Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam jest więcej miejsca niż w A4 ;(

dobra ściema nie jest zła :naughty: :>

niemartw sie moge po was podjechac jakby co :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znaczy się co Dorotę i małego weźmiesz do auta a Mirek będzie biegł za wami :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Znaczy się co Dorotę i małego weźmiesz do auta a Mirek będzie biegł za wami :rolleyes:

przynajmniej będę szybciej :polew:

Opublikowano

:no: :no: corsą :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

przynajmniej będę szybciej :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

moje A4 ma przynajmniej lampy :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Hyhy :rolleyes:

Opublikowano

:hi: siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu :tongue4:

:bry:

Opublikowano
  • Autor

to są lampy ? chyba świeczki :decayed:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:18_________________________________________________

:hi: siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu :tongue4:

:bry:

:hi:

Opublikowano

to są lampy ? chyba świeczki :decayed:

mi nierdzewieją i nie musze malowac

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A z rezaniem mega spinał się nie będę - przy takich pracach pośpiech nie jest mile widziany -uda się to się uda, nie to nie - przyjadę corsą, objadę Was i pojadę do domu

tez bym sie z tym nie spieszył bo w przypadku lamp łatwo cos spierd.... np nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:

Opublikowano

nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

A z rezaniem mega spinał się nie będę - przy takich pracach pośpiech nie jest mile widziany -uda się to się uda, nie to nie - przyjadę corsą, objadę Was i pojadę do domu

tez bym sie z tym nie spieszył bo w przypadku lamp łatwo cos spierd.... np nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:

:decayed:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________Majki mam nadzieje, że koleś nie powie jutro, że jeszcze nie gotowe :)

Opublikowano

Diman ale mi robote nagrałeś :gwizdanie: już dawno nie widziałem tak dojechanej A4 ale skóre w środku ma :naughty:

Troche rzeczy do wymiany jest :disgust:

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________

KOKS lampy tuninguje to w piątek na Arenie będzie corsą :gwizdanie: :gwizdanie:

na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła

sorry wiedzialem ze jest dojechana ale zeby az tak ;(

Opublikowano

nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Sie nie ma z czego śmiać juz widziałem B5 po "fachowym" montazu ramek na zegarach i odciski palców od wewnetrznej strony licznika i nie wygladało to fajnie :tongue4:

Opublikowano

diman ile zostało Ci drogi ?[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:27_________________________________________________

po "fachowym" montazu

to zajebi**ie fachowy ten montaz

:cool1: ]

:polew: :polew:

Opublikowano

Majki mam nadzieje, że koleś nie powie jutro, że jeszcze nie gotowe

No tez mam taką cicha nadzieje, raczej słowny jest, jutro bede wracał z Kedzierzyna to mam do niego po drodze podjade sprawdzic :wink4:

Ale chyba przezyjesz jak nie bedziesz miał auta na weekend ?

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

za niedługo bede obszywał kierownice u tego gościa z gliwic zobaczymy jak temu zaradzi :naughty:

Opublikowano

Diman ale mi robote nagrałeś :gwizdanie: już dawno nie widziałem tak dojechanej A4 ale skóre w środku ma :naughty:

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________

na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła

to co jest na teraz do wymiany w tym aucie to dopiero początek :gwizdanie:

Jeszcze na dzien dobry przydałoby sie wszystkie 4 tarcze i klocki wymienic bo pod machą 1,8T a hamulce jak w maluchu :gwizdanie:

Opublikowano

to co jest na teraz do wymiany w tym aucie to dopiero początek :gwizdanie:

Jeszcze na dzien dobry przydałoby sie wszystkie 4 tarcze i klocki wymienic bo pod machą 1,8T a hamulce jak w maluchu :gwizdanie:

no to serio lipa

bulik a drogi mi zostalo jeszcze jakies dwie godziny okolo 250 km :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________ale tym promem buja jasna cholera bede chyba rzygal :sick3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.