miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bish Pucek ci suty przetarmosi jak to zobaczy :polew: Pucol wie :>
bish - kopt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to narta chopy, musze sie wyspać bo jutro nastepny ciężki dzień w towarzystwie żony
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 cos sie kolezanka nie odzywa po wczorajszym wieczorze :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 cos sie kolezanka nie odzywa po wczorajszym wieczorze :gwizdanie: mówisz o kokoszce?
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 cos sie kolezanka nie odzywa po wczorajszym wieczorze :gwizdanie: mówisz o kokoszce? no
bish - kopt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 cos sie kolezanka nie odzywa po wczorajszym wieczorze :gwizdanie: mówisz o kokoszce? no widziałem ją tu dzisiaj :gwizdanie:
Koszka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________Nie kokoszka tylko koszka no chyba ze kolega sie jąka
gregory Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cześć Krolu Trzymaj się Krolu Nie no, tak na serio to spadam już do wyra, 3-mta się chopaki kto tu jeszcze został
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam witaj wlasnie o tobie mowilem ze cos sie nie odzywasz a mialas nas poznac najpierw na forum potem przyjedziesz na spota :gwizdanie: a tu cie nie ma i nie ma
gregory Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________Nie kokoszka tylko koszka no chyba ze kolega sie jąka Cześć Kooooookokookooooookookoszka
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cześć Krolu Trzymaj się Krolu Nie no, tak na serio to spadam już do wyra, 3-mta się chopaki kto tu jeszcze został do zas
Koszka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No wiesz, przedswiateczna gonitwa....
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No wiesz, przedswiateczna gonitwa.... no wiem ale na spota zawsze cza miec czas takie to forum juz jest
Koszka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Byłam wlaściwie dzisiaj ale nie chciałąm przeszkadzac
gregory Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie no, tak na serio to spadam już do wyra, 3-mta się chopaki kto tu jeszcze został do zas No dziś niestety krótko.. Papa
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Byłam wlaściwie dzisiaj ale nie chciałąm przeszkadzac tutaj nigdy nikt nie przeszkadza wszyscy mile widziani [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:21_________________________________________________ Nie no, tak na serio to spadam już do wyra, 3-mta się chopaki kto tu jeszcze został do zas No dziś niestety krótko.. Papa bedziesz jutro
Koszka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Koledzy, a powiedzcie mi jak taki spot wyglada?
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Koledzy, a powiedzcie mi jak taki spot wyglada? stoimy sobie gadamy na rózne tematy smiechu kupa i tyle czasami wyskakujemy na jakas dobra impreze czasami gril wiec wpadaj i zobaczysz czy takie spotkania i ludzie Ci spasuja
Koszka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To dzięki za zaproszenie, ale zobaczę czy będę mogła jutro przyjechać.
Rekomendowane odpowiedzi