Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ok - ja spadam - będę za kilka godzinek Miron[/b], a powiedz mi czy przypadkiem nie grilowaliscie pod taka altanka obstrojona chyba czerwonymi serduszkami (okolice Debienska) całkiem podobnie ale to były Trachy Coś krótkie te twoje godzinki
A-rek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Miron[/b], a powiedz mi czy przypadkiem nie grilowaliscie pod taka altanka obstrojona chyba czerwonymi serduszkami (okolice Debienska) całkiem podobnie ale to były Trachy a tamta imprezka prawdopodobnie w Gierałtowicach ale pogodaa idealna (zimowa) na grilowanie
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Miron[/b], a powiedz mi czy przypadkiem nie grilowaliscie pod taka altanka obstrojona chyba czerwonymi serduszkami (okolice Debienska) całkiem podobnie ale to były Trachy a tamta imprezka prawdopodobnie w Gierałtowicach ale pogodaa idealna (zimowa) na grilowanie dokładnie - śniegu mega dużo i temp. -2
krolu Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 laptop oddałem do serwisu... i przeżyłem chwile grozy... 150 kg koleś podchodzi i pyta się mnie czy chce zabrać dysk twardy- ja potwierdzam bo tak się umówiłem przez tel. przynosi jakiś śrubokręt odwraca lapka do góry odkręca 2 śrubki i zaczyna zrywać tą klapkę :shocked: cały się trzęsie z wysiłku rwie na siłe a klapka nie puszcza ja już cały spocony - fajny serwis zaraz laptop się rozpadnie na pół sobie myśle... po czym facet wpadł na genialny pomysł - że trzeba wpierw baterie wyjąć .... :wallbash: :wallbash: MASAKRA JEDNYM SŁOWEM :wallbash:
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 laptop oddałem do serwisu... i przeżyłem chwile grozy... 150 kg koleś podchodzi i pyta się mnie czy chce zabrać dysk twardy- ja potwierdzam bo tak się umówiłem przez tel. przynosi jakiś śrubokręt odwraca lapka do góry odkręca 2 śrubki i zaczyna zrywać tą klapkę :shocked: cały się trzęsie z wysiłku rwie na siłe a klapka nie puszcza ja już cały spocony - fajny serwis zaraz laptop się rozpadnie na pół sobie myśle... po czym facet wpadł na genialny pomysł - że trzeba wpierw baterie wyjąć .... :wallbash: :wallbash: MASAKRA JEDNYM SŁOWEM :wallbash: :polew: Gdzie ty tego lapka oddałeś na szrot
krolu Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 do autoryzowane punktu naprawy hp na śląsku :wallbash: :wallbash:
Skydiver Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 laptop oddałem do serwisu... i przeżyłem chwile grozy... 150 kg koleś podchodzi i pyta się mnie czy chce zabrać dysk twardy- ja potwierdzam bo tak się umówiłem przez tel. przynosi jakiś śrubokręt odwraca lapka do góry odkręca 2 śrubki i zaczyna zrywać tą klapkę :shocked: cały się trzęsie z wysiłku rwie na siłe a klapka nie puszcza ja już cały spocony - fajny serwis zaraz laptop się rozpadnie na pół sobie myśle... po czym facet wpadł na genialny pomysł - że trzeba wpierw baterie wyjąć .... :wallbash: :wallbash: MASAKRA JEDNYM SŁOWEM :wallbash: :polew: Mogłeś mu podpowiedzieć
Patrikos28 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 odpukać mój Lapek już ponad trzy lata bezawaryjnie śmiga :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 odpukać mój Lapek już ponad trzy lata bezawaryjnie śmiga :gwizdanie: bo go nie wozisz na spoty :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 odpukać mój Lapek już ponad trzy lata bezawaryjnie śmiga :gwizdanie: bo go nie wozisz na spoty :gwizdanie: no racja na spoty nie jezdzi ale za to do pracy kilka razy w miesiącu :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 13:02_________________________________________________no nic trzeba iść do roboty i zbierać kasę na przyszłoroczne mody do wieczora
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Patrikos, Gratulacje tylko dziwi mnie fakt że jakoś mało :gwizdanie: chociaż niutonów wyszła odpowiednia ilość Panowie, ja nie poznaję tego tematu, taka cisza że szok
Skydiver Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Wszyscy ciężko pracują więc i ja idę ........
mech15 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy??
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 powróciłem mech15 jasne że mamy śnieg, chociaż dzisiaj już +1 ja chcę już na aluuuuuuuu
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy?? śniegu Ci u nas dostatek Mech - wiem, ze masz daleko i na piątkowego zlota pewnie nigdy nie wpadniesz ale może tutaj byś się załapał http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html
mech15 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 u mnie masakra, na działce po dziadkach stała taka stara, dość spora stodoła, która wczoraj widowiskowo klęknęła. Sąsiedzi od razu mieli mokro w spodniach jak to zobaczyli i całe osiedle ściągało śnieg z dachów, dziś w ciągu dnia nawet +5
Rekomendowane odpowiedzi