SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman jeszcze masz jakieś wątpliwości kto lepiej humor poprawia?
diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman jak tam krzyz? czesc Pucek napiz*za ale ikonki mi troche pomogly
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman jak tam krzyz? a może Mu się w nim po prostu za dużo już nazbierało?
diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman jak tam krzyz? a może Mu się w nim po prostu za dużo już nazbierało? a co masz jakos kolezanke chetna do odstapienia :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Diman jak tam krzyz? a może Mu się w nim po prostu za dużo już nazbierało? E Diman to ty musisz
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Cześć Pucek APucek [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 23:15_________________________________________________ E Diman to ty musisz
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 no i jestem Witam Wszystkich spam nadrobiony...
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 poniedzialkowa szychta zaliczona nooo jeszcze jutro i idę na kurs :> więc jak dobrze pójdzie to w piątek się widzimy :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 no i jestem Witam Wszystkich spam nadrobiony... siemano
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 jeszcze jutro i idę na kurs kazdy kogo znam to jakos ostatno kursy na grubie tylko robi, zaraz same sztajgry sie porobia i nie bedzie mial kto czarnej roboty robic :>
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dobra pany spadam do wyra nara dobrej nocy
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dobra pany spadam do wyra nara Do jutra Ps.
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 jeszcze jutro i idę na kurs kazdy kogo znam to jakos ostatno kursy na grubie tylko robi, zaraz same sztajgry sie porobia i nie bedzie mial kto czarnej roboty robic :> nie no kurs który mi się kiedyś przyda :gwizdanie: ale dalej będę robił to co robił
Patrikos28 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dobra pany spadam do wyra nara Do jutra Ps. co Ty taki wesoły :gwizdanie: czujnik halla się naprawił
Rekomendowane odpowiedzi