krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jest jeszcze jedno wyjście kulturalne dyskoteki :gwizdanie: trzeba kiedyś ten spiz opanować w SK :kox:
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jest jeszcze jedno wyjście kulturalne dyskoteki :gwizdanie: trzeba kiedyś ten spiz opanować w SK :kox: no może tam w Twoich okolicach są takie miejsca, bo niestety u mnie to tylko imperium :gwizdanie: bardzo małe imperium
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jak bym mógł zorganizować nocleg i parking w SK... ;( ;( świata byście trochę zobaczyli :kox:
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jak bym mógł zorganizować nocleg i parking w SK... ;( ;( świata byście trochę zobaczyli :kox: nie kozacz nie powiem, przejechał bym się gdzieś, zawsze siedziałem jak ciul w domu bo nie było z kim jechać na spiż, WW czy też kiedyś Piramidę...
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 A ja mam powtórke z wczoraj - Da grasso, no a %% to moja sama sobie popija ja dzis nie przełkne
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 to nic, ja idę się odświeżyć i spadam na miasto... do _ _ _ _ _ baaajooo :>
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 jak bym mógł zorganizować nocleg i parking w SK... ;( ;( świata byście trochę zobaczyli :kox: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 20:46_________________________________________________ale nuda .................... :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 20:57_________________________________________________Pucek, Krolu, Majki - na zimowym będziemy mieć lepszą impreze niż wczoraj w Gwarku - w dodatku bez zbędnych napinaczy
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 siemanko prezes ktoś tu jednak jest
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jak bym mógł zorganizować nocleg i parking w SK... ;( ;( świata byście trochę zobaczyli :kox: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 20:46_________________________________________________ale nuda .................... :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 20:57_________________________________________________Pucek, Krolu, Majki - na zimowym będziemy mieć lepszą impreze niż wczoraj w Gwarku - w dodatku bez zbędnych napinaczy nie bo nie będzie tyle lasek a ja się przy samych facetach krepuję
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 jak bym mógł zorganizować nocleg i parking w SK... ;( ;( świata byście trochę zobaczyli :kox: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 20:46_________________________________________________ale nuda .................... :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 20:57_________________________________________________Pucek, Krolu, Majki - na zimowym będziemy mieć lepszą impreze niż wczoraj w Gwarku - w dodatku bez zbędnych napinaczy nie bo nie będzie tyle lasek a ja się przy samych facetach krepuję laski będą - się nie martw - tyle, że w większości zajęte
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 laski będą - się nie martw - tyle, że w większości zajęte no właśnie :naughty:
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, Krolu, Majki - na zimowym będziemy mieć lepszą impreze niż wczoraj w Gwarku - w dodatku bez zbędnych napinaczy Żebys wiedział dobrze ze takie kary nie kupują Audi i nie przyjezdzają na zloty, niech sobie zostaną przy tym BMW
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, Krolu, Majki - na zimowym będziemy mieć lepszą impreze niż wczoraj w Gwarku - w dodatku bez zbędnych napinaczy Żebys wiedział dobrze ze takie kary nie kupują Audi i nie przyjezdzają na zloty, niech sobie zostaną przy tym BMW jak to a ten cały miron78? kark jak nic :decayed: :decayed:
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 może to nie dla wszyskich dobra informacja - ale niestety na solo dziewczyny jest mała szansa choć są tacy co przez zlot się poznali, są już małżeństwem i już dzieciaka mają ( na zimowym też będą )
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 może to nie dla wszyskich dobra informacja - ale niestety na solo dziewczyny jest mała szansa choć są tacy co przez zlot się poznali, są już małżeństwem i już dzieciaka mają ( na zimowym też będą ) nie no, chyba nikt tam nie jedzie że się tak wyrażę "na d*py"
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Pucek, Krolu, Majki - na zimowym będziemy mieć lepszą impreze niż wczoraj w Gwarku - w dodatku bez zbędnych napinaczy Żebys wiedział dobrze ze takie kary nie kupują Audi i nie przyjezdzają na zloty, niech sobie zostaną przy tym BMW jak to a ten cały miron78? kark jak nic :decayed: :decayed: ....jasne.......kark...............nawet mnie nie wnerwiaj........nawet mnie do takich nie porównuj [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:10_________________________________________________ może to nie dla wszyskich dobra informacja - ale niestety na solo dziewczyny jest mała szansa choć są tacy co przez zlot się poznali, są już małżeństwem i już dzieciaka mają ( na zimowym też będą ) nie no, chyba nikt tam nie jedzie że się tak wyrażę "na d*py" :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 może to nie dla wszyskich dobra informacja - ale niestety na solo dziewczyny jest mała szansa choć są tacy co przez zlot się poznali, są już małżeństwem i już dzieciaka mają ( na zimowym też będą ) Who??
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ....jasne.......kark...............nawet mnie nie wnerwiaj........nawet mnie do takich nie porównuj nie no żartuje przecież, bo kark to jeszcze jest pół-inteligent delikatnie mówiąc ale z Tobą to ja bym się na dyski nie bał chodzić
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 może to nie dla wszyskich dobra informacja - ale niestety na solo dziewczyny jest mała szansa choć są tacy co przez zlot się poznali, są już małżeństwem i już dzieciaka mają ( na zimowym też będą ) Who?? Sławek ( Vip ) + Angela + Michałek [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:13_________________________________________________ ....jasne.......kark...............nawet mnie nie wnerwiaj........nawet mnie do takich nie porównuj nie no żartuje przecież, bo kark to jeszcze jest pół-inteligent delikatnie mówiąc ale z Tobą to ja bym się na dyski nie bał chodzić jak to nie bał ze mną to ja się sam boję chodzić
Rekomendowane odpowiedzi