Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety nieposiadam grilla , ale wezme jakies zapasy ze soba ;)

jeszcze niewiem na ktora sie pojawie,wyniknie pewnie w ciagu dnia

Siemka :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No co jest ludziska rodzice wam komputery pozabierali czy jak :kox:

Opublikowano

Panowie jest dobrze nie zarzynacie mnie postami tylko cztery stronki od wczoraj to jest :good:

Ja tak jak już pisałem może na jakąś chwilkę wpadnę ale o której to nie wiem pewnie pod koniec spota :( tak wyszło

Mam pytanko do tych co mają HIDy. Czy komuś zdarzyło się tak że nie zawsze jedna z lamp się zapalała za każdym razem ? Bo u mnie jak nazłość strona od kierowcy szwankuje i co gorsza nie daje rade określić dlaczego tak się dzieje bo jeżeli przekładam lampy z prawej na lewą i odwrotnie to obydwie się normalnie zapalają i nie ma problemu, więc ani palnik ani przetwornica :no:

Wiem że xenon jak ma za małe napięcie to może się nie zapalić :mysli: być może to jest przyczyną ale przy światełkach standardowych nie widze różnicy w świeceniu więc napięcie będzie ok

Opublikowano

Ja tak jak już pisałem może na jakąś chwilkę wpadnę ale o której to nie wiem pewnie pod koniec spota :( tak wyszło

Co to jak tak wyszło a piwka się nie napijesz :kox: już dawno cię nie było to nie wymyślaj i wpadaj :wink4:[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 10:12_________________________________________________Ponawiamy prośbę

Panowie zapraszamy do wątku:

http://www.a4-klub.pl/smf/pierwsze_urodziny_spotow_slaskich-t78085.0.html

Podawajcie jakieś propozycję bo żeby to jakoś fajnie zorganizować to już musimy myśleć i załatwiać powoli :good:

Opublikowano

bry :hi:

ale pobalowałem wczoraj :wallbash::decayed:[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 10:51_________________________________________________ok spadam wypucować furmanke i się poopalać na działke :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Hihi, ciekawe czy ja tam trafię drugi raz. Zobaczymy :>

jakby co to dzwoń do mnie

662 252 811

pozdrawiam

Opublikowano

Panowie jest dobrze nie zarzynacie mnie postami tylko cztery stronki od wczoraj to jest :good:

Mam pytanko do tych co mają HIDy. Czy komuś zdarzyło się tak że nie zawsze jedna z lamp się zapalała za każdym razem ? Bo u mnie jak nazłość strona od kierowcy szwankuje i co gorsza nie daje rade określić dlaczego tak się dzieje bo jeżeli przekładam lampy z prawej na lewą i odwrotnie to obydwie się normalnie zapalają i nie ma problemu, więc ani palnik ani przetwornica :no:

Wiem że xenon jak ma za małe napięcie to może się nie zapalić :mysli: być może to jest przyczyną ale przy światełkach standardowych nie widze różnicy w świeceniu więc napięcie będzie ok

Brak styku na wtyczce lub kabelkach.

Odnośnie dzisiejszego spota, to mnie dziś nie będzie. Chciałbym wpaść do was, ale mam imprezkę rodzinną która się zaczyna o 16-tej, no więc kolizja- czołówka interesów. Pozdrawiam i życzę smacznej kiełbasy i zimnego piwa :wink4:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

wlasnie wstalem , po 14h snu i maxymalnie zmeczony jestem hehe , ale do popoludniu powinienem dojsc do siebie :)

trzeba sie ogarnac , dojsc do siebie i wyskoczyc na dwor autko wyczyscic (ale tylko wewnatrz) o ile da rade. jak sadzicie - taki wynalazek jak odkurzacz na pare - sprawdzi sie w czyszczeniu srodka ?? :mysli:

Opublikowano
:hi: Witam w poludnie mam grila takze nie bedziemy musieli wedzic przy rurach wydechowych jeszcze tylko wegiel na jakiej stacji dorwe i bedzie gril jak malowany no to spotykamy sie o 16.00 na pewno juz jo :mysli:
Opublikowano

Witam z rana :hi:

Chcialem napisac, ze tez mam grila, ale diman mnie wyprzedzil :> mam tez chyba z 2kg kielbasy, wiec mysle ze jak krolu dowiezie swoja to napewno starczy dla kazdego :good:

Cos malo postaraliscie sie z tymi stronami, piwa nie bedzie :(

[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 12:52_________________________________________________Pucek dzieki za dobre checi

Opublikowano

Hello

więc widzimy się o 16 na Arenie

ja też zabiorę więcej kiełbasek, jakiś ketchup i coś tam jeszcze

tak co będzie jak najwięcej ludzi :decayed:

narazicho :>

Czester no spoko, mogłeś mi na pw dać znać to dzisiaj byś się cieszył nowymi kierunkami :wink4:

Opublikowano

No molgem, ale mialem tak zatany dzien, ze jak o 21 siadlem przy flaszce to juz nie wstalem :polew:

Opublikowano

Ja mam gdzieś ponad 1 kg kiełbaski. Będę na 16 :) Pozdrawiam

Opublikowano

To kielbasek napewno nam nie zabraknie :)

Opublikowano

witam ponownie :hi:

to dobrze że kiełbaski macie bo ja jak głupi jezdziłem i szukałem :wallbash:

furka już lekko przypucowana i widzimy się po 16tej :naughty:

wpadnę z kumplem :wink4: niech się chłopak uczy bo tak mu się moja :a4fan: podoba że też się przymierza :decayed:

Opublikowano

somes bo ten kumpel chyba jeszcze mojej nie widzial i dlatego mu sie twoja podoba :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to jak zrobicie te 17 stron w 2 godziny :naughty::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

oj diman my tu o b5 mówimy :gwizdanie:

spoko obiecuje Ci że do końca roku zrobię przesiadkę na b6 lub b7 :>[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 14:06_________________________________________________guru zlituj się :tongue4:

chyba że chcesz żebym tu przepisy kulinarne wklejał? :cool1::polew:

Opublikowano

stary po co twoja juz prawie tak wyglada a przynajmniej kosztuje :good::polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 14:16_________________________________________________somes a o ktorej wyjezdzacie moze razem sie wybierzemy bo startuje okolo 15.45

Opublikowano

guru zlituj się :tongue4:

chyba że chcesz żebym tu przepisy kulinarne wklejał? :cool1::polew:

A co twardym trza być a nie "miętkim" :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.