Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema Krolu :hi:

A ja spadam :hi:

Opublikowano

siema dziewczęta :hi:

jak tam ??? kiecki wyprasowane ??? mazurki wypieczone ???

Opublikowano

siema dziewczęta :hi:

jak tam ??? kiecki wyprasowane ??? mazurki wypieczone ???

Siema widziałeś fotki od czestera?? co ty mnie tak przytulasz się chłopaki pytają :embarrassed: :embarrassed:
Opublikowano

:hi:

Podrywacie widzę Rudi w nowym wcieleniu :mysli:

:hi: siema

widze ze psychodza na slaskich sie zrobila kazdy jak sie kobitka zaloguje to widzi rudi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

witam z rana :hi: starych bywalców i nowe osoby :hi:

Oczywiście zapraszamy na piątkowy zlot

Proszę śledzić wątek - w razie mega słonecznej pogody zlot zostanie przeniesiony na C.CH ARENA

Opublikowano

na moje oko to nie Rudi :gwizdanie: chyba że od poprzedniego bana poćwiczyła styl pisania i gramatyki :nabijasie:

Opublikowano

na moje oko to nie Rudi :gwizdanie: chyba że od poprzedniego bana poćwiczyła styl pisania i gramatyki :nabijasie:

:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie :)

i nie dowalajcie z samgo początku z tekstami o Rudi czy też innymi domysłami ( Guru - "Ty napewno jesteś z Gliwic czy okolic " ) bo ktoś nowy, może się szybko zrazić i źle takie teksty zrozumieć :wink4:

Opublikowano

i nie dowalajcie z samgo początku z tekstami o Rudi czy też innymi domysłami ( Guru - "Ty napewno jesteś z Gliwic czy okolic " ) bo ktoś nowy, może się szybko zrazić i źle takie teksty zrozumieć :wink4:

dokladnie dobrze prawi :good:

Opublikowano

właśnie i dalej na gliwice będzie jeździć 6 autek na na katowice 20 + :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor
:tongue4:
Opublikowano

właśnie i dalej na gliwice będzie jeździć 6 autek na na katowice 20 + :gwizdanie: :gwizdanie:

krolu katowice sa wieksze wiec nie mozesz tego faktu porownywac

Opublikowano

Tour de Audi z forum Audi śląsk jest w gliwicach i chorzowie.. :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Tour de Audi z forum Audi śląsk jest w gliwicach i chorzowie.. :shocked: :shocked: :shocked:

gdzie to pojedziemy :mysli:

Opublikowano

nie pojedziemy bo oni sa j**nięci za udział trzeba zapłacić 25 zł :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
Opublikowano
  • Autor

Nie uciekłam....

Koleżanko - jak już pisałem, zapraszamy na piątkowego zlota - nie masz się czego obawiać, sami fajni ludzie i luźna atmosfera.Wiadomo, jak to na początku wszystko może być dla Ciebie obce - ale pamiętaj o jednym - każdy z nas kiedyś przyjechał pirwszy raz :wink4:

A to co się tutaj pisze to w większości, wzajemne żarty i luźna atmosfera - więc wszystko musisz czytać i brać na wesoło :)

Wszyscy w tym gronie są : Fajni, luźni i z poczuciem humoru - może nie wszyscy są przystojni ale to chyba nie najważniejsze :decayed:

Ps. często jesteśmy z żonami, dziewczynami, koleżankami - więc zapraszamy :)

Opublikowano

[siema widziałeś fotki od czestera?? co ty mnie tak przytulasz się chłopaki pytają :embarrassed: :embarrassed:

nie widziałem , podrzuć linka.

a przytulam bo cie kocham :)

ja taki kochliwy z natury jestem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Moskal to jest prze - koleś :cool1:

Koleś ??? :wtf:

eee tam , u nas jak ktoś pyta o vaga to go odsyłają do Oniaka , wiesz miron jaka jest jego reakcja ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

wiem, wiem :decayed:

Opublikowano

nie pojedziemy bo oni sa j**nięci za udział trzeba zapłacić 25 zł :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.