MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Imprezowiczów dalej nie ma jak ich Diman prowadził to pewnie jeszcze do domu nie trafili bo ten to wczoraj miał taką orientacje w terenie :gwizdanie: hehe że od jutra bedzie miał nick ZUMI
Skydiver Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Imprezowiczów dalej nie ma jak ich Diman prowadził to pewnie jeszcze do domu nie trafili bo ten to wczoraj miał taką orientacje w terenie :gwizdanie: hehe że od jutra bedzie miał nick ZUMI Tel jak zwykle nie odbierasz Na TVN TURBO leciało to o co wczoraj pytałeś
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Imprezowiczów dalej nie ma jak ich Diman prowadził to pewnie jeszcze do domu nie trafili bo ten to wczoraj miał taką orientacje w terenie :gwizdanie: hehe że od jutra bedzie miał nick ZUMI Tel jak zwykle nie odbierasz Na TVN TURBO leciało to o co wczoraj pytałeś tel mam ściszony bo mała śpi a jak śpi to mam czas dla Siebie
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 napiszę tylko tyle... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Panowie, jak tak będziemy zgrani w Bukowinie to Warszawka i Kraków mogą się chować D Z I Ę K I
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek żulu Majki Diman nas nie prowadził do domu - nagle zaczął biec i nie wiadomo gdzie po biegł... po czym po 15 minutach nagle się pojawił nie wiadomo skąd z siata browarów :kox:
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek żulu Majki Diman nas nie prowadził do domu - nagle zaczął biec i nie wiadomo gdzie po biegł... po czym po 15 minutach nagle się pojawił nie wiadomo skąd z siata browarów :kox: dokładnie :polew: ale jeeebany, dał popis idę coś wszamać
egon47 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek żulu Majki Diman nas nie prowadził do domu - nagle zaczął biec i nie wiadomo gdzie po biegł... po czym po 15 minutach nagle się pojawił nie wiadomo skąd z siata browarów :kox: dokładnie :polew: ale jeeebany, dał popis idę coś wszamać Siema Diman zawstydził turbodymomena dzieki bardzo bylo grubo i dobrze zgrani kurde niednak nie wyszlo dzis nic z rezania i po co sie tak spieszylem
Guregoru Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 No i ja dotarłem do kompa Panowie wielkie dzięki za spota i "po-spota"
A-rek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja rowniez dzieki za zaproszenie, a juz na poczatku tyg. pytalem czy cos sie szykuje po spocie.....
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 witam wśród żywych dzieki za spota Ekipa SK - fajnie, że wpadliście Guru dzięki za impreze Ps. z tą zabawką to z Dimanem przesadziliście - to nie było konieczne - DZIĘKI[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 16:55_________________________________________________no i mimo imprezy wtryski dowiezione do chaty
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja rowniez dzieki za zaproszenie, a juz na poczatku tyg. pytalem czy cos sie szykuje po spocie..... ja wiedziałem od wtorku , ale nie dostałem zaproszenia, ale nie ma co sie dziwić , skoro to była domówka , także zły nie jestem
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 ja rowniez dzieki za zaproszenie, a juz na poczatku tyg. pytalem czy cos sie szykuje po spocie..... ja wiedziałem od wtorku , ale nie dostałem zaproszenia, ale nie ma co sie dziwić , skoro to była domówka , także zły nie jestem jak widać chętnych jest więcej - na przyszłość trzeba pomyśleć o jakims lokalu. W domu to można robić imprezy na 6-8 osób
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja rowniez dzieki za zaproszenie, a juz na poczatku tyg. pytalem czy cos sie szykuje po spocie..... ja wiedziałem od wtorku , ale nie dostałem zaproszenia, ale nie ma co sie dziwić , skoro to była domówka , także zły nie jestem jak widać chętnych jest więcej - na przyszłość trzeba pomyśleć o jakims lokalu. W domu to można robić imprezy na 6-8 osób na mieszkaniu, jak by impreza była w domu to wiadomo że więcej ludzi może wpaść :gwizdanie: ja myślę że następnym razem trzeba sie ugadać na sobotę, gdzieś w konkretnym lokalu
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 ja rowniez dzieki za zaproszenie, a juz na poczatku tyg. pytalem czy cos sie szykuje po spocie..... ja wiedziałem od wtorku , ale nie dostałem zaproszenia, ale nie ma co sie dziwić , skoro to była domówka , także zły nie jestem jak widać chętnych jest więcej - na przyszłość trzeba pomyśleć o jakims lokalu. W domu to można robić imprezy na 6-8 osób na mieszkaniu, jak by impreza była w domu to wiadomo że więcej ludzi może wpaść :gwizdanie: ja myślę że następnym razem trzeba sie ugadać na sobotę, gdzieś w konkretnym lokalu dokładnie [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 17:09_________________________________________________tylko znowu do tego dochodzi problem noclegu
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja rowniez dzieki za zaproszenie, a juz na poczatku tyg. pytalem czy cos sie szykuje po spocie..... ja wiedziałem od wtorku , ale nie dostałem zaproszenia, ale nie ma co sie dziwić , skoro to była domówka , także zły nie jestem jak widać chętnych jest więcej - na przyszłość trzeba pomyśleć o jakims lokalu. W domu to można robić imprezy na 6-8 osób na mieszkaniu, jak by impreza była w domu to wiadomo że więcej ludzi może wpaść :gwizdanie: ja myślę że następnym razem trzeba sie ugadać na sobotę, gdzieś w konkretnym lokalu dokładnie [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 17:09_________________________________________________tylko znowu do tego dochodzi problem noclegu właśnie ja bym znów się musiał gdzieś wbić na "krzywy pysk"
A-rek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: tak, to był spontan zresztą co ja to będę komentował, byłem tylko gościem
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku dodam, że to już chyba przed 3.00 było :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:09_________________________________________________Majki Ewa nie byłą zdziwiona, że trzeźwy do domu dotarłeś
Rekomendowane odpowiedzi