Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to później ja go wykasuje ale bokiem Tak... chyba z półobrotu
Pelex Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak mi sie wydawalo ze sie browarek u pelexa leje :gwizdanie: i to konkretnie
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak mi sie wydawalo ze sie browarek u pelexa leje :gwizdanie: Tez to chciałem napisać bo dobrymi tekstami jechał
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:37_________________________________________________Pelex - nic się nie martw - Guru tylko rodzine bije
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach i sie objadł ryzu :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach :wallbash: Japonii :wallbash: Japonii :wallbash: JAPONII i k**wa pamiętać mi
Pelex Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kuwa Pozdro dla was Pany ale ja padam na Pysk i ide ....... wiadomo gdzie
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:37_________________________________________________Pelex - nic się nie martw - Guru tylko rodzine bije
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach :wallbash: Japonii :wallbash: Japonii :wallbash: JAPONII i ku***a pamiętać mi w Chinach ale jechał przej Japonie
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pelex [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:39_________________________________________________ tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach :wallbash: Japonii :wallbash: Japonii :wallbash: JAPONII i ku***a pamiętać mi w Chinach ale jechał przej Japonie leże k**wa :polew:
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach Ta a głównym mottem Kung Fu Pandy było hasło "Moc tkwi w brzuchu" Wystarczy zobaczyc jaki brzusio ma Guru na zdjeciu przed Chatą Polaka
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach :wallbash: Japonii :wallbash: Japonii :wallbash: JAPONII i ku***a pamiętać mi w Chinach ale jechał przej Japonie :polew: zaś podpadłem :> Guru, pamiętaj że mam Ci pomóc wymieniać okna [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:41_________________________________________________ tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach Ta a głównym mottem Kung Fu Pandy było hasło "Moc tkwi w brzuchu" Wystarczy zobaczyc jaki brzusio ma Guru na zdjeciu przed Chatą Polaka On mi mówił że już ledwo co widzi małego :gwizdanie: więc bebech jak Ci z sumo
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach Ta a głównym mottem Kung Fu Pandy było hasło "Moc tkwi w brzuchu" Wystarczy zobaczyc jaki brzusio ma Guru na zdjeciu przed Chatą Polaka O ty :bicz3:
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek jak nie widzi małego to znaczy ze dobry z niego Pan bo dobry Pan konia zawsze pod dachem trzyma
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek jak nie widzi małego to znaczy ze dobry z niego Pan bo dobry Pan konia zawsze pod dachem trzyma wiesz co Majki, to ja wolę być zły pan i zawsze go trzymać na wierzchu
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak sie zastanawiam nad tym że fikam do Guru a on jest lepszy niż KUNG-FU Panda i to ja bed leżał pod Forum no ja się zastanawiam co Ty wyprawiasz, przecież Guru był w chinach :wallbash: Japonii :wallbash: Japonii :wallbash: JAPONII i ku***a pamiętać mi w Chinach ale jechał przej Japonie :polew: zaś podpadłem :> Guru, pamiętaj że mam Ci pomóc wymieniać okna :gwizdanie: On mi mówił że już ledwo co widzi małego :gwizdanie: więc bebech jak Ci z sumo O ty poczekaj jak cię drapnę na spocie w piątek
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru lepiej nie jeszcze próbując mnie kopnąć połamiesz sobie nogi i na co Ci to będzie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe kto otworzył strone 4000 na Poznańskich
Rekomendowane odpowiedzi