Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no i ja już gotowy do trasy Diman dzięki jeszcze Ty masz pewność że warunki pogodowe pozwolą Ci na jazdę na letnich oponach? :>
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no i ja już gotowy do trasy Diman dzięki jeszcze spoko nie ma za co jutro podrzuce to kezorowi a to dla arka zatrzymam :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 no i ja już gotowy do trasy Diman dzięki jeszcze Somes jedź ostrożnie i pamiętaj że nie masz quattro i zimowych
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Somes jedź ostrożnie i pamiętaj że nie masz quattro będę będę samochód mam załadowany na ponad 200kg biorąc pod uwagę pełny bak... opony tylnie schowały się w nadkola Ty masz pewność że warunki pogodowe pozwolą Ci na jazdę na letnich oponach? :> nie takie rzeczy się rrobiło
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no i ja już gotowy do trasy Diman dzięki jeszcze spoko nie ma za co jutro podrzuce to kezorowi a to dla arka zatrzymam :gwizdanie: to dla Arka to zostaw, przyda się
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 spoko nie ma za co jutro podrzuce to kezorowi a to dla arka zatrzymam :gwizdanie: nie no obiecałem to dotrzymuje słowa więc wszystko w Twoich rękach
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Somes jedź ostrożnie i pamiętaj że nie masz quattro będę będę samochód mam załadowany na ponad 200kg biorąc pod uwagę pełny bak... opony tylnie schowały się w nadkola Ty masz pewność że warunki pogodowe pozwolą Ci na jazdę na letnich oponach? :> nie takie rzeczy się rrobiło czyli znów będziesz ślepił wszystkich życze Ci szerokiej drogi
Skydiver Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no i ja już gotowy do trasy Diman dzięki jeszcze Somes jedź ostrożnie i pamiętaj że nie masz quattro Uważaj na siebie ........ i pamiętaj nie przezięb się bo nie masz też Webasto
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 czyli znów będziesz ślepił wszystkich życze Ci szerokiej drogi specjalnie mam lampy niżej wyregulowane a poza tym to ja miałem w serii regulację lamp dzięki [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:21_________________________________________________ Uważaj na siebie ........ i pamiętaj nie przezięb się bo nie masz też Webasto :polew: przez to wziąłem rutinoscorbin.. i córkę goździkowej
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no i ja już gotowy do trasy Diman dzięki jeszcze Somes jedź ostrożnie i pamiętaj że nie masz quattro Uważaj na siebie ........ i pamiętaj nie przezięb się bo nie masz też Webasto Dobra jeszcze dwa posty o webasto i piszemy dalej tylko szybko
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to nic, idę spać, no i to bezapelacyjnie do jutra
Skydiver Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to nic, idę spać, no i to bezapelacyjnie do jutra Szkoda no ale co zrobić ..........
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to nic, idę spać, no i to bezapelacyjnie do jutra trzymaj się tak w ogóle to niestety czas mi już raczej nie pozwoli na tak częste zaglądanie tu a już na pewno nie na nadrabianie spamu
Skydiver Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Skoro Pucek "poszedł" ........ temat Webasto został omówiony to ja też idę
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 dobra pany spadam spac narty trzym się [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:39_________________________________________________spadam i ja z forum.. 5.00 pobudka... Trzymajcie się Panowie
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Somes ale wpadaj jak najczęściej Szerokości na drodze i do zobaczenia w czerwcu Ja też spadam Do jutra
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 z rańca po robocie to co Somesik już w trasie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi