Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Miron, widzę że bardzo się poświęcasz, no ale w końcu to za coś robimy te przelewy Ty to idź jeszcze spać a w pysk chcesz geju? a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: No tak kto inny mógł by przyjść a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: a Ty co? też byś chciał? :gwizdanie: w morde pucek ty tylko latasz po wątkach i każdemu kogo spotkasz grozisz. Musisz się do tego przyzwyczaić :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Miron, widzę że bardzo się poświęcasz, no ale w końcu to za coś robimy te przelewy Ty to idź jeszcze spać a w pysk chcesz geju? a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: No tak kto inny mógł by przyjść a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: a Ty co? też byś chciał? :gwizdanie: w morde pucek ty tylko latasz po wątkach i każdemu kogo spotkasz grozisz. Musisz się do tego przyzwyczaić :gwizdanie: coś Ci nie pasuje???????????
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew:
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać Poczekaj będziesz mnie jeszcze prosił żeby mi auto umyć [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew: A to dopiero początek
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać Poczekaj będziesz mnie jeszcze prosił żeby mi auto umyć [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew: A to dopiero początek Ty i te Twoje mycie...auto tak uwalone że szok, ale rozumiem, pretekst musiał być żeby posiedzieć sobie w APU :gwizdanie: każdy chce, ale nie ma lekko :>
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać Poczekaj będziesz mnie jeszcze prosił żeby mi auto umyć [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew: A to dopiero początek Ty i te Twoje mycie...auto tak uwalone że szok, ale rozumiem, pretekst musiał być żeby posiedzieć sobie w APU :gwizdanie: każdy chce, ale nie ma lekko :>
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać Poczekaj będziesz mnie jeszcze prosił żeby mi auto umyć [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew: A to dopiero początek Ty i te Twoje mycie...auto tak uwalone że szok, ale rozumiem, pretekst musiał być żeby posiedzieć sobie w APU :gwizdanie: każdy chce, ale nie ma lekko :> :> coś się nie podoba?
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać Poczekaj będziesz mnie jeszcze prosił żeby mi auto umyć [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew: A to dopiero początek Ty i te Twoje mycie...auto tak uwalone że szok, ale rozumiem, pretekst musiał być żeby posiedzieć sobie w APU :gwizdanie: każdy chce, ale nie ma lekko :> :> coś się nie podoba? ;( ;( Zostawmy to tak jak jest :polew:
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać Poczekaj będziesz mnie jeszcze prosił żeby mi auto umyć [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew: A to dopiero początek Ty i te Twoje mycie...auto tak uwalone że szok, ale rozumiem, pretekst musiał być żeby posiedzieć sobie w APU :gwizdanie: każdy chce, ale nie ma lekko :> :> coś się nie podoba? to może ja podjade i umyjecie mojego avanta? [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:04_________________________________________________nie kłucić się jest remis :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać Poczekaj będziesz mnie jeszcze prosił żeby mi auto umyć [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew: A to dopiero początek Ty i te Twoje mycie...auto tak uwalone że szok, ale rozumiem, pretekst musiał być żeby posiedzieć sobie w APU :gwizdanie: każdy chce, ale nie ma lekko :> :> coś się nie podoba? ;( ;( Zostawmy to tak jak jest :polew: w Bukowinie się rozliczymy za te śmieszki a tak w ogóle to dobrze że Miron ma gnojowoza bo tak to by Nas olał :>[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:04_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać Poczekaj będziesz mnie jeszcze prosił żeby mi auto umyć [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ a Ty tego KOLEGI Guregoru nie słuchaj bo to taka menda że szkoda gadać hehehe no nasłuchałem się już o nim różnych nieciekawych rzeczy :polew: A to dopiero początek Ty i te Twoje mycie...auto tak uwalone że szok, ale rozumiem, pretekst musiał być żeby posiedzieć sobie w APU :gwizdanie: każdy chce, ale nie ma lekko :> :> coś się nie podoba? to może ja podjade i umyjecie mojego avanta? [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:04_________________________________________________nie kłucić się jest remis :polew: uważaj żebyś przy okazji nie oberwał bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 uważaj żebyś przy okazji nie oberwał bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem heheh pozostawiam to bez komentarza :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:11_________________________________________________dobrze mieć czułych przyjaciół
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 uważaj żebyś przy okazji nie oberwał bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem heheh pozostawiam to bez komentarza :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:11_________________________________________________dobrze mieć czułych przyjaciół nooo co zrobisz może nie jestem dobrym kolegom :> ale życzenia na urodziny mu wysłałem
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 uważaj żebyś przy okazji nie oberwał bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem heheh pozostawiam to bez komentarza :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:11_________________________________________________dobrze mieć czułych przyjaciół nooo co zrobisz może nie jestem dobrym kolegom :> ale życzenia na urodziny mu wysłałem to dlatego nie kasuje twoich postów [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:14_________________________________________________
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 uważaj żebyś przy okazji nie oberwał bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem heheh pozostawiam to bez komentarza :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:11_________________________________________________dobrze mieć czułych przyjaciół nooo co zrobisz może nie jestem dobrym kolegom :> ale życzenia na urodziny mu wysłałem to dlatego nie kasuje twoich postów [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:14_________________________________________________ NIE, on wie że jak mi wykasuje posta to ja Mu wtedy zapakuję fajkę w dupsko :gwizdanie: a najpierw to owinę stretchem
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem Ja gej ty pedał
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 bo chociaż jesteśmy Kolegami (z Guregoru) to on i tak jest gejem Ja gej ty pedał pedał gazu czy pedał sprzęgła? wolę być tym po prawej
Rekomendowane odpowiedzi