Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, w sobotę pracuję, więc jak ktoś chce tankować to zapraszam :)

dział reklamy i promocji jest gdzieś indziej :tongue4:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:31_________________________________________________witojcie

:hi::wink4:
Opublikowano

szykuje sie grill na jutro ?? - jesli tak to wezme pare puszek

myślę, że tak najwyżej przejadą się do domu :cool1:
Opublikowano

chyba wszystkich wywialo - Krolu jak tam >>>??>>>[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:36_________________________________________________az tak zle to chyba nie bedzie[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:36_________________________________________________OK, musze leciec ..... :hi:

Opublikowano

chyba wszystkich wywialo - Krolu jak tam >>>??>>>[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:36_________________________________________________az tak zle to chyba nie bedzie

tu ostatnio pustki... :confused4: ale na spocie na pewno będzie kilkanaście osób ktoś z katowic może wpadnie i 4 autka z rybnika wiec nie ma źle :)[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:41_________________________________________________no to do jutra :hi:
Opublikowano

chyba wszystkich wywialo - Krolu jak tam >>>??>>>[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:36_________________________________________________az tak zle to chyba nie bedzie

tu ostatnio pustki... :confused4: ale na spocie na pewno będzie kilkanaście osób ktoś z katowic może wpadnie i 4 autka z rybnika wiec nie ma źle :)

Hehe poczytaj dobrze :kox:

Opublikowano

tu ostatnio pustki... :confused4: ale na spocie na pewno będzie kilkanaście osób ktoś z katowic może wpadnie i 4 autka z rybnika wiec nie ma źle :)

Hehe poczytaj dobrze :kox:

ja sie pisze
No ja chyba też bym wpadł
Ja się pisze A-rek to się ugadamy w jakimś miejscu i pojedziemy razem

no to jest nas czterech :decayed: jutro godz 18:00 parking Neste i jedziemy na Gliwice :good:

więc :wtf:
Opublikowano

więc :wtf:

A poczytaj 4 posty wstecz i zobacz kto je napisał :gwizdanie:

Opublikowano

jutro jest grill - tylko zabrać co trzeba - ja dostarczę kiełbaski i przyprawe więc o tyle macie mniej do brania - pieczywo też kupię na miejscu.

A co do furki to jutro zaczynam :decayed:

zobaczymy czy efekt będzie warty kasy za preparaty :)

co prawda do pełni szczęścia zabrakło mi jeszcze 300zł na totalnie wszystko co jest mi potrzebne do lakieru.

Tak więc zestaw króty zakupiłem nie zawiera niczego do likwidacji rys czy zadrapań niestety - no ale cóż :confused4:

zobaczymy czy to co mam już da jakiś pozytywny efekt czy przy tak zniszczonym lakierze niestety trzeba kupić całość zestawu dla pełni efektu - tak więc jutro myślę sami ocenicie - pomijając fakt oczywiście że jak dojadę do SG to na aucie będzie już 2mm kurzu[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:54_________________________________________________a tu całość operacji :)

[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 21:59_________________________________________________Krolu a Ty pamiętaj, że miałes się na zlocie pochwalić koszulką parówkową i jeszcze się z nią nie pokazałeś :bicz:
Opublikowano

Krolu a Ty pamiętaj, że miałes się na zlocie pochwalić koszulką parówkową i jeszcze się z nią nie pokazałeś :bicz:

jutro nie :gwizdanie:
Opublikowano

:disgust:

wstydzisz się swojej partnerki - ok - zrobię szybko na jutro kopię :decayed:

Opublikowano

:disgust:

wstydzisz się swojej partnerki - ok - zrobię szybko na jutro kopię :decayed:

nie załatwisz 7XL na już :naughty: poza tym nie wstydzę się :gwizdanie:
Opublikowano

Zabieraj - zabieraj - Majki chciał zobaczyć :)

Ubierzesz ją i wyślemy Cię do Areny po pieczywo :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

poza tym to jest moja koleżanka :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:30_________________________________________________

Zabieraj - zabieraj - Majki chciał zobaczyć :)

Ubierzesz ją i wyślemy Cię do Areny po pieczywo :polew: :polew: :polew:

i co powiem, niech pani szybko kasuje bo mi masa leci? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

powiesz przy kasie :

ale tu ciepło macie - normalnie wyszedłem z siebie :decayed:

Opublikowano

powiesz przy kasie :

ale tu ciepło macie - normalnie wyszedłem z siebie :decayed:

:polew:
Opublikowano

Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła :)

Opublikowano

Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła :)

nie... jeszcze jakieś pytanie?