Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: siemacie po robocie :decayed: no i prom zamowiopny :> na sobote wiec na niedziele bede w doma nareszcie i odrazu w poniedzialek do lekarza sprawdzic co mi jest ale mysle ze to tylko jest brak spiza i spotow z audi :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spadam - do jutra :hi:

:hi:

:hi: siemacie po robocie :decayed: no i prom zamowiopny :> na sobote wiec na niedziele bede w doma nareszcie i odrazu w poniedzialek do lekarza sprawdzic co mi jest ale mysle ze to tylko jest brak spiza i spotow z audi :gwizdanie:

No to czekamy na ciebie :wink4:

Opublikowano

:ok2: za***iście , że wracasz , gorzej , że nie w formie :thumbdown: ale postawimy Cie na nogi :boobs::banan::ad:
Opublikowano

:ok2: za***iście , że wracasz , gorzej , że nie w formie :thumbdown: ale postawimy Cie na nogi :boobs::banan::ad:

no mysle ze napewno zrobi sie dobrą impreze pozniej spiz i bede jak nowo narodzony :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

po robocie... :gwizdanie:

Guru, wiesz co jest najlepsze? livebox stoi sobie piętro wyżej, obok biurka z komputerem brata, a ja siedzę sobie na dole w pokoju, no i ciągnę internet z wi-fi i jakość sygnału jest doskonała :gwizdanie:

no to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz :decayed:

:)

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

jak tam zdrowko Gregor :)

A nie najgorzej, choć mogłoby być lepiej :)

a konstrukcyjnie, eksploatacyjnie to ktory wart uwagi :?:

Zależy do czego. Jak do jazdy na co dzień to APU i AEB będą się podobnie spisywać. Ale i tak ja wybrałbym AWT, AVJ bo mają pełną elektronikę.

połączenie wifi z liveboxa jest gówno warte :thumbdown: wystarczy jedna grubsza ściana i już jest 1/3 sygnału :thumbdown:

Zdrowiej dla ciebie.

Najlepiej kupić jaki router z prawdziwego zdarzenia z 2 antenkami

Najlepiej to mieć podłączone kablem. Ja nie potrzebuje jeszcze w domu fali. I tak już pełno ich w powietrzu :wink4:

Apropo imprez. Nie prędko będzie można znów w Zielonej impreze zorganizować ;(

http://www.mmsilesia.pl/10428/2010/5/18/powodz-w-kaletach-zalane-domy-ewakuowani-mieszkancy-zdjecia--wideo?category=news

Opublikowano

Gregory, przynajmniej wyremontują te domki i będzie kolejna miejscówka do spalenia

chociaż tutaj nie ma się co śmiać bo np. paru kumpli z roboty straciło domy w Czechowicach-dziedzicach :kwasny:

Opublikowano

Gregory, przynajmniej wyremontują te domki i będzie kolejna miejscówka do spalenia

chociaż tutaj nie ma się co śmiać bo np. paru kumpli z roboty straciło domy w Czechowicach-dziedzicach :kwasny:

Dziś dzwoniłem do gto i powiedział, że auta czekają jakieś u niego na strojenie, a nie może stroić bo trasę [1] mu zalało, rzeka płynie przez drogę krajową.

wkleję coś w temacie mojego problemu z alkoholem:

1274220191_by_tameff_500.jpg

http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/mandat-za-budzenie-zony_139791.html

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Guru, wiesz co jest najlepsze? livebox stoi sobie piętro wyżej, obok biurka z komputerem brata, a ja siedzę sobie na dole w pokoju, no i ciągnę internet z wi-fi i jakość sygnału jest doskonała :gwizdanie:

no to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz :decayed:

:)

Nie wiem jak przez stropy ale ze ścianą nośną budynku sobie nie radzi :no:

połączenie wifi z liveboxa jest gówno warte :thumbdown: wystarczy jedna grubsza ściana i już jest 1/3 sygnału :thumbdown:

Zdrowiej dla ciebie.

No coś w tym jest

Najlepiej kupić jaki router z prawdziwego zdarzenia z 2 antenkami

Najlepiej to mieć podłączone kablem. Ja nie potrzebuje jeszcze w domu fali. I tak już pełno ich w powietrzu :wink4:

Ale za to jaka wygoda bo z lapkiem mogę łazić po całym mieszkaniu bez plączących się przewodów :) a podpięty na kabel mam komputer stacjonarny także wifi używam tylko do lapka i do PDA :)

Opublikowano

Dobrej nocy! :papa:

Opublikowano

Dobrej nocy! :papa:

Ja też uciekam

Dobranoc :hi:

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano
Opublikowano

Zależy do czego. Jak do jazdy na co dzień to APU i AEB będą się podobnie spisywać. Ale i tak ja wybrałbym AWT, AVJ bo mają pełną elektronikę

oki :wink4:

Opublikowano
  • Autor
:hi: z rana - Dzisiaj był u mnie Siemian i faktycznie ponoć Czechowice zalane konkretnie[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:06_________________________________________________Kilka osób z naszego forum też ma problemy spowodowane wodą - Wihajster i Wojtekce też ucierpieli ponoć nie mało[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:07_________________________________________________Dimna - to TY już będziesz w ten wekend - nie w następny :mysli:
Opublikowano

Miron, Czechowice są masakryczne zalane :gwizdanie:

chociaż ja u mnie w piwnicy też mam pompę i było tak że ojciec nie spał w nocy tylko pompował :gwizdanie:

nawet Jastrzębie jest odcięte od strony Żor :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke :)

moze w sobotę na 2-3 godzinki :naughty:

Opublikowano

przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke :)

moze w sobotę na 2-3 godzinki :naughty:

problem w tym że ten najchudszy koks czyli Królu jest chory :gwizdanie:

mi sobota średnio też pasuje, bo chciałbym w końcu zrobić na tyle w garażu żebym mógł chować auto :disgust:

ale co się odwlecze to nie uciecze :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.