Skydiver Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 To ja nie muszę świecić Nie ma potrzeby zapalać jak już jest jasno
diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman jaki avatar szukalem jakis fajnych d*p ale nie znalazlem nic ciekawego wiec narazie bedzie ten zlom :gwizdanie:
keżor Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 , diman , coś słabo szukałeś tych dupek :gwizdanie: wejdź do top 3 , tam napewno coś znajdziesz
Skydiver Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dlaczego zostawiłeś "wczoraj" zapalone
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dlaczego zostawiłeś "wczoraj" zapalone bo rozrzutny jestem :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dlaczego zostawiłeś "wczoraj" zapalone Somes przy zgaszonym boi się spać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a ja się witam i spadam niestety zbieram się powoli do pracy :gwizdanie: miłego dnia rezaczopijaki :>
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a ja się witam i spadam niestety zbieram się powoli do pracy :gwizdanie: miłego dnia rezaczopijaki :> dobrze powiedziane dlatego spadam rezać a potem się napić
Rekomendowane odpowiedzi