MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja tez bym chetnie pojechał poszusować ale wczoraj troche było %% i jakiś niewyraźny jestem, nie chce sie połamać
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no to widze ze spontan pomalu kuleje jak by był spontan na d*py to wszyscy chętni a na narty to nikt :disgust:
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no to widze ze spontan pomalu kuleje jak by był spontan na d*py to wszyscy chętni a na narty to nikt :disgust: nie no pewnie ktos sie znajdzie jeszcze pucek sie nie wybudzil :gwizdanie: a somes juz szusuje wiec moze sie zgadacie na miejscu
A-rek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no to widze ze spontan pomalu kuleje wiesz to juz nie te lata....
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 zobaczymy - może tak czy siak pojadę
Skydiver Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zobaczymy - może tak czy siak pojadę Jak nikt nie będzie chciał to weź Dorotę :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 zobaczymy - może tak czy siak pojadę Jak nikt nie będzie chciał to weź Dorotę :gwizdanie: a czy widziałeś , żebym gdzieś pisał, że to rodzinny wyjazd
Skydiver Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zobaczymy - może tak czy siak pojadę Jak nikt nie będzie chciał to weź Dorotę :gwizdanie: a czy widziałeś , żebym gdzieś pisał, że to rodzinny wyjazd Dlatego napisałem żebyś zabrał Dorotę i zrobił rodzinny .......... no chyba że Esemes trzyma już jakieś lolitki to ........ byłby przypał :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzięki Miron za pobudkę :> [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 11:36_________________________________________________ o jest i rozowy spamer nr 1 witaj że niby ja???
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzięki Miron za pobudkę :> [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 11:36_________________________________________________ o jest i rozowy spamer nr 1 witaj że niby ja??? wstawaj wstawaj - strony same się pisały nie będą
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzięki Miron za pobudkę :> [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 11:36_________________________________________________ o jest i rozowy spamer nr 1 witaj że niby ja??? a kto ty ty ostatnio widze ze jestes wszedzie na forum gdzie bym nie zagladnal
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzięki Miron za pobudkę :> [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 11:36_________________________________________________ o jest i rozowy spamer nr 1 witaj że niby ja??? a kto ty ty ostatnio widze ze jestes wszedzie na forum gdzie bym nie zagladnal Diman, coś Ci się wydaje :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja też się dziwię myślałem że coś głupiego napisałem ale po przeczytaniu parę razy okazuje się że jednak nie nawet Guru ten gej wpadł :>
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nawet Guru ten gej wpadł wrocil z rejsu Guru, jak tam było na rejsie?
Guregoru Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Fajnie było Pucek geju jeden ty normalnie samych adoratorów zbierasz na forum Ps. Witam Ps2. I niestety żegnam będę może wieczorkiem jak się uda a jak nie to dopiero jutro wieczorkiem
Rekomendowane odpowiedzi