Bulik Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 eeee walentynki co tu tak cicho ??? :gwizdanie: wszyscy szykują świąteczny obiad dla swojej ukochanej i załatwiają wejściówki do kina :gwizdanie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:dobrze ze moja robi do 21ej to zamowisz na 21.30 swoj bilet e tam bilet :gwizdanie: :gwizdanie: ja mam juz zestaw młodego klubowicza i zaraz ide na obiad do rodziców hahahaaa :polew:
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 eeee walentynki co tu tak cicho ??? :gwizdanie: wszyscy szykują świąteczny obiad dla swojej ukochanej i załatwiają wejściówki do kina :gwizdanie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:dobrze ze moja robi do 21ej to zamowisz na 21.30 swoj bilet e tam bilet :gwizdanie: :gwizdanie: ja mam juz zestaw młodego klubowicza i zaraz ide na obiad do rodziców hahahaaa :polew: ja takich rzeczy mam juz narazie dosc :sick3:
Bulik Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Diman ja mieszkam obok multikina,a Avatar mam na CD to jak chcesz miec taniej hahahahahahahha :polew:
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 eeee walentynki co tu tak cicho ??? :gwizdanie: a jak ma być w tym dniu ? dziś walentynki - tak ? dzień zakochanych - tak ? spędza się go z ukochaną - tak ? to co się dziwisz, że cicho - wszyscy są przy swoich miłościach - w garażach Ps. ja się jeszcze muszę rozliczyć za piątkowe taxi - ale to na zlocie koledzy ( piszę tylko, żeby było jasne że pamiętam )
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 ja też za niedługo spadam :gwizdanie: do koleżanki [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 13:47_________________________________________________w takim dniu to może nawet da Ci się pocałować
Skydiver Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja też za niedługo spadam :gwizdanie: do koleżanki [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 13:47_________________________________________________w takim dniu to może nawet da Ci się pocałować Pucuś pozdrów glutka :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 ja też za niedługo spadam :gwizdanie: do koleżanki [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 13:47_________________________________________________w takim dniu to może nawet da Ci się pocałować Pucuś pozdrów glutka :gwizdanie: jadą do kina samochodowego
Skydiver Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja też za niedługo spadam :gwizdanie: do koleżanki [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 13:47_________________________________________________w takim dniu to może nawet da Ci się pocałować Pucuś pozdrów glutka :gwizdanie: jadą do kina samochodowego W taką pogodę ........ dlatego było PW z prośbą o pożyczenie fury z Webasto
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja też za niedługo spadam :gwizdanie: do koleżanki [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 13:47_________________________________________________w takim dniu to może nawet da Ci się pocałować Pucuś pozdrów glutka :gwizdanie: jadą do kina samochodowego W taką pogodę ........ dlatego było PW z prośbą o pożyczenie fury z Webasto tego twojego padła to bym nie chciał nawet za darmo :gwizdanie: Miron, tak, do "koleżanki" pocałować? to za dużo
Skydiver Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Miron, tak, do "koleżanki" pocałować? to za dużo Będzie trzymanie za rączke jak nic :polew:
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Miron, tak, do "koleżanki" pocałować? to za dużo Będzie trzymanie za rączke jak nic :polew: baa cóż, coś trzeba robić :polew:
Skydiver Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Miron, tak, do "koleżanki" pocałować? to za dużo Będzie trzymanie za rączkę jak nic :polew: baa cóż, coś trzeba robić :polew: Jak to wypali to ......... zademonstruj Q ...... jak się zna będzie coś więcej
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Miron, tak, do "koleżanki" pocałować? to za dużo Będzie trzymanie za rączkę jak nic :polew: baa cóż, coś trzeba robić :polew: Jak to wypali to ......... zademonstruj Q ...... jak się zna będzie coś więcej spoko, mój urok osobisty ją urzeknie
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Miron, tak, do "koleżanki" pocałować? to za dużo Będzie trzymanie za rączkę jak nic :polew: baa cóż, coś trzeba robić :polew: Jak to wypali to ......... zademonstruj Q ...... jak się zna będzie coś więcej spoko, mój urok osobisty ją urzeknie :polew: [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:11_________________________________________________ Miron, tak, do "koleżanki" pocałować? to za dużo Będzie trzymanie za rączke jak nic :polew: ale dopiero jak się ściemni
Skydiver Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 spoko, mój urok osobisty ją urzeknie Tego lepiej nie używaj bo randka spali na panewce
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 spoko, mój urok osobisty ją urzeknie Tego lepiej nie używaj bo randka spali na panewce się zdziwicie Miron, to dzisiaj wieczorem koniec z forum? chyba poświęcisz trochę czasu Żonie... :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 spoko, mój urok osobisty ją urzeknie Tego lepiej nie używaj bo randka spali na panewce się zdziwicie Miron, to dzisiaj wieczorem koniec z forum? chyba poświęcisz trochę czasu Żonie... :gwizdanie: Jeżeli będziesz wieczorem na forum to się nie zdziwimy ......... sprawa będzie jasna
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 spoko, mój urok osobisty ją urzeknie Tego lepiej nie używaj bo randka spali na panewce się zdziwicie Miron, to dzisiaj wieczorem koniec z forum? chyba poświęcisz trochę czasu Żonie... :gwizdanie: oczywiście [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:21_________________________________________________ spoko, mój urok osobisty ją urzeknie Tego lepiej nie używaj bo randka spali na panewce się zdziwicie Miron, to dzisiaj wieczorem koniec z forum? chyba poświęcisz trochę czasu Żonie... :gwizdanie: Jeżeli będziesz wieczorem na forum to się nie zdziwimy ......... sprawa będzie jasna
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wieczorem to będę, wiadomo, ja taki łatwy nie jestem
Rekomendowane odpowiedzi