Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jeszcze jeden post i polecą wszystkie z tej strony
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes mam do ciebie pytanie czy to prawda bo wlasnie dostalem taka wiadomoc od Rudi na gg: A4-Rudi 23:01:22somes napisal ze ewidentnie od ciebie sie zaczelo sory za ten post ale chce to wyjasnic na ogolnym
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 mnie nie chcieli zbanować na .eu... chciałem bana a dali moderowanego.. :wallbash: :wallbash: nie wiesz nie pisz :!:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes mam do ciebie pytanie czy to prawda bo wlasnie dostalem taka wiadomoc od Rudi na gg: A4-Rudi 23:01:22somes napisal ze ewidentnie od ciebie sie zaczelo sory za ten post ale chce to wyjasnic na ogolnym Arek rozmawialiśmy już o tym i dobrze wiesz że nie
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kolejna marna prowokacja i ratowanie sobie d*py jakąś ściemą za plecami... numer popisowy rudi
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie kasujcie postów ! chcemy coś wyjaśnić...
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Oki idę ......... Rudi nie daj się
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie kasujcie postów ! chcemy coś wyjaśnić... Co ty chcesz wyjaśniać. Wszystko co miało być napisane już było nie widzę powodu żeby znowu zaczynać to samo od początku
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jest wiele pretensji do jednej i tej samej osoby...
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie kasujcie postów ! chcemy coś wyjaśnić... bo to już nie dotyczy jednej osoby ale większej ilości...
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 jest wiele pretensji do jednej i tej samej osoby... co Ci te osoby zrobiły ?
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jest wiele pretensji do jednej i tej samej osoby... cos masz do mnie? :decayed:chyba nic ci nie zrobiłam, wybacz ale mam dobry kontakt z reszta ELYTY SG i wiem co im porobiłaś a PW do somesa to przegięcie..
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jest wiele pretensji do jednej i tej samej osoby... cos masz do mnie? :decayed:chyba nic ci nie zrobiłam, wybacz ale mam dobry kontakt z reszta ELYTY SG i wiem co im porobiłaś a PW do somesa to przegięcie.. co ci takiego zrobiłam ? z czym? już tam dobrze wiesz..
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes - wytłumacz mi - czemu jesteś w każdej sprawie dotyczącej Rudi ? czemu Ty a nie Diman, Czester, Egon ? masz coś wspólnego ze sprawą Arka ? NIE masz coś wspólnego ze sprawą zdjęcia u keżora na działce ? NIE
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie kasujcie postów ! chcemy coś wyjaśnić... Co ty chcesz wyjaśniać. Wszystko co miało być napisane już było nie widzę powodu żeby znowu zaczynać to samo od początku jak to co? przecież tak będzie wiecznie jeżeli jakieś kroki nie zostaną poczynione... już nie chodzi o to że będę jeździł po plecach jak się da za takie krętactwo... ale jest troche osób które jest identycznego zdania (nie będę tu wymieniał chyba że chcecie?) i sytuacja jest cały czas gorąca... powiem szczerze że odechciewa mi się tu siedzieć jak mam się wk***iać przez tak zaściankowe myślenie...
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 innych spraw związanych z Rudi nie widzę
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes - wytłumacz mi - czemu jesteś w każdej sprawie dotyczącej Rudi ? czemu Ty a nie Diman, Czester, Egon ? masz coś wspólnego ze sprawą Arka ? NIE masz coś wspólnego ze sprawą zdjęcia u keżora na działce ? NIE a co złego w tym że wyrażam swoją opinię na ten temat? to przecież forum prawda? ja nie mam sił do nich ale takiego czegoś nie będę tolerował... i uwierz że jak ktoś jest dla mnie ch.. to ja 2x takim i to się nie zmieni...
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie kasujcie postów ! chcemy coś wyjaśnić... Co ty chcesz wyjaśniać. Wszystko co miało być napisane już było nie widzę powodu żeby znowu zaczynać to samo od początku jak to co? przecież tak będzie wiecznie jeżeli jakieś kroki nie zostaną poczynione... już nie chodzi o to że będę jeździł po plecach jak się da za takie krętactwo... ale jest troche osób które jest identycznego zdania (nie będę tu wymieniał chyba że chcecie?) i sytuacja jest cały czas gorąca... powiem szczerze że odechciewa mi się tu siedzieć jak mam się wk***iać przez tak zaściankowe myślenie... post nic nie wnoszący do sprawy - lubisz dym i tyle a tak naprawde nie masz brawa bycia w nim
Rekomendowane odpowiedzi