MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 przyszedłem i ucichło - OK - zrozumiełam - już idę Nie MIrek to nie to, temat przekładamy na żywo i po %% bedziemy go dalej drążyć jak najbardziej obgadamy to na zywo Byle tam żadnych kanałów, piwnic i takich tam nie było bo po 40% to niekórzy skrzydeł dostają
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 aaaaaaaaaaaaaaaa kumam - ok nic nie kumasz jak by to powiedział Linda : - co ty K***a wiesz o zabijaniu :kox: wiedzieć nie wiem nic - ale mogę Ci zademonstrować chyba jak się zdobywa kanał to też - myślisz, że to takie łatwe to pokaż jak Ty byś to przetrwał
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja już z wami nie pije [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 21:25_________________________________________________do piwnicy mnie gdzieś wrzucicie i nie wyjdę :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 aaaaaaaaaaaaaaaa kumam - ok nic nie kumasz jak by to powiedział Linda : - co ty K***a wiesz o zabijaniu :kox: wiedzieć nie wiem nic - ale mogę Ci zademonstrować chyba jak się zdobywa kanał to też - myślisz, że to takie łatwe to pokaż jak Ty byś to przetrwał jak ja bym tam wylądował to obawiam się że miał bym nowe jedynki
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 ja też a ty piłeś kiedyś 2 razy ( w życiu )
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja też Ty sie nie odzywaj Ciebie nikt nie zrzucił sam żeś poczuł wiatr we włosach
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja też a ty piłeś kiedyś 2 razy ( w życiu ) Sporo
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 AVE laski jest i nasza gwiazda - mam Twój długopis
Pelex Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Siemano spoko Mironku odbiore w piatek a ty Landryn uwazaj gamoniu w białym Glucie
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Siemano spoko Mironku odbiore w piatek a ty Landryn uwazaj gamoniu w białym Glucie
Rekomendowane odpowiedzi