Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku dodam, że to już chyba przed 3.00 było :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:09_________________________________________________Majki Ewa nie byłą zdziwiona, że trzeźwy do domu dotarłeś ogólnie patrząc to Majkel zaszalałeś :gwizdanie: uciec nam taxą...do domu
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 ogólnie patrząc to Majkel zaszalałeś :gwizdanie: uciec nam taxą...do domu a po co miał dymać z nami taki kawał w drugim kierunku Kto się jeszcze nie odezwał po imprezie [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:19_________________________________________________widzę dzisiaj nawet sił do pisania nie macie
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku dodam, że to już chyba przed 3.00 było :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:09_________________________________________________Majki Ewa nie byłą zdziwiona, że trzeźwy do domu dotarłeś Hmm czy ja byłem trzezwy to bym sie kłócił, po cichaczku do domu wlazłem buty juz przed furtką ściągałem i poszedłem do innego pokoju sie zbunkrowac zeby mnie mała nie budziła. a teraz wrocilem z Rybnika z moją bylem ale ja z tyłu z małą siedziałem bo nie byłem wstanie siedzieć za kółkiem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ogólnie patrząc to Majkel zaszalałeś :gwizdanie: uciec nam taxą...do domu a po co miał dymać z nami taki kawał w drugim kierunku Kto się jeszcze nie odezwał po imprezie [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:19_________________________________________________wizę dzisiaj nawet sił do pisania nie macie ja mam nawet mam ochotę się zabawić
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku dodam, że to już chyba przed 3.00 było :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:09_________________________________________________Majki Ewa nie byłą zdziwiona, że trzeźwy do domu dotarłeś Hmm czy ja byłem trzezwy to bym sie kłócił, po cichaczku do domu wlazłem buty juz przed furtką ściągałem i poszedłem do innego pokoju sie zbunkrowac zeby mnie mała nie budziła. a teraz wrocilem z Rybnika z moją bylem ale ja z tyłu z małą siedziałem bo nie byłem wstanie siedzieć za kółkiem :gwizdanie: o której jechaliście Dorota się troche martwiła, że nie mogła z Ewą jechać - ale w sumie ja jej w planach namieszałem bo ostatecznie sie okazało, że to ona musi ze mną do SK jechać[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:24_________________________________________________ ogólnie patrząc to Majkel zaszalałeś :gwizdanie: uciec nam taxą...do domu a po co miał dymać z nami taki kawał w drugim kierunku Kto się jeszcze nie odezwał po imprezie [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:19_________________________________________________wizę dzisiaj nawet sił do pisania nie macie ja mam nawet mam ochotę się zabawić to o której w Gwarku :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 o 15 jechalismy jak sie z wyra zwlekłem no i teraz wrocilismy bo ślisko i jeszcze Elki na Rybnik jezdzą po 30km/h
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek - ja tam nawet mogę się zabawić dzisiaj w domu - taniej - spokojniej - i nie ma opcji, że nic nie wyrwie
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku dodam, że to już chyba przed 3.00 było :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:09_________________________________________________Majki Ewa nie byłą zdziwiona, że trzeźwy do domu dotarłeś Hmm czy ja byłem trzezwy to bym sie kłócił, po cichaczku do domu wlazłem buty juz przed furtką ściągałem i poszedłem do innego pokoju sie zbunkrowac zeby mnie mała nie budziła. a teraz wrocilem z Rybnika z moją bylem ale ja z tyłu z małą siedziałem bo nie byłem wstanie siedzieć za kółkiem :gwizdanie: o której jechaliście Dorota się troche martwiła, że nie mogła z Ewą jechać - ale w sumie ja jej w planach namieszałem bo ostatecznie sie okazało, że to ona musi ze mną do SK jechać "Ona" kierowała? Miron, a tak na serio to Ci powiem że nie spodziewałem się że wejdziesz na parkiet poooważnie, czekałem i czekałem, a jednak, wymiatałeś jak "Majkel Dżekson" [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:26_________________________________________________ o 15 jechalismy jak sie z wyra zwlekłem no i teraz wrocilismy bo ślisko i jeszcze Elki na Rybnik jezdzą po 30km/h bo te miasto jest porypane Pucek - ja tam nawet mogę się zabawić dzisiaj w domu - taniej - spokojniej - i nie ma opcji, że nic nie wyrwie buhahahha ja tam do Ciebie nie jadę bo potem trzeba z prezentami się pokazywać
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku dodam, że to już chyba przed 3.00 było :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:09_________________________________________________Majki Ewa nie byłą zdziwiona, że trzeźwy do domu dotarłeś Hmm czy ja byłem trzezwy to bym sie kłócił, po cichaczku do domu wlazłem buty juz przed furtką ściągałem i poszedłem do innego pokoju sie zbunkrowac zeby mnie mała nie budziła. a teraz wrocilem z Rybnika z moją bylem ale ja z tyłu z małą siedziałem bo nie byłem wstanie siedzieć za kółkiem :gwizdanie: o której jechaliście Dorota się troche martwiła, że nie mogła z Ewą jechać - ale w sumie ja jej w planach namieszałem bo ostatecznie sie okazało, że to ona musi ze mną do SK jechać "Ona" kierowała? Miron, a tak na serio to Ci powiem że nie spodziewałem się że wejdziesz na parkiet poooważnie, czekałem i czekałem, a jednak, wymiatałeś jak "Majkel Dżekson" no bez jaj - chyba po to się tam chodzi, żeby troche czasu na parkiecie spędzić Zresztą dla Majkela i Dimana to nic nowego - na letnim non stop na parkiecie czadu dawaliśmy [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:28_________________________________________________ Majki wspomnial Do 5.30 Gwarek był nasz wiec widocznie zle zrozumialem.... znaczy nie wiedzialem, ze to czyjes mieszkanie :gwizdanie: Arek przy %% i po 2 w nocy to sie głupie pomysły rodzą było hokus pokus czary mary i sie obudziliśmy w Gwarku dodam, że to już chyba przed 3.00 było :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:09_________________________________________________Majki Ewa nie byłą zdziwiona, że trzeźwy do domu dotarłeś Hmm czy ja byłem trzezwy to bym sie kłócił, po cichaczku do domu wlazłem buty juz przed furtką ściągałem i poszedłem do innego pokoju sie zbunkrowac zeby mnie mała nie budziła. a teraz wrocilem z Rybnika z moją bylem ale ja z tyłu z małą siedziałem bo nie byłem wstanie siedzieć za kółkiem :gwizdanie: o której jechaliście Dorota się troche martwiła, że nie mogła z Ewą jechać - ale w sumie ja jej w planach namieszałem bo ostatecznie sie okazało, że to ona musi ze mną do SK jechać "Ona" kierowała? Miron, a tak na serio to Ci powiem że nie spodziewałem się że wejdziesz na parkiet poooważnie, czekałem i czekałem, a jednak, wymiatałeś jak "Majkel Dżekson" [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:26_________________________________________________ o 15 jechalismy jak sie z wyra zwlekłem no i teraz wrocilismy bo ślisko i jeszcze Elki na Rybnik jezdzą po 30km/h bo te miasto jest porypane Pucek - ja tam nawet mogę się zabawić dzisiaj w domu - taniej - spokojniej - i nie ma opcji, że nic nie wyrwie buhahahha ja tam do Ciebie nie jadę bo potem trzeba z prezentami się pokazywać
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jak to Królu powiedział: Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach czy jakoś tak :polew: płakałem z tego dobre 20 minut
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 o jest i Królu, więc napisze dokładnie jak to było
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 o jest i Królu, więc napisze dokładnie jak to było i pochwali się egzaminem
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach koksy to tam do kolegów od Egona startowali :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach koksy to tam do kolegów od Egona startowali :gwizdanie: nawet nie przypominaj - bo takim to bym bez pytania po kulce zasadził [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:42_________________________________________________nic mnie tak nie wnerwia jak takie zbiorowe cwaniactwo
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jestem Pucek jakoś tak to było koks na dropsach :gwizdanie: nie pamiętam dokładnie egzamin w plecy ale załatwiłem a kumplami kolejny termin :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Powiem tak - lekko mi serce kołata po tych litrach tigera
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach koksy to tam do kolegów od Egona startowali :gwizdanie: nawet nie przypominaj - bo takim to bym bez pytania po kulce zasadził [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:42_________________________________________________nic mnie tak nie wnerwia jak takie zbiorowe cwaniactwo Mirek nie tylko Ciebie i ten co tak szeroko stał jakby tv Rubiny pod pachami nosił i specjalnie kurtki zimowej nie ściągał żeby wygladał na wiekszego
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach koksy to tam do kolegów od Egona startowali :gwizdanie: nawet nie przypominaj - bo takim to bym bez pytania po kulce zasadził [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:42_________________________________________________nic mnie tak nie wnerwia jak takie zbiorowe cwaniactwo Mirek nie tylko Ciebie i ten co tak szeroko stał jakby tv Rubiny pod pachami nosił i specjalnie kurtki zimowej nie ściągał żeby wygladał na wiekszego dokładnie
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Powiem Wam szczerze, że ten Gwarek jakoś szału nie robił ... a afery z ochroną i dużo dresiarzy w jeansach i koksów :thumbdown: ale lady gaga leciała :banan:
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach Pucek, patrz, Miron daje czadu jak koks na dropsach koksy to tam do kolegów od Egona startowali :gwizdanie: nawet nie przypominaj - bo takim to bym bez pytania po kulce zasadził [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:42_________________________________________________nic mnie tak nie wnerwia jak takie zbiorowe cwaniactwo Mirek nie tylko Ciebie i ten co tak szeroko stał jakby tv Rubiny pod pachami nosił i specjalnie kurtki zimowej nie ściągał żeby wygladał na wiekszego niestety, ale takie koksy to przeważnie w głowach mają siano, myślą że są cool bo są szerocy, a idzie drogą taki jeden to trzyma pysk cicho, idzie takich paru i już są kozaki nie lubię się bić, ale jak by mi taki podpadł to bym nie wytrzymał, może i bym był siny ale miał bym lżej na sercu [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:51_________________________________________________Królu, niestety teraz zadymy to norma :gwizdanie: jak byś odwiedził sławny Magic w krzyżanowicach to byś sie przestraszył, jak taki szczyl najebany, 16 lat Ci powie "koleś, bo CI jebnę" :gwizdanie: jeden strzał i zamiata podłogę dlatego też albo jestem za stary na dyskoteki, albo wyrosłem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi