diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja pracuje moja żona też , ale i tak coś dodatkowego chce robić , w sumie mam tez działalność ale póki co zajmuje się nią bardziej Matka . A ja od czasu do czasu jestem hodowcą piesków rasy Labrador :gwizdanie: to sie czasami nie chwal w bukowinie ze sie czyms takim zajmujesz bo moja kocha te psy :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 co Krolu ? nic nic ja tez muszę płacić rodzicom na "kust" źle odczytałeś mojego posta nie potrafię go inaczej odczytać - ty go źle napisałeś - bo dla mnie z niego prosto wynika, że chcesz go do pracy posałć
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja pracuje moja żona też , ale i tak coś dodatkowego chce robić , w sumie mam tez działalność ale póki co zajmuje się nią bardziej Matka . A ja od czasu do czasu jestem hodowcą piesków rasy Labrador :gwizdanie: teee, masz jakiegoś takiego pieska? bo mi mojego sąsiadka za***ała a ta rasa od zawsze mi się podobała Miron, to może otworzymy myjnię? każdy z nas lubi myć auta, a Ty jesteś w tym dobry
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Widzisz - Patriskos rozumie tego posta tak samo
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 mały ma 2 latka więc może Dorota za czymś powoli patrzeć więc jak coś wiecie to
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 mały ma 2 latka więc może Dorota za czymś powoli patrzeć więc jak coś wiecie to A to zmienia postać rzeczy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja pracuje moja żona też , ale i tak coś dodatkowego chce robić , w sumie mam tez działalność ale póki co zajmuje się nią bardziej Matka . A ja od czasu do czasu jestem hodowcą piesków rasy Labrador :gwizdanie: teee, masz jakiegoś takiego pieska? bo mi mojego sąsiadka za***ała a ta rasa od zawsze mi się podobała Miron, to może otworzymy myjnię? każdy z nas lubi myć auta, a Ty jesteś w tym dobry
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 mały ma 2 latka więc może Dorota za czymś powoli patrzeć więc jak coś wiecie to raczej praca w markecie za 1400 zł ją nie zainteresuje
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 co Krolu ? nic nic ja tez muszę płacić rodzicom na "kust" źle odczytałeś mojego posta nie potrafię go inaczej odczytać - ty go źle napisałeś - bo dla mnie z niego prosto wynika, że chcesz go do pracy posałć masz rację
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 mały ma 2 latka więc może Dorota za czymś powoli patrzeć więc jak coś wiecie to raczej praca w markecie za 1400 zł ją nie zainteresuje a co ? masz swój market [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:28_________________________________________________Krolu - ja się myle - to sie przyznaje do winy - normalna sprawa dla mnie
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 mały ma 2 latka więc może Dorota za czymś powoli patrzeć więc jak coś wiecie to raczej praca w markecie za 1400 zł ją nie zainteresuje a co ? masz swój market jak bym miał to bym nie robił na kopalni
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a co ? masz swój market Pucek to ja mogę jeździć tym takim furaczem do mycia podłóg jak go na 300 koni wyrezasz:D[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:29_________________________________________________ Krolu - ja się myle - to sie przyznaje do winy - normalna sprawa dla mnie i dobrze :good:
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dlatego się tak uśmiałem, bo potraktowałem to jako żart
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Pucek to ja mogę jeździć tym takim furaczem do mycia podłóg jak go na 300 koni wyrezasz:D i nakleisz compsport
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a co ? masz swój market Pucek to ja mogę jeździć tym takim furaczem do mycia podłóg jak go na 300 koni wyrezasz:D[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:29_________________________________________________ Krolu - ja się myle - to sie przyznaje do winy - normalna sprawa dla mnie i dobrze :good: jak bym miał takie coś z 300 kucami to sam bym pojeździl
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman pokaż fotki żonie A nie ma czarnych - jak "fado" w tylko mnie kochaj :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Patrikos, ile muszę dać za takiego pieska, nie koniecznie z rodowodem, nigdzie go po wystawach smykał nie będę
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman pokaż fotki żonie A nie ma czarnych - jak "fado" w tylko mnie kochaj :gwizdanie: a Ty co s-line szukasz
Rekomendowane odpowiedzi