diman Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 siemano jak tam samopoczucie Dziadek??:> luzik jest duzo lepiej wręcz samo przeszło chyba knurów mi służy
egon47 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 siemano jak tam samopoczucie Dziadek??:> luzik jest duzo lepiej wręcz samo przeszło chyba knurów mi służy to spoko jeszcze tylko wypad do spiza i bedziesz jak nowo narodzony [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 16:25_________________________________________________Diman jedziesz do Kamienia na Geko w niedziele??::>
diman Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 siemano jak tam samopoczucie Dziadek??:> luzik jest duzo lepiej wręcz samo przeszło chyba knurów mi służy to spoko jeszcze tylko wypad do spiza i bedziesz jak nowo narodzony [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 16:25_________________________________________________Diman jedziesz do Kamienia na Geko w niedziele??::> jeszcze nie wiem pewnie sie wybiore
Bulik Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 spam nadrobiony, całe 2ie strony :hi: :hi: :polew:
Pucek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Siema geju kiedyś nakopię Ci do d*py i więcej nie nazwiesz mnie gejem... pedale :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Siema geju kiedyś nakopię Ci do d*py i więcej nie nazwiesz mnie gejem... pedale :gwizdanie: Ej to ja jestem gej a ty pedał
Pucek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Ej to ja jestem gej :buahaha: poległeś sam się przyznajesz... ja nie jestem gejem, nie jestem pedałem, jestem normalny
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Ej to ja jestem gej :buahaha: poległeś Nie wybieraj kawałka całości :tongue4: ja nie jestem gejem, nie jestem pedałem, jestem normalny Pucek przecież wiesz że z tym gejem i pedałem to tylko żarty ale to że jesteś normalny ...
Pucek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 normalny ale trochę nienormalny ? to sugerujesz?
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 normalny ale trochę nienormalny ? to sugerujesz? Ja tego nie powiedziałem ........ ale nie zaprzeczę A jak tam garaż :?: kanał wykopany
Pucek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie: myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie: myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował A nie zawali się
miron78 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Czester - zamówiłem 6 kpl. więc jak coś to nie ma problemu
Rekomendowane odpowiedzi