diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jaja se robie dzisiaj dzień pełen jaj Mario, ja Cie nie lubię, nie będę ukrywał [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:14_________________________________________________bo jeździsz lepiej niż ja na desce :naughty: bylo trenowac a nie sie za d*pami ogladac :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek teraz w kwietniu zaczynaja sie wyscigi na 1/4 w Kamieniu Slaskim, moze bedziesz startowal bo obstawiam ze Miron napewno bo juz kiedys mowil, ze chetnie by sprobowal, a w klasie diesla nie ma za duzo konkurencji :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek teraz w kwietniu zaczynaja sie wyscigi na 1/4 w Kamieniu Slaskim, moze bedziesz startowal bo obstawiam ze Miron napewno bo juz kiedys mowil, ze chetnie by sprobowal, a w klasie diesla nie ma za duzo konkurencji :gwizdanie: A ja ? :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek teraz w kwietniu zaczynaja sie wyscigi na 1/4 w Kamieniu Slaskim, moze bedziesz startowal bo obstawiam ze Miron napewno bo juz kiedys mowil, ze chetnie by sprobowal, a w klasie diesla nie ma za duzo konkurencji :gwizdanie: Arek, chyba sobie jaja robisz :gwizdanie: z czym do ludzi...[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:23_________________________________________________ale do Kamienia Śląskiego pojadę, bo w zeszłym roku nie byłem a chciałbym chociaż zmierzyć czas z czystej ciekawości
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek teraz w kwietniu zaczynaja sie wyscigi na 1/4 w Kamieniu Slaskim, moze bedziesz startowal bo obstawiam ze Miron napewno bo juz kiedys mowil, ze chetnie by sprobowal, a w klasie diesla nie ma za duzo konkurencji :gwizdanie: Arek, chyba sobie jaja robisz :gwizdanie: z czym do ludzi...[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:23_________________________________________________ale do Kamienia Śląskiego pojadę, bo w zeszłym roku nie byłem a chciałbym chociaż zmierzyć czas z czystej ciekawości a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jaja se robie dzisiaj dzień pełen jaj Mario, ja Cie nie lubię, nie będę ukrywał [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:14_________________________________________________bo jeździsz lepiej niż ja na desce :naughty: Ojjj stary to co Ty na tym forum robisz???? Ty tu każdego chyba nie lubisz bo w sumie to jeździłeś najgorzej z wszystkich... :polew:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu teraz panowie - ćwiczyć przejazdy - w piątek biorę vaga i mierzymy czasy na 1/4 mili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek teraz w kwietniu zaczynaja sie wyscigi na 1/4 w Kamieniu Slaskim, moze bedziesz startowal bo obstawiam ze Miron napewno bo juz kiedys mowil, ze chetnie by sprobowal, a w klasie diesla nie ma za duzo konkurencji :gwizdanie: A ja ? :kox: :kox: no nie wiedzialem ze chcesz sie tez poscigac :gwizdanie: Arek, chyba sobie jaja robisz ale dlaczego jaja :?: sam napisales chciałbym chociaż zmierzyć czas z czystej ciekawości
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 skończy się napinanie, że ktoś z kreski ruszyła szybciej albo wolnej :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:32[/size[ ]A ja ? :kox: :kox: no nie wiedzialem ze chcesz sie tez poscigac :gwizdanie: napinam się dla jaj - "z czym do ludzi" :embarrassed: :embarrassed:
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu teraz panowie - ćwiczyć przejazdy - w piątek biorę vaga i mierzymy czasy na 1/4 mili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Teraz tak powarznie mówiąc to w Kamieniu Śl. naprawde poziom jest bardzo amatorski więc jak najbardziej możecie uderzac.... Ja jade jak co roku...oczywiście jako widownia...
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak mi królu sprawdzi czas VAGiem to nie będę się ośmieszał na jakiś zawodach jak bym miał eskę po programie to nie powiem...ale tym? 1550 kg i 197 koni...malutko[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:34_________________________________________________ a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu teraz panowie - ćwiczyć przejazdy - w piątek biorę vaga i mierzymy czasy na 1/4 mili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Teraz tak powarznie mówiąc to w Kamieniu Śl. naprawde poziom jest bardzo amatorski więc jak najbardziej możecie uderzac.... Ja jade jak co roku...oczywiście jako widownia... chyba tym pedalskim nissanem nie chciał byś startować
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Teraz tak powarznie mówiąc to w Kamieniu Śl. naprawde poziom jest bardzo amatorski więc jak najbardziej możecie uderzac.... Ja jade jak co roku...oczywiście jako widownia... no dokladnie ale w kwietniu, bo w maju jest Geco Cup, a to juz poziom profesjonalny
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 myślę że się przejedziemy o ile ktoś będzie chętny jechać
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Miśki a może by tak pojechac na Bemowo 25 Kwietnia....
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu teraz panowie - ćwiczyć przejazdy - w piątek biorę vaga i mierzymy czasy na 1/4 mili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trenuj zeby mi tego vaga uruchomic
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak mi królu sprawdzi czas VAGiem to nie będę się ośmieszał na jakiś zawodach jak bym miał eskę po programie to nie powiem...ale tym? 1550 kg i 197 koni...malutko[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:34_________________________________________________ a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu teraz panowie - ćwiczyć przejazdy - w piątek biorę vaga i mierzymy czasy na 1/4 mili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Teraz tak powarznie mówiąc to w Kamieniu Śl. naprawde poziom jest bardzo amatorski więc jak najbardziej możecie uderzac.... Ja jade jak co roku...oczywiście jako widownia... chyba tym pedalskim nissanem nie chciał byś startować Pucek.... ale to że masz Audi to nie zwalnia Cie z czytania ze zrozumieniem.... pisałem przeca że jako widownia...
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Miśki a może by tak pojechac na Bemowo 25 Kwietnia.... ja się piszę, królu pewnie też, odwiedzimy Poźka i upalimy trochę Evkę prawda królu? Mario, wiem że jako widownia, chyba byś takim trupem nie chciał startować :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu teraz panowie - ćwiczyć przejazdy - w piątek biorę vaga i mierzymy czasy na 1/4 mili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trenuj zeby mi tego vaga uruchomic e tam [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:42_________________________________________________ Miśki a może by tak pojechac na Bemowo 25 Kwietnia.... ja się piszę, królu pewnie też, odwiedzimy Poźka i upalimy trochę Evkę prawda królu? Mario, wiem że jako widownia, chyba byś takim trupem nie chciał startować :gwizdanie: ja wolę się z Moskalem nawalić :naughty: a co do Ewki to nie będę nachalny - bo sam czegoś takiego nie lubię - nie to nie
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ooo z Moskalem to byśmy nieźle porządzili
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Miśki a może by tak pojechac na Bemowo 25 Kwietnia.... ja się piszę, królu pewnie też, odwiedzimy Poźka i upalimy trochę Evkę prawda królu? Mario, wiem że jako widownia, chyba byś takim trupem nie chciał startować :gwizdanie: No to myślta chłopaki o tym Bemowie ... można by śmignąc jednym autkiem czy tam na dwa i będzie mioddd
Rekomendowane odpowiedzi