Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby tak zakleją ci dziurę znaczkiem następny :gwizdanie: jak by była dziurka to mi to zakleją, ale mam pęknięcie na długość 10cm :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra spadam stąd bo nie mam na to siły
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby tak zakleją ci dziurę znaczkiem następny :gwizdanie: jak by była dziurka to mi to zakleją, ale mam pęknięcie na długość 10cm :gwizdanie: takich znaczków chyba nie ma
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 I szyderstwo się zaczęło Chciałem Cię pochwalić... ten post o ubezpieczaniu szyby :oklaski: może będą z Ciebie jeszcze ludzie
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra spadam stąd bo nie mam na to siły
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 oczywiście szyba przednia Ubezpieczenie szyby przedniej 67zł na rok mądry Polak po szkodzie :gwizdanie: muszę sprawdzić czy moja polisa z Poczty nie obejmuje szyby tak zakleją ci dziurę znaczkiem następny :gwizdanie: jak by była dziurka to mi to zakleją, ale mam pęknięcie na długość 10cm :gwizdanie: takich znaczków chyba nie ma są te naklejki na polecone zagraniczne- takie długie
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra spadam stąd bo nie mam na to siły Coś ostatnio nie masz weny
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 p.s pierdziele te ograniczanie cytatów... :disgust:
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 I szyderstwo się zaczęło Chciałem Cię pochwalić... ten post o ubezpieczaniu szyby :oklaski: może będą z Ciebie jeszcze ludzie jak kupię nową to na bank ją ubezpieczę :gwizdanie: tak że do czegoś się przydałeś Sky...
Skydiver Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 tak że do czegoś się przydałeś Sky... Ja tam z tego korzystałem to sie wie
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 I szyderstwo się zaczęło Chciałem Cię pochwalić... ten post o ubezpieczaniu szyby :oklaski: może będą z Ciebie jeszcze ludzie jak kupię nową to na bank ją ubezpieczę :gwizdanie: tak że do czegoś się przydałeś Sky... Ale sprawdź, bo ja mam w warcie full pakiet i mam to na 100% - może na poczcie też masz, ja dostałem kasę za przebite opony- bo są integralną częścią samochodu.. to co szyba nie jest? że miał by ją autocasco omijać?? tylko pewnie stracisz zniżki...
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 I szyderstwo się zaczęło Chciałem Cię pochwalić... ten post o ubezpieczaniu szyby :oklaski: może będą z Ciebie jeszcze ludzie jak kupię nową to na bank ją ubezpieczę :gwizdanie: tak że do czegoś się przydałeś Sky... Ale sprawdź, bo ja mam w warcie full pakiet i mam to na 100% - może na poczcie też masz, ja dostałem kasę za przebite opony- bo są integralną częścią samochodu.. to co szyba nie jest? że miał by ją autocasco omijać?? tylko pewnie stracisz zniżki... włąśnie to dodatkowe ubezpieczenie pozwala na bezgotówkową wymiane szyby bez start zniżek
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 I szyderstwo się zaczęło Chciałem Cię pochwalić... ten post o ubezpieczaniu szyby :oklaski: może będą z Ciebie jeszcze ludzie jak kupię nową to na bank ją ubezpieczę :gwizdanie: tak że do czegoś się przydałeś Sky... Ale sprawdź, bo ja mam w warcie full pakiet i mam to na 100% - może na poczcie też masz, ja dostałem kasę za przebite opony- bo są integralną częścią samochodu.. to co szyba nie jest? że miał by ją autocasco omijać?? tylko pewnie stracisz zniżki... włąśnie to dodatkowe ubezpieczenie pozwala na bezgotówkową wymiane szyby bez start zniżek tak mi się też wydaje, a tobie wymienią ale stracisz 5% zniżki
krolu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 a to ciekawe, muszę to jutro obczaić Tylko idź na główną pocztę... bo na tych mniejszych nie likwidują szkód :polew:
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 a to ciekawe, muszę to jutro obczaić Tylko idź na główną pocztę... bo na tych mniejszych nie likwidują szkód :polew:
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 a to ciekawe, muszę to jutro obczaić Tylko idź na główną pocztę... bo na tych mniejszych nie likwidują szkód :polew:
Rekomendowane odpowiedzi