Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imprezowiczów dalej nie ma :polew: jak ich Diman prowadził to pewnie jeszcze do domu nie trafili bo ten to wczoraj miał taką orientacje w terenie :gwizdanie: hehe że od jutra bedzie miał nick ZUMI :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Imprezowiczów dalej nie ma :polew: jak ich Diman prowadził to pewnie jeszcze do domu nie trafili bo ten to wczoraj miał taką orientacje w terenie :gwizdanie: hehe że od jutra bedzie miał nick ZUMI :decayed:

Tel jak zwykle nie odbierasz :rant:

Na TVN TURBO leciało to o co wczoraj pytałeś :naughty:

Opublikowano

Tel jak zwykle nie odbierasz :rant:

Na TVN TURBO leciało to o co wczoraj pytałeś :naughty:

tel mam ściszony bo mała śpi :wink4: a jak śpi to mam czas dla Siebie

Opublikowano

dobry :bry::banan: :banan:

Opublikowano

:bry:

napiszę tylko tyle... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Panowie, jak tak będziemy zgrani w Bukowinie to Warszawka i Kraków mogą się chować :decayed:

D Z I Ę K I

Opublikowano

Pucek żulu :tongue4:

Majki Diman nas nie prowadził do domu - nagle zaczął biec i nie wiadomo gdzie po biegł... po czym po 15 minutach nagle się pojawił nie wiadomo skąd z siata browarów :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Majki Diman nas nie prowadził do domu - nagle zaczął biec i nie wiadomo gdzie po biegł... po czym po 15 minutach nagle się pojawił nie wiadomo skąd z siata browarów :kox: :kox: :kox:

dokładnie :polew: :polew: :polew:

ale jeeebany, dał popis :decayed:

idę coś wszamać :)

Opublikowano

dokładnie :polew: :polew: :polew:

ale jeeebany, dał popis :decayed:

idę coś wszamać :)

Siema :D Diman zawstydził turbodymomena :polew: dzieki bardzo bylo grubo i dobrze zgrani :naughty: kurde niednak nie wyszlo dzis nic z rezania i po co sie tak spieszylem :wallbash:

Opublikowano

No i ja dotarłem do kompa :hi:

Panowie wielkie dzięki za spota i "po-spota" :decayed:

Opublikowano

ja rowniez dzieki za zaproszenie, a juz na poczatku tyg. pytalem czy cos sie szykuje po spocie..... :confused4:

Opublikowano

:hi: witam wśród żywych :decayed:

dzieki za spota :wink4:

Ekipa SK - fajnie, że wpadliście :good:

Guru dzięki za impreze :wink4:

Ps. z tą zabawką to z Dimanem przesadziliście - to nie było konieczne - DZIĘKI[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 16:55_________________________________________________no i mimo imprezy wtryski dowiezione do chaty :)

Opublikowano

ja rowniez dzieki za zaproszenie, a juz na poczatku tyg. pytalem czy cos sie szykuje po spocie..... :confused4:

ja wiedziałem od wtorku , ale nie dostałem zaproszenia, ale nie ma co sie dziwić , skoro to była domówka , także zły nie jestem :good:
Opublikowano

ja wiedziałem od wtorku , ale nie dostałem zaproszenia, ale nie ma co sie dziwić , skoro to była domówka , także zły nie jestem :good:

jak widać chętnych jest więcej - na przyszłość trzeba pomyśleć o jakims lokalu.

W domu to można robić imprezy na 6-8 osób :confused4:

Opublikowano

na mieszkaniu, jak by impreza była w domu to wiadomo że więcej ludzi może wpaść :gwizdanie:

ja myślę że następnym razem trzeba sie ugadać na sobotę, gdzieś w konkretnym lokalu :decayed:

Opublikowano

na mieszkaniu, jak by impreza była w domu to wiadomo że więcej ludzi może wpaść :gwizdanie:

ja myślę że następnym razem trzeba sie ugadać na sobotę, gdzieś w konkretnym lokalu :decayed:

dokładnie :good:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 17:09_________________________________________________tylko znowu do tego dochodzi problem noclegu :confused4:

Opublikowano

dokładnie :good:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 17:09_________________________________________________tylko znowu do tego dochodzi problem noclegu :confused4:

właśnie :kwasny:

ja bym znów się musiał gdzieś wbić na "krzywy pysk" :polew:

Opublikowano

Majki wspomnial

Do 5.30 Gwarek był nasz

wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie:

Opublikowano

Majki wspomnial

Do 5.30 Gwarek był nasz

wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie:

tak, to był spontan

zresztą co ja to będę komentował, byłem tylko gościem

Opublikowano

Majki wspomnial

Do 5.30 Gwarek był nasz

Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą :wink4: było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku

Opublikowano

Majki wspomnial

Do 5.30 Gwarek był nasz

Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą :wink4: było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku

dodam, że to już chyba przed 3.00 było :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:09_________________________________________________Majki Ewa nie byłą zdziwiona, że trzeźwy do domu dotarłeś :decayed: