MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Q napewno by im pomogło chyba lepiej wyQurwić :polew:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Tomeks, dalej się nie pochwaliłeś :> nie wstydź się, otwórz się przed nami właśnie :>
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Tomeks, dalej się nie pochwaliłeś :> nie wstydź się, otwórz się przed nami właśnie :> taki "duży" a taki wstydliwy :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Swoja droga zastanawiam sie co byloo dalej - "o jezu co ja narobiłem " albo coś w tym stylu [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:21_________________________________________________Pucek ty jestes Landryn 2 jakby nie patrzeć żłopie z Rybola
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek ty jestes Landryn 2 jakby nie patrzeć żłopie z Rybola Pucek nie daj się
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek ty jestes Landryn 2 jakby nie patrzeć żłopie z Rybola
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pelex, nie fikaj bo nagrabisz sobie tak jak Miron :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:25_________________________________________________ Pucek ty jestes Landryn 2 jakby nie patrzeć żłopie z Rybola Pucek nie daj się Guru, ja nie muszę nic mówić, po prostu, wymuruję dodatkowy słup na którym pelex się zatrzyma
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek ty jestes Landryn 2 jakby nie patrzeć żłopie z Rybola Pucek nie daj się Guru, ja nie muszę nic mówić, po prostu, wymuruję dodatkowy słup na którym pelex się zatrzyma
Pelex Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Fcale sie nie boje Góroli z Rybola ty Landrynie jeden
Skydiver Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wymuruję dodatkowy słup na którym pelex się zatrzyma Zatrzyma się i zamontuje nowe oświetlenie :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Landryn 2 możesz se budowac ile chcesz ja i tak sie zmieszcze nawet jeśli bede musiał sobie A2 sprawic
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Fcale sie nie boje Góroli z Rybola ty Landrynie jeden górale mieszkają w górach, ja jestem ślązak, Ty jesteś GOROL tak to wygląda [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:31_________________________________________________ wymuruję dodatkowy słup na którym pelex się zatrzyma Zatrzyma się i zamontuje nowe oświetlenie :gwizdanie: a Ty się najpierw wyrzygaj a potem porozmawiamy
Pelex Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dobra chyba przesadziłem dzisiaj z Browarem ide spac bo zaraz mnie Pucus zformatuje
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Dobra chyba przesadziłem dzisiaj z Browarem ide spac bo zaraz mnie Pucus zformatuje nie fikaj bo Ci Guru posty wykasuje [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:33_________________________________________________żebys się jutro nie zdziwił jak nie będzie tego co dzisiaj pisałeś
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak mi sie wydawalo ze sie browarek u pelexa leje :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dobra chyba przesadziłem dzisiaj z Browarem ide spac bo zaraz mnie Pucus zformatuje nie fikaj bo Ci Guru posty wykasuje [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:33_________________________________________________żebys się jutro nie zdziwił jak nie będzie tego co dzisiaj pisałeś Że niby co
Skydiver Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty się najpierw wyrzygaj a potem porozmawiamy W sumie masz racje jest tu tak słodko różowo że nic tylko sie wyrzygać
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie ślązak a ślązok jak już tak całkiem to ślonzok
Rekomendowane odpowiedzi