Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek - byłem sam Ale w domku już nie
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 czyli kolezanke poznales dokladnie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 UWAGA!!! Mamy nowe miejsce II urodzin - wystarczy miejsca dla wszystkich Byłem, wróciłem i jest MEGA Pogadane, ponegocjowane, poustalane - osobiście jestem zadowolony, mam nadzieje, że Wy też będziecie Ps. Kierowniczka wcale nie jest młoda i wcale nie jest ładna :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek - byłem sam to mogłeś mnie zabrać :gwizdanie: czyli kolezanke poznales dokladnie :gwizdanie: Diman, nie każdy jest taki ja Ty, że wyrywa lachony w gwarku...a jak się odwraca, pokazuje pysk to dziękujesz
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ps. Kierowniczka wcale nie jest młoda i wcale nie jest ładna :gwizdanie: Miron kręci cię nekrofilia
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 UWAGA!!! Mamy nowe miejsce II urodzin - wystarczy miejsca dla wszystkich Byłem, wróciłem i jest MEGA Pogadane, ponegocjowane, poustalane - osobiście jestem zadowolony, mam nadzieje, że Wy też będziecie Ps. Kierowniczka wcale nie jest młoda i wcale nie jest ładna :gwizdanie: a teraz się okaże że połowa ludzi nie jedzie bo ma za daleko
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 do wieczora Pucek na nic czasu nie było - musiałem jechać tam, potem jeszcze gdzieś i szybko na chate
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 do wieczora Pucek na nic czasu nie było - musiałem jechać tam, potem jeszcze gdzieś i szybko na chate a teraz jedziesz robić porządek na Arenę no to
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 do wieczora Pucek na nic czasu nie było - musiałem jechać tam, potem jeszcze gdzieś i szybko na chate Do wyżej opisanej kierowniczki :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 na terenie ośrodka jest: - boisko do piłki nożnej - do siatkówki - tenis stołowy - boisko do tenisa zielnego - 200m do rzeki - zadaszony grill ( już zarezerwowany dla nas ) - mini golf ( za dodatkową opłatą - ale super sprawa ) - mega wypaśna Karczma - domki mamy blisko siebie - furki obok domków i wiele innych
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 i wiele innych To jest bardzo intrygujące co sie pod tym kryje
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek - byłem sam to mogłeś mnie zabrać :gwizdanie: czyli kolezanke poznales dokladnie :gwizdanie: Diman, nie każdy jest taki ja Ty, że wyrywa lachony w gwarku...a jak się odwraca, pokazuje pysk to dziękujesz gon sie wpore sie zorientowalem
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 na terenie ośrodka jest: - boisko do piłki nożnej - do siatkówki - tenis stołowy - boisko do tenisa zielnego - 200m do rzeki - zadaszony grill ( już zarezerwowany dla nas ) - mini golf ( za dodatkową opłatą - ale super sprawa ) - mega wypaśna Karczma - domki mamy blisko siebie - furki obok domków i wiele innych to fajnie :gwizdanie: tylko znów mam daleko
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 tylko znów mam daleko APU powinno dać radę
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 na terenie ośrodka jest: - boisko do piłki nożnej - do siatkówki - tenis stołowy - boisko do tenisa zielnego - 200m do rzeki - zadaszony grill ( już zarezerwowany dla nas ) - mini golf ( za dodatkową opłatą - ale super sprawa ) - mega wypaśna Karczma - domki mamy blisko siebie - furki obok domków i wiele innych to fajnie :gwizdanie: tylko znów mam daleko ale Cuber ma blisko
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 na terenie ośrodka jest: - boisko do piłki nożnej - do siatkówki - tenis stołowy - boisko do tenisa zielnego - 200m do rzeki - zadaszony grill ( już zarezerwowany dla nas ) - mini golf ( za dodatkową opłatą - ale super sprawa ) - mega wypaśna Karczma - domki mamy blisko siebie - furki obok domków i wiele innych to fajnie :gwizdanie: tylko znów mam daleko ale Cuber ma blisko wydało się, chcesz żeby przyjechał, żeby się pochwalić że jeszcze umiesz coś zorganizować
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 dzień dobry [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 16:34_________________________________________________ UWAGA!!! Mamy nowe miejsce II urodzin - wystarczy miejsca dla wszystkich Byłem, wróciłem i jest MEGA Pogadane, ponegocjowane, poustalane - osobiście jestem zadowolony, mam nadzieje, że Wy też będziecie Ps. Kierowniczka wcale nie jest młoda i wcale nie jest ładna :gwizdanie: a teraz się okaże że połowa ludzi nie jedzie bo ma za daleko a gdzie to jest ? Rudi, ręce opadają... jest za***iście dupny temat na Śląskich, podwieszony obok wszystkich spotów :gwizdanie: :szukaj:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 dzień dobry [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 16:34_________________________________________________ UWAGA!!! Mamy nowe miejsce II urodzin - wystarczy miejsca dla wszystkich Byłem, wróciłem i jest MEGA Pogadane, ponegocjowane, poustalane - osobiście jestem zadowolony, mam nadzieje, że Wy też będziecie Ps. Kierowniczka wcale nie jest młoda i wcale nie jest ładna :gwizdanie: a teraz się okaże że połowa ludzi nie jedzie bo ma za daleko a gdzie to jest ? Rudi, ręce opadają... jest za***iście dupny temat na Śląskich, podwieszony obok wszystkich spotów :gwizdanie: :szukaj: dzieki juz znalazłam i od,,b sie co juz nie mozna zadac pytania na ogólnym ? czy jak? ? sorry ale nie mogę rozszyfrować tego co napisałaś [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:10_________________________________________________pytanie można zadać, ale najpierw każdy normalny człowiek się rozejrzy a potem zapyta, a temat jest w za***iście widocznym miejscu więc proszę nie mieć do nikogo pretensji, jak do samej siebie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 z pomocą kolegów odczytałem to co napisałaś KOLEŻANKO, od,,b sie możesz napisać/powiedzieć swojemu mężowi, więc radzę Ci panować nad sobą dziwisz się że Cię nie lubię? jak Ty do mnie, tak Ja do Ciebie... trafiasz na moją listę ingorowanych użytkowników POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi