Kurna mogłem jednak jechać jak pisałeś a tak siedzę w tej zapiziałej robocie i mnie wszyscy wkur.......
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 szkoda tylko że tak późno przyjechaliśmy... Krolu następnym razem od początku Widzę że jednak było przednio po to się jedzie żeby się dobrze pobawić Hmmmmm coś mi się wydaję że trzeba robić częściej takie wypady no ze mną to wiesz już jak jest pada pomysł to ja już ubrany Dimanowi z resztą też 2x nie trza mówić Kurna mogłem jednak jechać jak pisałeś a tak siedzę w tej zapiziałej robocie i mnie wszyscy wkur....... Mogłeś Guru mogłeś miejsce było a i do spania byśmy Ci jakiś kąt znaleźli
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 szkoda tylko że tak późno przyjechaliśmy... Krolu następnym razem od początku Widzę że jednak było przednio po to się jedzie żeby się dobrze pobawić Hmmmmm coś mi się wydaję że trzeba robić częściej takie wypady no ze mną to wiesz już jak jest pada pomysł to ja już ubrany Dimanowi z resztą też 2x nie trza mówić Kurna mogłem jednak jechać jak pisałeś a tak siedzę w tej zapiziałej robocie i mnie wszyscy wkur....... Mogłeś Guru mogłeś miejsce było a i do spania byśmy Ci jakiś kąt znaleźli E nie no spać to ja bym z wami nie spał wolał bym wrócić do domu
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 szkoda tylko że tak późno przyjechaliśmy... Krolu następnym razem od początku Widzę że jednak było przednio po to się jedzie żeby się dobrze pobawić Hmmmmm coś mi się wydaję że trzeba robić częściej takie wypady no ze mną to wiesz już jak jest pada pomysł to ja już ubrany Dimanowi z resztą też 2x nie trza mówić Kurna mogłem jednak jechać jak pisałeś a tak siedzę w tej zapiziałej robocie i mnie wszyscy wkur....... Mogłeś Guru mogłeś miejsce było a i do spania byśmy Ci jakiś kąt znaleźli E nie no spać to ja bym z wami nie spał wolał bym wrócić do domu no wiesz ale tam nikt spania nie zakładał... to wyszło w praniu jak impreza przeniosła się do jednej z koleżanek
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 zaczne się chyba wkur..iać że jedank do mnie nie zadzwoniliście winny KROLU
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 zaczne się chyba wkur..iać że jedank do mnie nie zadzwoniliście winny KROLU musiałbyś Dorocie b7 dać żeby Ci wyjść pozwoliła z domu
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 to bym dał - bo chyba było warto [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:39_________________________________________________Diman jak mogłes o mnie nie pomyśleć - bałeś się, że gdzieś skoczę
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to bym dał - bo chyba było warto [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:39_________________________________________________Diman jak mogłes o mnie nie pomyśleć - bałeś się, że gdzieś skoczę ja tam niczego nie żałuje
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:56_________________________________________________dzięki
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:56_________________________________________________dzięki
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:56_________________________________________________dzięki Ale wiesz Somes tak naprawdę to cię lubi
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:56_________________________________________________dzięki Ale wiesz Somes tak naprawdę to cię lubi to był rewanż za ankietę
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 przyjmuje na klate :> jesteśmy kwita możemy znów być kolegami
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 14:11_________________________________________________jeszcze tylko przelew
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 14:11_________________________________________________jeszcze tylko przelew nr konta masz w ulubionych
Rekomendowane odpowiedzi