miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Miron, Gregor, dzięki za poparcie w temacie o spalaniu
keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjj Keżor a ja juz Ci chciałem Browca stawiac.... myślałem że masz audi a marzysz o Japończyku... :polew: 奥迪 ale GTR'a bym przygarnął
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjj Keżor a ja juz Ci chciałem Browca stawiac.... myślałem że masz audi a marzysz o Japończyku... :polew: 奥迪 ale GTR'a bym przygarnął Hehe Keżor masz marzenia taklie jak i ja... :kox: a z drugiej strony pamiętasz te czasy???? Katowice wspólny mecz Geksy... potem City Rock i ta laska z którą byłem jak ona się nazywała??? Poznałem ją na spocie z A4 z Grilem... ona była z Mysłowic....Ohhh to były czasy... ja białym CC WRC...
keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjj Keżor a ja juz Ci chciałem Browca stawiac.... myślałem że masz audi a marzysz o Japończyku... :polew: 奥迪 ale GTR'a bym przygarnął Hehe Keżor masz marzenia taklie jak i ja... :kox: a z drugiej strony pamiętasz te czasy???? Katowice wspólny mecz Geksy... potem City Rock i ta laska z którą byłem jak ona się nazywała??? Poznałem ją na spocie z A4 z Grilem... ona była z Mysłowic....Ohhh to były czasy... ja białym CC WRC... Ada no i wkońcu zaczyna sie kolejny sezon grylowyyy
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjj Keżor a ja juz Ci chciałem Browca stawiac.... myślałem że masz audi a marzysz o Japończyku... :polew: 奥迪 ale GTR'a bym przygarnął Hehe Keżor masz marzenia taklie jak i ja... :kox: a z drugiej strony pamiętasz te czasy???? Katowice wspólny mecz Geksy... potem City Rock i ta laska z którą byłem jak ona się nazywała??? Poznałem ją na spocie z A4 z Grilem... ona była z Mysłowic....Ohhh to były czasy... ja białym CC WRC... Ada no i wkońcu zaczyna sie kolejny sezon grylowyyy Tak tak Ada... fajna była... to naprawde sie miło wspomina.... nie Wiem czy masz tam jakiś kontakt z nią ale pozdrów ją..... miła dziewczyna była... ale trafiła na złego faceta...
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To samo chciałem powieedzieć. Dziś buda B7 już nie jest tak nadzwyczajna (Mirek,Diman, sorry ) ale 4 lata temu to na pewno robiło wrażenie jak pisze Mirek Lecą dalej "Diukowie Hazardu" wypas Pucek i twój ulubiony General Lee boże co ty za kupy oglądasz - kevinem też sie jarasz? :blink: :blink: Dobra dobra, nowoczesne dzieciaki 21-wieku ja jestem od ciebie młodszy o 3 lata... A pojęcie klasyków mam trochę inne :gwizdanie:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kevin to jest klasyk Klasyk to "Młode wilki" albo z zagranicznych "Prześladowaca" czy "Konwój" a Kevin cóż ...kolejna komedia... zobacz mrocznego "Dagona" zobaczysz klasyke... Chcesz mnie uczyć co to klasyk, a co nie chłopcze?? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kevin to jest klasyk Klasyk to "Młode wilki" albo z zagranicznych "Prześladowaca" czy "Konwój" a Kevin cóż ...kolejna komedia... zobacz mrocznego "Dagona" zobaczysz klasyke... Chcesz mnie uczyć co to klasyk, a co nie chłopcze?? :gwizdanie: kinomani się znaleźli :naughty:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dobra dobra, nowoczesne dzieciaki 21-wieku ja jestem od ciebie młodszy o 3 lata... A pojęcie klasyków mam trochę inne :gwizdanie: 3 lata w tak szybko zmieniającym się świecie jak dziś to już nawet... nawet.
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kevin to klasyka komediii ... nie mój klimat ja wole coś bardziej mrocznego... albo typu "Skazanego na Blusea"... każdy ma swój klimat i nie ma co sie rozpisywac na ten temat jeden woli Dode drugi Mandaryne... proste...
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dobra dobra, nowoczesne dzieciaki 21-wieku ja jestem od ciebie młodszy o 3 lata... A pojęcie klasyków mam trochę inne :gwizdanie: 3 lata w tak szybko zmieniającym się świecie jak dziś to już nawet... nawet. ale z ostatnich 3 lat jakiś mega produkcji i filmów nadających sie na klasyki (no może prócz mrocznego rycerza) to nie było :gwizdanie:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kevin to jest klasyk Klasyk to "Młode wilki" albo z zagranicznych "Prześladowaca" czy "Konwój" a Kevin cóż ...kolejna komedia... zobacz mrocznego "Dagona" zobaczysz klasyke... Chcesz mnie uczyć co to klasyk, a co nie chłopcze?? :gwizdanie: kinomani się znaleźli :naughty: Bo co niektórzy tu to jak Młode Wilki leciały to jeszcze z mamą za rączkę chodzili
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kevin to klasyka komediii ... nie mój klimat ja wole coś bardziej mrocznego... albo typu "Skazanego na Blusea"... każdy ma swój klimat i nie ma co sie rozpisywac na ten temat jeden woli Dode drugi Mandaryne... proste... 3 żadną z wyżej wymienionych A Kevin mi sie podobła jak miałem 11 lat
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kevin to jest klasyk Klasyk to "Młode wilki" albo z zagranicznych "Prześladowaca" czy "Konwój" a Kevin cóż ...kolejna komedia... zobacz mrocznego "Dagona" zobaczysz klasyke... Chcesz mnie uczyć co to klasyk, a co nie chłopcze?? :gwizdanie: kinomani się znaleźli :naughty: Ojjj chłopie ja swego czasu miałem ponad 260 filmów na dvd i wszystkie obejrzane... nawet rarytasy typu " Evil Dead" czy "Braindead"
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kevin to jest klasyk Klasyk to "Młode wilki" albo z zagranicznych "Prześladowaca" czy "Konwój" a Kevin cóż ...kolejna komedia... zobacz mrocznego "Dagona" zobaczysz klasyke... Chcesz mnie uczyć co to klasyk, a co nie chłopcze?? :gwizdanie: kinomani się znaleźli :naughty: Bo co niektórzy tu to jak Młode Wilki leciały to jeszcze z mamą za rączkę chodzili no ja wy oglądaliście młode wilki to mały Adaś oglądał po raz 200 terminatora 2 i słuchał guns'n'roses i jeździł na rowerze z jamnikiem i puszczał na cały regulator "you could be mine" :naughty: :naughty:
keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mój klasyk to jest 60 sekund a potem niskobudżetówki z redtube
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dobra dobra, nowoczesne dzieciaki 21-wieku ja jestem od ciebie młodszy o 3 lata... A pojęcie klasyków mam trochę inne :gwizdanie: 3 lata w tak szybko zmieniającym się świecie jak dziś to już nawet... nawet. ale z ostatnich 3 lat jakiś mega produkcji i filmów nadających sie na klasyki (no może prócz mrocznego rycerza) to nie było :gwizdanie: Mroczny Rycerz był OK ale moim skromnym i amatorskim zdaniem był za długi...[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:54_________________________________________________ mój klasyk to jest 60 sekund a potem niskobudżetówki z redtube Łoooo ciulllll teraz toś pojechał z tym Red Tube :polew: :polew: a co do 60 Sekund to masz racje mega praodukcja i idelany aktor Nicolas Cage i jego partnerka Angelina Jolie .. miodzioooo
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mój klasyk to jest 60 sekund a potem niskobudżetówki z redtube :polew: :polew:
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mój klasyk to jest 60 sekund a potem niskobudżetówki z redtube w 60 sekundach mogli by sobie podarować ten skok. ale poza tym to był mega i soundtrack tez powalał i Moby i The Cult - kocham te kawałki :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________Mroczny Rycerz był OK ale moim skromnym i amatorskim zdaniem był za długi.. dla mnie był mega - byłem na nim w kinie 3 lub 4 razy :kox:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mój klasyk to jest 60 sekund a potem niskobudżetówki z redtube w 60 sekundach mogli by sobie podarować ten skok. ale poza tym to był mega i soundtrack tez powalał i Moby i The Cult - kocham te kawałki :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________Mroczny Rycerz był OK ale moim skromnym i amatorskim zdaniem był za długi.. dla mnie był mega - byłem na nim w kinie 3 lub 4 razy :kox: Nie no ogólnie Dark Knight był OK.... ja bym go tylko skrócił delikatnie albo inacxzej mówiąc zacieśnił akcje.....
Rekomendowane odpowiedzi