diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To dzięki za zaproszenie, ale zobaczę czy będę mogła jutro przyjechać. spoko jak znajdziesz chwilke to wpadaj po 18.00 sie juz porządków nie robi wiec masz luz
Guregoru Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dobra ja spadam spać Do jutra wszystkim
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 z rana... :gwizdanie: Qri, NIE LUBIĘ CIĘ a już mi się takie plany narodziły a tu lipa, ledwo co 300 mu wskoczy po czym silnik zrobi kaput nie życzę Ci źle, żeby nie było
bish - kopt Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 śpiochy jakie śpiochy siema z rańca
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Raczej dzisiaj nici z Areny no chyba to juz jest pewne 5 stopni bylo rano :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ale miałem nadzieję ze już będziemy mogli wyjechać z tej piwnicy
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ale miałem nadzieję ze już będziemy mogli wyjechać z tej piwnicy no po wczorajszym dniu tez mialem taka nadzieje a tu taka lipa sie pokazala ale powiem ci ze my jeszcze mamy luzik bo we wroclawiu i opolu i w gorach pada snieg
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No słyszałem ci to mają dopiero przeje.....
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no i wykrakalem u nas tez pada snieg O ch*j Dobra spadam, do zobaczenia wieczorkiem wszystkim
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dzien dobry. a u mnie nie pada to gdzie ty mieszkasz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi