diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Można by mu np. auto przerysować ale w sumie już nie ma gdzie :polew:[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Arek bedziesz teraz w piatek bo mam fanta dla ciebie od somesa i chcialbym ci go juz dac bo korci :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a wiec tak, dzieki Miron za kalendarz juz sobie wsi Arek bedziesz teraz w piatek bo mam fanta dla ciebie od somesa i chcialbym ci go juz dac bo korci niestety mnie nie bedzie bym wiedzial to bym do ciebie podskoczyl bo bylem godzinke temu w Knurowie cos dla smiechu:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a wiec tak, dzieki Miron za kalendarz juz sobie wsi Arek bedziesz teraz w piatek bo mam fanta dla ciebie od somesa i chcialbym ci go juz dac bo korci niestety mnie nie bedzie bym wiedzial to bym do ciebie podskoczyl bo bylem godzinke temu w Knurowie cos dla smiechu: no szkoda innym razem o ile dotrzyma :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 diman "ona" te spodnie przetrze wkońcu cza sie jej pozbyc wkoncu
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 diman "ona" te spodnie przetrze wkońcu cza sie jej pozbyc wkoncu no nie gadaj, a ja szukam jakiegos dla siebie w twoim klimacie :>
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 diman "ona" te spodnie przetrze wkońcu cza sie jej pozbyc wkoncu no nie gadaj, a ja szukam jakiegos dla siebie w twoim klimacie :> arek awatarek calkiem calkiem
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 ale tu cisza w morde.........................wszyscy na SK siedzą czy jak
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ale tu cisza w morde.........................wszyscy na SK siedzą czy jak tak guru postów nie kasuje... więc tam siedzą [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:55_________________________________________________wolność słowa ponad wszystko
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 nawet Pitek tam siedzi a Gliwickie ma gdzieś ;(
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 no na SK spam leci jak za dobrych lat na SG
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Guru skasuj jeszcze jeden post a ja Cie skasuje - wszyscy przez Ciebie na SK wolą siedzieć
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ale tu cisza w morde.........................wszyscy na SK siedzą czy jak tak guru postów nie kasuje... więc tam siedzą [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:55_________________________________________________wolność słowa ponad wszystko popieram krolu guru ta menda posty kasuje to sie tu nie odzywam
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Hugo, admini, zieloni - nikt tu nic nie kasował, nie kasuje i kasował nie będzie - oni dobrze o tym wiedzą. Więc lepiej niech nikt tu zamętu nie robi i żadnych nowych zasad nie wprowadza bo się skończy moderowanie w 30sec.
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Hugo, admini, zieloni - nikt tu nic nie kasował, nie kasuje i kasował nie będzie - oni dobrze o tym wiedzą. Więc lepiej niech nikt tu zamętu nie robi i żadnych nowych zasad nie wprowadza bo się skończy moderowanie w 30sec. :gwizdanie: to pogadaj z twoim kumplem moderatorem II i dodam ze sprawa tyczyla sie watku o urodzinach
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Hugo, admini, zieloni - nikt tu nic nie kasował, nie kasuje i kasował nie będzie - oni dobrze o tym wiedzą. Więc lepiej niech nikt tu zamętu nie robi i żadnych nowych zasad nie wprowadza bo się skończy moderowanie w 30sec. tak jest.. zabrać moderatora guru i dać mi :naughty:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 mojego posta chyba jak narazie nikt tu nie wykasowal i caly czas myslalem, ze te niby kasowanie przez Guru to sciema
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Hugo, admini, zieloni - nikt tu nic nie kasował, nie kasuje i kasował nie będzie - oni dobrze o tym wiedzą. Więc lepiej niech nikt tu zamętu nie robi i żadnych nowych zasad nie wprowadza bo się skończy moderowanie w 30sec. :gwizdanie: to pogadaj z twoim kumplem moderatorem II i dodam ze sprawa tyczyla sie watku o urodzinach dobrze, że to dodałeś
Rekomendowane odpowiedzi