Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

RECARO wyrezane :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: jest MEGA - pytanie do Mirona czy oprócz podgrzewanie masz jeszcze chłodzenie :naughty: :naughty: i regulację tych górnych boczków :kox: :kox: :kox:

fotel mnie rozwala jedyny minus - muszę wyrezac dodatkowe 20 koni bo waży chyba z 40 kg :disgust:

Co do lakieru Mirona no to nieciekawie...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest ciekaw ( lub nie wierzy ) że pisanie po brudnym samochodzi rysuje lakier to zapraszam do garażu.

Furka stoi umyta i czyściutka - na myjni oczywiście zszedł cały brud - ale napisy w większości zostały.

Nawet odbierając auto na myjni, osoba myjąca podeszła do mnie i pokazuje zarysowania ( żeby nie było, że stało się to przy myciu )

Troszke dziś zimno na zabawy z autem ale oczywiście nie wytrzymałem i część już usunięta.

Grubsze zarysowania zostały a napis na tylnej klapie ( ledy z allegro ) został praktycznie cały ( jakby go ktoś papierem ściernym napisał ) i jest czytelny z 2 metrów ( litera po literze ).

Częściowo to jest właśnie urok czarnego koloru :disgust: prawdopodobnie na jasnym mało co byłoby widoczne.

Podobny efekt można uzyskać "myjąc" auto śniegiem :gwizdanie:

Co poniektórzy tak robią :thumbdown:

Opublikowano

ja nie zauważyłem - a ty masz chyba jakiś kompleks...

Opublikowano

ja nie zauważyłem - a ty masz chyba jakiś kompleks...

A jaki ?????

Bo ja nie zauważyłem :mysli:

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest ciekaw ( lub nie wierzy ) że pisanie po brudnym samochodzi rysuje lakier to zapraszam do garażu.

Furka stoi umyta i czyściutka - na myjni oczywiście zszedł cały brud - ale napisy w większości zostały.

Nawet odbierając auto na myjni, osoba myjąca podeszła do mnie i pokazuje zarysowania ( żeby nie było, że stało się to przy myciu )

Troszke dziś zimno na zabawy z autem ale oczywiście nie wytrzymałem i część już usunięta.

Grubsze zarysowania zostały a napis na tylnej klapie ( ledy z allegro ) został praktycznie cały ( jakby go ktoś papierem ściernym napisał ) i jest czytelny z 2 metrów ( litera po literze ).

Częściowo to jest właśnie urok czarnego koloru :disgust: prawdopodobnie na jasnym mało co byłoby widoczne.

Królu, śniegiem to się myje tylko A6 :good:

:polew:

Opublikowano

Hej marudo i hej reszta ! :naughty::hi:

Krolu, do swojej furki wrzuciłeś recaro? :shocked: Gdzie dorwałeś i za ile? :kox: Poka foty, poka, poka !!! :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Widać że nie jesteś w temacie :gwizdanie:

Opublikowano

Krolu, do swojej furki wrzuciłeś recaro? :shocked: Gdzie dorwałeś i za ile? :kox: Poka foty, poka, poka !!! :evil: :evil: :evil:

RECARO jak RECARO :gwizdanie: :gwizdanie: tylko fotel kierowcy, i za free :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

a Ty Kolego z czym mi tu bijesz?

:naughty:

nie gadaj, dzisiaj nie marudziłem :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 21:53_________________________________________________

Widać że nie jesteś w temacie :gwizdanie:

może i jestem młody (może i głupi) ale o tym trochę wiem i trochę się znam, więc nie musisz ciągle udawać takiego starszego mądrego :gwizdanie:

Opublikowano

Została jeszcze jedna rzecz, której nie mogę wsiąść.. ;( ;( ;( skórzana kiera taka jak ja mam - ten stary kształt ale skóra to skóra... :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ty, ty, ty... ! Hamuj bajere cwaniaczku :baseball::polew: :polew: :polew: Co to za przyjeżdżanie na tun auta bez kasy? :doh1: :fool: :laghing2:

:lol1::nabijasie::sarcastic:

TUN ... lol :decayed:

do profi firmy LOL99 :polew:

Opublikowano
napis na tylnej klapie ( ledy z allegro ) został praktycznie cały

a mowilem, ze na tyle bedzie najgorzej :confused4:

Miron jak chcesz na wiosne zalatwi sie polerke u profesjonalisty (mojego dobrego zanajomego), a rachunek wysle sie do NL :decayed:

co myslicie kumpela jest uparta i chce Lagune

Laguny "I" byly jeszcze w miare ok, ale "II" bym w zyciu nie kupil

tego efektu NIKT nie zobaczy

a juz chcialem sie pytac czy moge foty na forum wrzucic :decayed:

Opublikowano

Ty, ty, ty... ! Hamuj bajere cwaniaczku :baseball::polew: :polew: :polew: Co to za przyjeżdżanie na tun auta bez kasy? :doh1: :fool: :laghing2:

:lol1::nabijasie::sarcastic:

TUN ... lol :decayed:

do profi firmy LOL99 :polew:

profi firma wystawia fakturę a ja ją wtedy realizuje :gwizdanie:

dlatego czekam na rachunek, przelewam kasę i wysyłam potwierdzenie :)[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 22:18_________________________________________________Arku, pod żadnym pozorem :naughty:

Opublikowano

pucek nie badz piz*a pochwal sie :gwizdanie:

Opublikowano

Żaden problem Mr. Maruda :kox: ale oczywiście naszym polskim cwaniackim zwyczajem + 22% do rachunku ... :naughty::polew:

Opublikowano

pucek nie badz pipka pochwal sie :gwizdanie:

czym? :naughty:

końcówkami czy ...? :naughty:

końcówki ujrzycie na spocie, a te drugie to na wiosnę :gwizdanie:

Żaden problem Mr. Maruda :kox: ale oczywiście naszym polskim cwaniackim zwyczajem + 22% do rachunku ... :naughty::polew:

żebym za te 22% nie podesłał Ci tam inspekcji bo warunki macie masakryczne :wallbash:

Opublikowano

a są jakieś zniżki dla spotowiczów ? :decayed: :decayed:

Opublikowano

nie chciej wiedzieć ile płacę za wynajem... :wallbash: ;([br]Dopisany: 06 Luty 2010, 22:25_________________________________________________

a są jakieś zniżki dla spotowiczów ? :decayed: :decayed:

wiadooomooo he heee :wink4:

Opublikowano

Ma ktos od nad rejestracje SGL65YN ?

chyba egon :mysli:

niee :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Egon - ja mam czujnik lakieru - daj mi tel. tej koleżanki :gwizdanie:

Krolu - recaro nigdy nie miało chłodzenia - reulacji górnych boczków też nie ( mowa o recaro w B6 i B7 )

A-rek - jeżeli chodzi o profi ( ale naprawdę profi ) polerke to oczywiście jestem chętny i każdy kontakt z polecenia mile widziany ( narazie Patrikos podesłał namiary :wink4::notworthy: )

Do kogoś przy odpowiedniej pogodzie na bank podjadę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.