Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

i jak zwykle kozak tekst:

Witam , oferuje Państwu piękna audi A4 w oryginalnej wersji S-line.

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja wczoraj wracajac z roboty wjechalem w jakas okropnie wielka dziure ale na szczescie kolo cale. ale za to pojawil sie problem z radiem i traci mi sie podswietlenie, a czasami calkowicie wylaczy. mial ktos taki przypadek :?:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 10:24_________________________________________________

Arek jaki miałeś rozm. tej niebieskie koszulki audi quattro - też bym taką chciał tylko jakoś rozm. musiałbym dobrać

ta moja i od Majkiego to jest M-ka

a masz możliwośc przywiezienia rozm L czy XL - nie ważny kolor i napisy, chodzi o baze do przymiarki rozm. ?

L-ke mam i mialem ostatnio :cool1:

no ta B6 ladna i ma to co ja bym chcial miec w samochodzie ale to chyba nie jest ori S-line :mysli:

Opublikowano

:polew:

ten znowu za furami patzry :decayed:

aukcja zakończona :)

Caly czas szukam, i szukam dokladnie czegos tekiego :kox: dzwonilem do goscia i jeszcze jej nie sprzedal, takze musze znalezc kogos kto by mogl podjechac ja obejrzec.

Opublikowano
  • Autor

to możesz zabrać L na spota jak będziesz - zobaczymy czy się zmieszczę :decayed:

no ta B6 ladna i ma to co ja bym chcial miec w samochodzie ale to chyba nie jest ori S-line

to jest s-line w 0% :)[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 10:30_________________________________________________Czester kupuj coś bo nikt u nas B6 nie ma - az wstyd :)

Opublikowano
Czester kupuj coś bo nikt u nas B6 nie ma - az wstyd

B8 tez nie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
Czester kupuj coś bo nikt u nas B6 nie ma - az wstyd

B8 tez nie :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Miron a ty znowu z tym s-linem :wallbash: skora jest, kubelki sa, trojramienna kiera jest wiec po co mi znaczki s-line, wole miec quattro :good: musze kogos porpsic z Bialegostoku o zobaczenie autka.

Arek nie chce benziny tym bardziej w autoamcie.

Opublikowano
  • Autor

Miron a ty znowu z tym s-linem :wallbash: skora jest, kubelki sa, trojramienna kiera jest wiec po co mi znaczki s-line, wole miec quattro :good: musze kogos porpsic z Bialegostoku o zobaczenie autka.

nie chcesz s-line nie musisz mieć - tylko po co sprzedający tnie w ciula ? skoro wciska kit w tej sprawie to jaką masz pewność, że nie kituje w sprawie przebiegu, bezwypadkowości i wielu innych.

Wersja s-line to nie znaczek s-line

Dla mnie wersje nie s-line też są spoko i są wartościowe - pod warunkiem, że ktoś mi kitu nie wciska na temat tego co sprzedaje :)

Opublikowano

ważne, że jest AVF i Q - spalanie 9 litrów :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Benzin is good :wink4:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 11:03_________________________________________________Prezes a ty co w Istebnej z lapkiem na kolanach :mysli:

Opublikowano
  • Autor

i jedna i druga są na niezłym wypasie :good:

Arek ta Twoja jakoś bardziej wiarygodna się wydaje :good:

Opublikowano

nie chcesz s-line nie musisz mieć - tylko po co sprzedający tnie w ciula ? skoro wciska kit w tej sprawie to jaką masz pewność, że nie kituje w sprawie przebiegu, bezwypadkowości i wielu innych.

Dla mnie wersje nie s-line też są spoko i są wartościowe - pod warunkiem, że ktoś mi kitu nie wciska na temat tego co sprzedaje :)

Weź pod uwagę, że są tacy ludzie (aż dziw), którzy się nie znają na audi :gwizdanie: i może on to pisze bo tak usłyszał a się nie zna... przecież na allegro są nawet b5 s-line...

Opublikowano
  • Autor

Benzin is good :wink4:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 11:03_________________________________________________Prezes a ty co w Istebnej z lapkiem na kolanach :mysli:

jestem w pracy a jadę za 30min. :)[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 11:06_________________________________________________

Weź pod uwagę, że są tacy ludzie (aż dziw), którzy się nie znają na audi :gwizdanie: i może on to pisze bo tak usłyszał a się nie zna... przecież na allegro są nawet b5 s-line...

oczywiście możesz mieć rację - od tego własnie są tel. trzeba zadzwonić, popytać się i zobaczyć co koleś będzie mówił - bo od takiego co kity wciska i upiera się przy swoim to ja bym auta nie chciał - jak już wspomniałem jak kłanie w jednej sprawie to jaka mamy pewność że nie kłamie w 3 innych sprawach ( wszystko zależne jak koleś się stawia i gada ) :wink4:

Opublikowano

No tak jedynie mozna sie doczepic, ze pisze ze to jest s-line, ale od kiedy nie s-line mialy czarna podsufitke ? Ludzie poprostu sie nie znaja tak jak krolu pisze...

Opublikowano
  • Autor

ten konkretny koleś nie napisałe tego z niewiedzy - wypisuje o czarnych sufitach, szerokich listwach na drzwiach a auto fizycznie tego nie posiada - z miejsca w ryj i tyle[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 11:13_________________________________________________Czester - może to wina mojego monitora ale jak tam widzę jasny sufit :mysli:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 11:14_________________________________________________na 100% fura ma jasny sufit :wink4:

Opublikowano

ten konkretny koleś nie napisałe tego z niewiedzy - wypisuje o czarnych sufitach, szerokich listwach na drzwiach a auto fizycznie tego nie posiada - z miejsca w ryj i tyle

I weź tu takiemu dogódź :decayed:

Opublikowano

z miejsca w ryj i tyle

ja swoje chyba będe na jebaju hamerykańskim sprzedawał , bo jeszcze sie w opisie pomyle i będzie ostro :polew: :polew:
Opublikowano

z miejsca w ryj i tyle

ja swoje chyba będe na jebaju hamerykańskim sprzedawał , bo jeszcze sie w opisie pomyle i będzie ostro :polew: :polew:

No jak by Prezes je znalazł na necie to pewnie by się przejechał do Kato wytłumaczyć ci prę rzeczy o Audi :vava: jak byś się gdzieś pomylił :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.