Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Miron jaka elokwencja w tym wątku co gregory wkleił :oklaski: - kiedyś to ty chyba nawet coś się tam znałeś troszeczke tylko Ale że jak się nie czyta (no i ten wiek ) to neurony w mózgu wysiadają to teraz już nie za bardzo z wiedzą
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 ludzi przybywa - chyba jeszcze dzisiaj do 2700 dojedziemy
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ludzi przybywa - chyba jeszcze dzisiaj do 2700 dojedziemy Spokojnie
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ludzi przybywa - chyba jeszcze dzisiaj do 2700 dojedziemy nie było przelewu, nie ma postów
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 ludzi przybywa - chyba jeszcze dzisiaj do 2700 dojedziemy nie było przelewu, nie ma postów .............i przelewu nie będzie [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:46_________________________________________________urok kryzysu
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja zaraz zwijam... ;( No i zjebałeś Ja zaraz zwijam... ;( no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ludzi przybywa - chyba jeszcze dzisiaj do 2700 dojedziemy nie było przelewu, nie ma postów .............i przelewu nie będzie [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:46_________________________________________________urok kryzysu cóż :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz ja też elektryk [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:49_________________________________________________ale z papierami tylko do 12V ( jak coś to baterie mogę Ci wymienić )
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz nie potrafię liczyć zadań ze stratą mocy na transformatorze np. na TONR2... :kwasny:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz ja też elektryk [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:49_________________________________________________ale z papierami tylko do 12V ( jak coś to baterie mogę Ci wymienić ) jeeebany :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz ja też elektryk No widzisz Krolu to egzamin masz już zdany ale z papierami tylko do 12V ( jak coś to baterie mogę Ci wymienić )
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz nie potrafię liczyć zadań ze stratą mocy na transformatorze np. na TONR2... :kwasny: nie potrafisz tych zadań
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz nie potrafię liczyć zadań ze stratą mocy na transformatorze np. na TONR2... :kwasny: Hmmmm musiał bym se przypomnieć bo też wszystkiego już biegle nie umiem ale to nie było bardzo trudne z tego co pamiętam [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:52_________________________________________________ no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz nie potrafię liczyć zadań ze stratą mocy na transformatorze np. na TONR2... :kwasny: nie potrafisz tych zadań A ty umiesz nie pamiętam obliczania zadań z transformatorami na linii 12V to ty dobry musisz być
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz nie potrafię liczyć zadań ze stratą mocy na transformatorze np. na TONR2... :kwasny: nie potrafisz tych zadań dokładnie, przecież to jest proste jak budowa cepa :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no chyba, że się w piątek razem pouczymy PELEX mi powinien jakieś korki dać - przedmiot to przesył energii elektrycznej :mysli: Krolu ja też z wykształcenia elektryk to tak cię jutro nauczę że ten egzamin zdasz nawet jak na nie go nie pojedziesz nie potrafię liczyć zadań ze stratą mocy na transformatorze np. na TONR2... :kwasny: nie potrafisz tych zadań generalnie to prawie żadnych zadań z tego przedmiotu nie kumam... ;(
Rekomendowane odpowiedzi