Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jak dla mnie jest :good: a na żywo pewnie jeszcze lepiej[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 12:41_________________________________________________

ooo Królu...

domyślam się dlaczego :gwizdanie:

:good:

Miron, a w jakich godzinach miało by to być w sobotę? :gwizdanie:

w soboty jest od 10-14

jak coś to jutro też mogę - bo sam i tak pewnie pójdę - jutro np. można 16-18 i potem na zlota - ale jak Krolu chory to i tak pewnie lipa - ale jak coś to piszcie - ja i tak tam jestem częściej niż w domu :decayed:

mnie by jutro pasiło , jeżeli Krolu i Pucek dadzą rade to można skoczyć , jak będe miał auto to jutro jestem :good:

nie jest to żadna mega siłka i sprzęt tez nie jest jakiś wypaśny ale poćwiczyć się da :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Majki, Diman :naughty:

Na jednym z forum w DE pojawily sie pierwsze zdjecia jednego z pierwszych klientow Dectane:

no nie ma źle :good:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 12:43_________________________________________________

nie jest to żadna mega siłka i sprzęt tez nie jest jakiś wypaśny ale poćwiczyć się da :wink4:

jak są chęci to i zgrzewką cukru idzie poćwiczyć :wink4: [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 12:44_________________________________________________ja mam w doma samą ławeczke i hantelki i od pół roku daje rade :naughty:
Opublikowano
  • Autor

jak coś to dajcie znać - bo jak będę miał czas to pójdę wcześniej - ale jakbyśmy mieli iść razem to zaczekam do tej 16.00 :wink4:

Opublikowano

jak tam mini koksy

:naughty:

toś pojechał :polew: :polew: :polew:

:siema::decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 17:20_________________________________________________pany jutro mnie niebędzie ;( nieróbcie sobie krzywdy z tego powodu :kox:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

witka z wieczora..............nadrobione :decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:22_________________________________________________są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie :decayed:

m1.jpg

m2.jpg

Opublikowano

są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie :decayed:

m1.jpg

m2.jpg

O ku***a :polew: :polew: ty zabójco :kox: tak się pastwić nad małym ptaszkiem :decayed:

Opublikowano

witka z wieczora..............nadrobione :decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:22_________________________________________________są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie :decayed:

m1.jpg

m2.jpg

Morderca :kwasny:

Opublikowano

m1.jpg

m2.jpg

Morderca :kwasny:

jak tam klima?
Opublikowano

jak tam klima?

Coś tam ostatnio nowego pogrzebalem ale pogoda nie sprzyja testom ;(

Opublikowano

:hi:Pany co jest grane wogole spamu niema chyba bede musial cos wymyslec z autem zeby spam polecial :polew:

Opublikowano
  • Autor

:hi:Pany co jest grane wogole spamu niema chyba bede musial cos wymyslec z autem zeby spam polecial :polew:

bo nikt się nie stara

Opublikowano

bo nikt się nie stara

niedlugo nas Kato dogonia

Opublikowano

:hi: z rana - Dzisiaj był u mnie Siemian i faktycznie ponoć Czechowice zalane konkretnie[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:06_________________________________________________Kilka osób z naszego forum też ma problemy spowodowane wodą - Wihajster i Wojtekce też ucierpieli ponoć nie mało[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:07_________________________________________________Dimna - to TY już będziesz w ten wekend - nie w następny :mysli:

tak bede juz w ten weekend

a wogole dobry wieczor :hi:

Opublikowano

:hi: z rana - Dzisiaj był u mnie Siemian i faktycznie ponoć Czechowice zalane konkretnie[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:06_________________________________________________Kilka osób z naszego forum też ma problemy spowodowane wodą - Wihajster i Wojtekce też ucierpieli ponoć nie mało[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:07_________________________________________________Dimna - to TY już będziesz w ten wekend - nie w następny :mysli:

:siema:

Opublikowano

:hi:, będziesz już po weekendzie :thumbdown: :thumbdown: :gwizdanie:
Opublikowano

Czyli zapowiada się ........... impreza :decayed:

Opublikowano

m1.jpg

m2.jpg

ptaszek.... ;(

Opublikowano
  • Autor

m1.jpg

m2.jpg

ptaszek.... ;(

:embarrassed:

sorki ale nad pasami to on nie przelatywał - a po drugie na dokładke się zapatrzył :confused4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.