bish - kopt Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no kurde na ta chwile pogoda jest niezla ale w każdej chwili może przydupic żabami
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Somes - to trzeba impreze zorganizować bo jakoś ostatnio się rozbrykaliśmy i cały czas gdzieś balujemy [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 12:48_________________________________________________O MIEJSCU DZISIEJSZEGO ZLOTU ZADECYDUJE WYNIK ANKIETY Głosujemy do 17.00 - spotykamy się w miejscu, które wygra ilością głosów
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Somes - to trzeba impreze zorganizować bo jakoś ostatnio się rozbrykaliśmy i cały czas gdzieś balujemy za kilka tygodni będę bo dużą zoorganizowaną akcję szykuje ale przed nią chcę odpocząc chwile w polsce nakręcimy coś na pewno już ja o to zadbam
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Miron, myślę że dobrze kombinowałeś, spotykamy się na forum a jak nie pada to jedziemy na Arenę, bo teraz fakt, świeci słońce, ale za 2 godziny może znowu padać i co wtedy? będzie zamieszanie Nie ja jestem Prezesem, Nie ja tu jestem ważny, więc to tylko sugestia Nawet specjalnie nie umyję auta :gwizdanie: I będę na bank
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 zadecyduje wynik ankiety o godz. 17.00 [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 13:46_________________________________________________Ps. czy dzisiaj szykujecie jakiś wypad ? pytam z ciekawości [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 13:49_________________________________________________a co do pogody to obstawiam, że już padać nie będzie - bo mam brudne auto a pada zawsze jak mam czyste
krolu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ps. czy dzisiaj szykujecie jakiś wypad ? pytam z ciekawości [ myślisz o strefie??
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ps. czy dzisiaj szykujecie jakiś wypad ? pytam z ciekawości [ myślisz o strefie?? nie - o disco ( bo osobiście nie jestem chętny ) a strefa swoja drogą czemu nie
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dzisiaj wypad? nie ma gdzie bo lokale są otwarte ale BEZ MUZYKI :gwizdanie: więc jedynie jakaś domówka... może u Mirka? [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 13:53_________________________________________________a kto ma zamiar jeździć na strefie? :gwizdanie: na pewno nie APU a szkoda
krolu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ps. czy dzisiaj szykujecie jakiś wypad ? pytam z ciekawości [ myślisz o strefie?? nie - o disco ( bo osobiście nie jestem chętny ) a strefa swoja drogą czemu nie disco - nie, żałoba
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Krolu sorry za szczerość ale jakoś tak się przyzwyczaiłem do Twojego niebieskiego kolorku, że ten różowy pasuje Ci jak świni siodło - naszczęście ten kolorek tylko przejściowo
krolu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 a kto ma zamiar jeździć na strefie? :gwizdanie: na pewno nie APU a szkoda JA z Bulkiem :decayed: dziś będą napinacze z SK :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 13:55_________________________________________________ Krolu sorry za szczerość ale jakoś tak się przyzwyczaiłem do Twojego niebieskiego kolorku, że ten różowy pasuje Ci jak świni siodło - naszczęście ten kolorek tylko przejściowo chyba dam sobie to w podpisie :kox: :kox:
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ps. czy dzisiaj szykujecie jakiś wypad ? pytam z ciekawości [ myślisz o strefie?? nie - o disco ( bo osobiście nie jestem chętny ) a strefa swoja drogą czemu nie disco - nie, żałoba
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 a kto ma zamiar jeździć na strefie? :gwizdanie: na pewno nie APU a szkoda JA z Bulkiem :decayed: dziś będą napinacze z SK :gwizdanie: problem w tym (i tu się napnę ) że u kolegów w SK nie ma rywala dla apu z ślizgającym sprzęgłem
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dzisiaj wypad? nie ma gdzie bo lokale są otwarte ale BEZ MUZYKI :gwizdanie: więc jedynie jakaś domówka... może u Mirka? [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 13:53_________________________________________________a kto ma zamiar jeździć na strefie? :gwizdanie: na pewno nie APU a szkoda a co to za śmiech - to u mnie impreza to jakaś zakazana czy jak ?
krolu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dzisiaj wypad? nie ma gdzie bo lokale są otwarte ale BEZ MUZYKI :gwizdanie: więc jedynie jakaś domówka... może u Mirka? [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 13:53_________________________________________________a kto ma zamiar jeździć na strefie? :gwizdanie: na pewno nie APU a szkoda a co to za śmiech - to u mnie impreza to jakaś zakazana czy jak ? nikt nas jeszcze nigdy nie zaprosił tam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mirek, dziecko macie małe :gwizdanie: aaa i świeżo po remoncie, pewnie nie chce Ci się malować kolejny raz ścian :> dokładnie Królu, NIGDY nie padło zaproszenie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 czyli dziś mamy pierwszy zlot na Arenie
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 czyli dziś mamy pierwszy zlot na Arenie wynik ankiety jest jasny :gwizdanie: żeby tylko nie padało
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dzisiaj wypad? nie ma gdzie bo lokale są otwarte ale BEZ MUZYKI :gwizdanie: więc jedynie jakaś domówka... może u Mirka? [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 13:53_________________________________________________a kto ma zamiar jeździć na strefie? :gwizdanie: na pewno nie APU a szkoda a co to za śmiech - to u mnie impreza to jakaś zakazana czy jak ? nikt nas jeszcze nigdy nie zaprosił tam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byli tacy co przyszli bez zaproszenia i impreza była :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ci co przyszli mieszkają nie dalej niż 5 km od Ciebie :> a impreza bez alkoholu? impreza stracona
Rekomendowane odpowiedzi