Guregoru Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siemacie popołudniową porą poczynione pierwsze przygotowania do wyjazdu jeszcze jutro zalatwie pare spraw no i witaj lewa strono :gwizdanie: Tylko co byś nie zapomniał jak tam się jeździ jak będziesz prowadził auto luzik tam pojade noca to moze nmikt nie pojedzie o tym czasie A rano w wiadomościach my usłyszymy że jakiś koleś jechał w Anglii w nocy prawym pasem pod prąd
Bulik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A rano w wiadomościach my usłyszymy że jakiś koleś jechał w Anglii w nocy prawym pasem pod prąd :polew: siemka ludziska
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siemacie popołudniową porą poczynione pierwsze przygotowania do wyjazdu jeszcze jutro zalatwie pare spraw no i witaj lewa strono :gwizdanie: Tylko co byś nie zapomniał jak tam się jeździ jak będziesz prowadził auto luzik tam pojade noca to moze nmikt nie pojedzie o tym czasie A rano w wiadomościach my usłyszymy że jakiś koleś jechał w Anglii w nocy prawym pasem pod prąd moze tak byc :gwizdanie: siemacie popołudniową porą poczynione pierwsze przygotowania do wyjazdu jeszcze jutro zalatwie pare spraw no i witaj lewa strono :gwizdanie: ;( ;( ;( ;( ;( ;( krolu nie rycz jak przyjade to sobie odbijemy [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:33_________________________________________________a krolu masz dla mnie cos
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 krolu nie rycz jak przyjade to sobie odbijemy [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:33_________________________________________________a krolu masz dla mnie cos mi nie chodzi o picie ... tu to się akurat cieszę w końcu trochę pauzy :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:40_________________________________________________mam - ale jeszcze nie nagrane :gwizdanie:
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 krolu nie rycz jak przyjade to sobie odbijemy [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:33_________________________________________________a krolu masz dla mnie cos mi nie chodzi o picie ... tu to się akurat cieszę w końcu trochę pauzy :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:40_________________________________________________mam - ale jeszcze nie nagrane :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:41_________________________________________________przyjechac z plytami :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Bulik............. mendo miodzio moder z szacunkiem do starszych :polew: diman to kiedy jedziesz na ten urlop? ;(
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 diman- nie, nagram na moje tylko jeszcze ich nie kupiłem
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Bulik............. mendo miodzio moder z szacunkiem do starszych :polew: diman to kiedy jedziesz na ten urlop? ;( na urlopie jestem od dzisiaj i tak do konca maja
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 czyli u angolów jesteś do końca Maja... :gwizdanie: przywieź mi co fajnego
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 czyli u angolów jesteś do końca Maja... :gwizdanie: przywieź mi co fajnego no jestem do konca maja a potem sie zobaczy jak bedzie jeszcze lipa u mnie w robocie to jeszcze zostane na 2 tygodnie co ci przywiesc :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 autobus piętrowy nie no żartuje :> tylko tak co na urodziny wrócisz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 autobus piętrowy chcesz zmienić na coś szybszego ? :shocked: :shocked:
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 autobus piętrowy chcesz zmienić na coś szybszego ? :shocked: :shocked: :gwizdanie: zapie*dolę Ci te kołpaki
Guregoru Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 miodzio moder z szacunkiem do starszych Szacunek do starszych mam zawsze Ale i tak jesteś menda :polew: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 17:57_________________________________________________ autobus piętrowy chcesz zmienić na coś szybszego ? :shocked: :shocked: :gwizdanie: zapie*dolę Ci te kołpaki Już raz to zrobiłeś
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 autobus piętrowy chcesz zmienić na coś szybszego ? :shocked: :shocked: :gwizdanie: zapie*dolę Ci te kołpaki :sesese: :sesese: :sesese:
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 autobus piętrowy nie no żartuje :> tylko tak co na urodziny wrócisz :gwizdanie: na urodzinach bede obowiązkowo :kox: :>
mech15 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 diman ty do pracy się wybierasz na wyspy, czy na faktycznie na urlop??
Bulik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 diman ty do pracy się wybierasz na wyspy, czy na faktycznie na urlop?? na urlop,ale jak moze tam przyrobic to czemu nie :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi