krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jak to nie bał ze mną to ja się sam boję chodzić to mnie rozwaliło - przed dymem muszę zrobić 50 pompek i pamiętajcie dam rade tylko 6 na raz... :polew:
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 jak to nie bał ze mną to ja się sam boję chodzić to mnie rozwaliło - przed dymem muszę zrobić 50 pompek i pamiętajcie dam rade tylko 6 na raz... :polew: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:20_________________________________________________Majki a TY o której idziesz, że jeszcze w domu siedzisz
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Jestem zajechany jak koń po westernie a moja ma smaki na imprezowanie i nie tylko :gwizdanie: ale nie wiem czy nie usne Pożegnam sie juz dzis
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Jestem zajechany jak koń po westernie a moja ma smaki na imprezowanie i nie tylko :gwizdanie: ale nie wiem czy nie usne Pożegnam sie juz dzis i nie tylko.............
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki a TY o której idziesz, że jeszcze w domu siedzisz Ale gdzie mam isc? ja to ide ale do duzego pokoju spać bo dzis nie mam juz weny na nic
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki a TY o której idziesz, że jeszcze w domu siedzisz Ale gdzie mam isc? ja to ide ale do duzego pokoju spać bo dzis nie mam juz weny na nic zdawało mi się że coś pisałeś o jakimś dalszym imprezowaniu dzisiaj
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Majki a TY o której idziesz, że jeszcze w domu siedzisz Ale gdzie mam isc? ja to ide ale do duzego pokoju spać bo dzis nie mam juz weny na nic zdawało mi się że coś pisałeś o jakimś dalszym imprezowaniu dzisiaj No imprezujemy przy martini i coli ale z domu sie nie ruszamy bo mała śpi a nie mamy niani
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jakoś dziwnie to mi się kojarzy z wczorajszym imprezowaniem Tropic Thunder Tom Cruise Dance
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Krolu - jakby wczoraj jeden z karków miał coś do mnie, podszedłby i miał jakiś ale to zmojej strony krótka piłka: "masz problem koleś ? takiś kozak ? wskocz na głowa do piwnicy, otrzep się, wstań, przyjdź - wtedy może z tobą pogadam"
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Krolu - jakby wczoraj jeden z karków miał coś do mnie, podszedłby i miał jakiś ale to zmojej strony krótka piłka: "masz problem koleś ? takiś kozak ? wskocz na głowa do piwnicy, otrzep się, wstań, przyjdź - wtedy może z tobą pogadam" :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 jakoś dziwnie to mi się kojarzy z wczorajszym imprezowaniem Tropic Thunder Tom Cruise Dance
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Mirek piwnica rulez Ps Krolu to jak nastepny egzamin masz to wczorajsza wiedza została w Gwarze
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Mirek piwnica rulez Ps Krolu to jak nastepny egzamin masz to wczorajsza wiedza została w Gwarze czyli trzeba po nią iść
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Mirek piwnica rulez Ps Krolu to jak nastepny egzamin masz to wczorajsza wiedza została w Gwarze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyli trzeba po nią iść no to o której ? :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Krolu pamietaj - karki to twardziele - ale jak mają skoczyć do piwnicy to mięknął
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Krolu pamietaj - karki to twardziele - ale jak mają skoczyć do piwnicy to mięknął zapamiętam
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Krolu pamietaj - karki to twardziele - ale jak mają skoczyć do piwnicy to mięknął zapamiętam i jak jeszcze raz pójdziemy gdzieś razem to pamietaj żeby już ich nie zaczepiać
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 i jak jeszcze raz pójdziemy gdzieś razem to pamietaj żeby już ich nie zaczepiać ja ???????????? przecież ja z natury jestem spokojny i ugodowy
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zostałbym do 2700 ale oczy mi sie same zamykają
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zostałbym do 2700 ale oczy mi sie same zamykają bo nie wypiłeś 2 litrów tigera :kox: mnie dalej nosi :kox:narazie
Rekomendowane odpowiedzi