Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pucek jakie kubełki zamówiłeś? bo też będę zmieniał wnętrze tylko ja poważnie myślę o eSowym w półskórze :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kupiłem normalnie materiałowe, ori kubełki audi, z elektryczną regulacją lędźwi, z air bagami, ale ich nie potrzebuję, jak dojadą to pokaże foto jak to wygląda

a skórzanych to ja mieć i tak nie mogę...

Opublikowano

dlaczego nie możesz? :cool1:

ja poluje albo na półskórę albo na skóre w jakimś znośnym stanie z elektryką.... jak byś coś takiego widział to się podziel :naughty:

Opublikowano

bo nie mam klimy

jest komplet za 1000 zł a nawet dwa

szukaj szukaj

co z tym zawiasem?

Opublikowano

szukam szukam ale nic mnie nie urzekło prócz tego wnętrza z esy

http://moto.allegro.pl/item616068225_audi_a4_s4_b5_komplet_kubelki_polskora_okazjaa.html

ale nie ma tu elektryki i mnie to odstrasza :mysli:

a co do zawiasu to czekam aż mi gościu prześle fotki jak auto na tym siedziało ale z tego co widze to on raz dziennie na chwile na kompie jest :gwizdanie:

Opublikowano

Gureguru wszystko dogadane, możesz spać spokojnie

:good: Ciesze się bardzo :good: Rozliczymy się na spociku :)

jakoś ten spam WAM NIE IDZIE...

No jakoś słabo :thumbdown: ja nie wiem czy to piwko pozwoli się wziąć na spota jeżeli nie będzie 185 stron :decayed:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 19:53_________________________________________________Panowie zapraszamy do wątku:

http://www.a4-klub.pl/smf/pierwsze_urodziny_spotow_slaskich-t78085.0.html

Opublikowano
  • Autor

no i seacik sprawdzony i kupiony - ładna furmanka nawet.Materiały i wykończenia na poziomie, ładny wypasik , silniczek bardzo rozwojowy ogólnie chyb naprawdę dobry zakup - ostatecznie staneło na 25 tyś.I osobiście mimo iż jestem maniakiem audi to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem :) Audi z tego roku, w dieslu 130ps i na wypasie kosztowałoby najmniej 35tyś :angry:

Opublikowano

to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem :)

Oj teraz to sobie nagrabiłeś :decayed:

Opublikowano

no i seacik sprawdzony i kupiony - ładna furmanka nawet.Materiały i wykończenia na poziomie, ładny wypasik , silniczek bardzo rozwojowy ogólnie chyb naprawdę dobry zakup - ostatecznie staneło na 25 tyś.I osobiście mimo iż jestem maniakiem audi to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem :) Audi z tego roku, w dieslu 130ps i na wypasie kosztowałoby najmniej 35tyś :angry:

podzielam Twoje zdanie Miron

zanim kupiłem :a4fan: też oglądałem TOLKI

jedno mnie tylko wqr... że deska prawie taka sama jak w Pasku

ale ten egzemplarz :good:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:49_________________________________________________

to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem :)

no no już mi tu Vicek nie cfaniakuj

a Ty miron tylko nie mów że to ten tolek to dla PUCKA

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

naprawdę ładna sztuka - a środeczek naprawde, naprawdę przyzwoity, no i wypasik konkretny, wszystko co trzeba a dotego kolorystycznie wszystko fajnie zgrane :good:

Opublikowano

Popatrz a dzisiaj z Puckiem gadałem i nic nie mówił :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ale ten egzemplarz :good:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:49_________________________________________________

nie nie - dla kumpla z pracy

Opublikowano

nie nie - dla kumpla z pracy

nie wiedziałem że na kopalni pracujesz

:tongue4: :tongue4: :tongue4::decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

najbardziej w tym tolku oprócz silnika oczywiście to są foteliki - mało spotykane i bardzo wygodne :)[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:54_________________________________________________nie pracuje - to moja kopalnia :polew:

Opublikowano

najbardziej w tym tolku oprócz silnika oczywiście to są foteliki - mało spotykane i bardzo wygodne :)[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:54_________________________________________________nie pracuje - to moja kopalnia :polew:

to kaj som te biedaszyby

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

kto grila i wungiel jutro przywozi???

Opublikowano

Dobre pytanie ja się niestety jeszcze nie doposażyłem w grilla :disgust:

Opublikowano
  • Autor

właśnie :mysli:

Opublikowano

a wogóle to kto będzie od 16 :mysli: :mysli: :mysli:

pisać

a ja spadam bo jeszcze kurs moją :a4fan: mam

i w końcu zamówiłem ten przegub bo już ;( mi się chce jak słyszę to klikanie

to do jutra

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 22:03_________________________________________________bo żeby nie był że surową kiełbachę będziemy szamać :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.