Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam daj znać jak znajdziesz coś dla 2 :gwizdanie: gdybyście to powiedzieli jeszcze pod koniec 2009 roku to mógłbym Wam załatwić robotę na "grubie"
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam daj znać jak znajdziesz coś dla 2 :gwizdanie: gdybyście to powiedzieli jeszcze pod koniec 2009 roku to mógłbym Wam załatwić robotę na "grubie" rozumiem taką , że byłbym Twoim szefem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam daj znać jak znajdziesz coś dla 2 :gwizdanie: gdybyście to powiedzieli jeszcze pod koniec 2009 roku to mógłbym Wam załatwić robotę na "grubie" rozumiem taką , że byłbym Twoim szefem :gwizdanie: chyba marzysz chociaż jak byś zaczął studia to kto wie
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 rozumiem taką , że byłbym Twoim szefem :gwizdanie: Pucek by spał na ziemi a ty na kupie węgla
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam dlaczego? tak źle? no niestety moja firma ma pomalu problemy z platnosciami dla ludzi a to dla mnie jest koniec jak sie nic nie zmieni na dniach to bede zmuszony czegos szukac
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman robisz w budowlance , załóż sobie swoją działalność i łap zlecenia , czego jeszcze nie umiesz to się nauczysz , może z czasem firma się rozwinie :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam daj znać jak znajdziesz coś dla 2 :gwizdanie: gdybyście to powiedzieli jeszcze pod koniec 2009 roku to mógłbym Wam załatwić robotę na "grubie" pucek to popytaj moze, ja powaznie mowie jak mozesz
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Moj bracik niedługo będzie z kumplem brał taką starą nieruchomość i będą ją trochę rozbudowywali na warsztat , więc pewnie coś do zrobienia by było :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman robisz w budowlance , załóż sobie swoją działalność i łap zlecenia , czego jeszcze nie umiesz to się nauczysz , może z czasem firma się rozwinie :gwizdanie: mialem firme i zrezygnowalem bo jechalem do angli i nie mam sily na rozkrecanie nowej firmy juz za pozno moje kontakty sie juz pokonczyly wiec bylo by ciezko[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:16_________________________________________________ Moj bracik niedługo będzie z kumplem brał taką starą nieruchomość i będą ją trochę rozbudowywali na warsztat , więc pewnie coś do zrobienia by było :gwizdanie: jak placi to wal do mnie jak w dym :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 rozumiem taką , że byłbym Twoim szefem :gwizdanie: Pucek by spał na ziemi a ty na kupie węgla
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman robisz w budowlance , załóż sobie swoją działalność i łap zlecenia , czego jeszcze nie umiesz to się nauczysz , może z czasem firma się rozwinie :gwizdanie: mialem firme i zrezygnowalem bo jechalem do angli i nie mam sily na rozkrecanie nowej firmy juz za pozno moje kontakty sie juz pokonczyly wiec bylo by ciezko[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:16_________________________________________________ Moj bracik niedługo będzie z kumplem brał taką starą nieruchomość i będą ją trochę rozbudowywali na warsztat , więc pewnie coś do zrobienia by było :gwizdanie: jak placi to wal do mnie jak w dym :gwizdanie: jak już kupią tą nieruchomosc i będa coś działac to się odezwe
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 osobiście nie żartowałem - mam działalność, mam biuro i trochę możliwości a to co robię zajmuje mi tak mało czasu, że myślę o czymś jeszcze, czymś dodatkowym [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:19_________________________________________________osobną sprawą jest - że Dorota też chętnie by gdzieś popracowała :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam daj znać jak znajdziesz coś dla 2 :gwizdanie: gdybyście to powiedzieli jeszcze pod koniec 2009 roku to mógłbym Wam załatwić robotę na "grubie" pucek to popytaj moze, ja powaznie mowie jak mozesz Diman, właśnie że teraz to już odpada, miałem mocne plecy, ale wuja odszedł na emeryturę, więc mega lipa ja też bym Ci radził założyć własną działalność
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 mały ma 2 latka więc może Dorota za czymś powoli patrzeć więc jak coś wiecie to
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 mały ma 2 latka więc może za czymś powoli patrzeć więc jak coś wiecie to :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 co Krolu ? nic nic ja tez muszę płacić rodzicom na "kust"
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja pracuje moja żona też , ale i tak coś dodatkowego chce robić , w sumie mam tez działalność ale póki co zajmuje się nią bardziej Matka . A ja od czasu do czasu jestem hodowcą piesków rasy Labrador :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 co Krolu ? nic nic ja tez muszę płacić rodzicom na "kust" źle odczytałeś mojego posta
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 mały ma 2 latka więc może za czymś powoli patrzeć więc jak coś wiecie to może moje szczeniaki bawić za tabliczkę czekolady :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi