Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a ja znów powoli zbieram się do roboty :gwizdanie: pracuj pracuj bo zima nie odpuszcza a węgiel potrzebny
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 na poprawe humoru Dwóch facetów siedzi w barze i narzeka,jakie to ich zony są przerażające. Pierwszy mówi: Moja jest tak straszna,ze jak ją postawiłem na polu zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... Drugi na to: A moja ma wymiary90/80/60 -To całkiem niezłe. -Taaak...Druga noga tak samo... Panna młoda jest tak nienasycona, że zmusza męża do maksymalnego małżeńskiego wysiłku.. Jeden numerek,drugi....czwarty ...siódmy... W końcu po dziesiątym zasypia.Budzi się nad ranem, a męża nie ma w łóżku. Idzie więc na poszukiwanie i widzi zapalone światło w łazience. Po cichu zagląda i widzi młodego stojącego nad sedesem i szepczącego: -No wyłaź i sikaj,przysięgam ,ze ona śpi...
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a ja znów powoli zbieram się do roboty :gwizdanie: siema spokojnej szychty i uwazej na tasmociagi co cie tam zas nie zawali a ja znów powoli zbieram się do roboty :gwizdanie: pracuj pracuj bo zima nie odpuszcza a węgiel potrzebny
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pucek jak tam Fmic założony :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pucek jak tam Fmic założony :gwizdanie: taaaa w bagażniku
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pucek jak tam Fmic założony :gwizdanie: taaaa w bagażniku Coś nie pasowało ,że ostatnio go nie zamontowałeś ?
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pucek jak tam Fmic założony :gwizdanie: taaaa w bagażniku Coś nie pasowało ,że ostatnio go nie zamontowałeś ? noo nie pasowało, ale nie będę robił antyreklamy dla Kamila po prostu, zapomniał że mam map sensor :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pucek jak tam Fmic założony :gwizdanie: taaaa w bagażniku Coś nie pasowało ,że ostatnio go nie zamontowałeś ? noo nie pasowało, ale nie będę robił antyreklamy dla Kamila po prostu, zapomniał że mam map sensor :gwizdanie: No tak AEB nie miały Map sensora , a nasze już maja :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 noo ale jak dobrze pójdzie to w sobotę będę miał już zamontowany na mnie już czas, Miłego dnia Wszystkim
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 noo ale jak dobrze pójdzie to w sobotę będę miał już zamontowany na mnie już czas, Miłego dnia Wszystkim nara spokojnej szychty nie zaspij przy tasmie
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no dzięki dzieki idz juz bo sie spoznisz zdąży w końcu jezdzi APU i to w dodatku z Q :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 przydalo mi sie dzisiaj to wolne bo przynajmniej pozalatwialem pare spraw :> a wy nic nie robicie?
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 przydalo mi sie dzisiaj to wolne bo przynajmniej pozalatwialem pare spraw :> a wy nic nie robicie? nic
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 przydalo mi sie dzisiaj to wolne bo przynajmniej pozalatwialem pare spraw :> a wy nic nie robicie? ja niedługo też się zbieram bo na 14 do roboty ... a po drodze jeszcze na małe zakupy
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Diman ty mozesz odpoczywac, daj odpoczac krzyzowi ale obstawiam, ze wieczorem na spota sie wybierzesz :> ja niedługo też się zbieram bo na 14 do roboty ... a po drodze jeszcze na małe zakupy do Biedronki po sniadanko
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Diman ty mozesz odpoczywac, daj odpoczac krzyzowi ale obstawiam, ze wieczorem na spota sie wybierzesz :> ja niedługo też się zbieram bo na 14 do roboty ... a po drodze jeszcze na małe zakupy do Biedronki po sniadanko do lidla po sniadanko i browarek do spamiku po robocie trzeba się zbierać , wiec wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi